Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Group build
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Ned Lis 29, 2006 5:31 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Essex Napisao/la:
Herr Flick Napisao/la:
nego kad sam vec krenuo pisat post... eve malo napretka od mene...
kupio sam hasegawine us naval planes

Ček, ček, prvo imwhoim01, a sad i ti. Pa to je sve skupa 80 aviončića, šta vi mislite radit pomorsko-zračne bitke širokih razmjera?! Novi lol

Ne znam tocno kakvi su flickovi planovi za dioramu ali meni ce trebati svega jedan ili dva avioncica.
Glupo mi otici u LOM i kupiti cijelo pakovanje aviona Viloinistui
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Ned Lis 29, 2006 5:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja isto trebam za yamata ne vise od 4 aviončiića... ostalo ide na jednu drugu dioramu... Wink
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Schnellboot, zasto si maknuo banner iz svog potpisa? Laughing
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:03 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

i ja se pitam LOL umire Twisted Evil
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:11 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Briga vas dvojicu, vi se imate sad razloga smijat...
S-bootu i meni nije do toga Tuzni ne
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:13 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Essex Napisao/la:
Briga vas dvojicu, vi se imate sad razloga smijat...
S-bootu i meni nije do toga Tuzni ne

e to ti je kad uzimate tu egzotiku... trebali smo svi radit yamata pa mirna bosna Very Happy
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:15 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma trebali smo svi raditi samo avione iz bitke za Leyte!
Naravno 1/48 Wink
Natrag na vrh
zbocek
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:17 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

imwhoim01 Napisao/la:
Naravno 1/48 Wink

Podržavam! Palac gore Hasegawin SBD s Aires rezinom čeka povoljnu priliku...hoćemo li, onda?
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:19 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Naravno! Naci ce se i u mojim zalihama pokoji avioncek iz tog podrucja Wink
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:20 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zbocek Napisao/la:
imwhoim01 Napisao/la:
Naravno 1/48 Wink

Podržavam! Palac gore Hasegawin SBD s Aires rezinom čeka povoljnu priliku...hoćemo li, onda?

ne decki ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne
ovo je forum brodovi...ovdje se ne raspravlja avionima ukoliko oni nisu usko vezani mjerilom uz neki brod
ovo ide sve Offtopic smirite se ili ce biti Bicevanje3 ... jer ako se ja mogu suzdrzavat da ne odem off topic mozete i vi Wink
Natrag na vrh
zbocek
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:24 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ma ne brini se Laughing , kad postane ozbiljno preselit ću nas u Zrakoplove.... Very Happy
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:24 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Citat:
ovdje se ne raspravlja avionima ukoliko oni nisu usko vezani mjerilom uz neki brod

Pa zar nikad nisi vidio brod u 1/48 Very Happy

Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:30 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

jesam ali ti ne radis niti si napravio taj brod... niti bilo koji u 1:48... zato dotad šuti Evil or Very Mad
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Je, ali sam barem ovog vidio uzivo Namigusa
I da ti iskreno kazem, nas dvojica bismo bolje to sagradili...
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Uto Stu 21, 2006 12:33 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

zbocek Napisao/la:
imwhoim01 Napisao/la:
Naravno 1/48 Wink

A ne, ne
US Navy je posljednje primjerke svojih SBD-ova povukla sa nosača nakon bitke u Filipinskom moru u lipnju 1944. Tijekom Leyte na Japance su se obrušavali Helldiveri Gusarko

A Gorane što se tiče egzotike, triba notirat da su japanske teške krstarice bile među najboljima u to doba na svitu. Vridi se dakako pozabavit s najboljima Very Happy
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Naprijed
Stranica 11/12

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma