Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Group build
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Pet Kol 25, 2006 12:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zasto biste radili samo jednu stranu? To prilicno suzava izbor makete...
Natrag na vrh
Schnellboot

Član od: 31 Svi 2006
PorukaUpisano: Pet Kol 25, 2006 12:11 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja takodjer glasam za pacifik i za dioramu. Koji su prijedlozi bitaka?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Essex
Gost
PorukaUpisano: Pet Kol 25, 2006 12:21 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja bi isto Pacifik i Japance, želim mali odmor i relaksaciju od Nijemaca, puna mi je glava Bismarcka. Prijedlozi bitaka? S onim šta Hasegawa nudi od Japanaca u LoM-u - napad na Pearl Harbor, Midway? Akagija i Kagu imate kupit, ja se mogu snać za Kongo klasu bojnih krstaša ili teške krstarice klase Tone. Mogli bi i napravit eskadru japanskih nosača u napadu na Pearl Harbor - Akagi, Kaga (Hasegawa), Shokaku, Zuikaku (Tamiya) ? Bar o tome ima slika i literature... Bit će tu i aviona za one s zrakoplovnog kojima se ne moči Very Happy
Pogledajte onaj link i kombinirajte malo. S onim s čim raspolažemo ovdje kod kuće ove dvi mi se čine nekako najjeftinije i najizvedivije
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Pet Kol 25, 2006 12:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja akagija i kagu ne bih, jer imam vec akagija u 1:400... mozda ovi tamiyini, al di to piknut?
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Pet Kol 25, 2006 12:36 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jedino naručit izvani...
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Pet Kol 25, 2006 12:37 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

da.... mogli bi usput piknuti i malo metala za njih od wem-a... al prvo cemo pricekat da broj zainteresiranih naraste Wink
Natrag na vrh
Schnellboot

PorukaUpisano: Pet Kol 25, 2006 12:38 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jel onda odlučeno? Pearl Harbour? Midway? Što je na kraju?
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Pet Kol 25, 2006 12:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nista jos nije odluceno... jer nas je malo.... ak ocete mozemo mi otvorit GB i sa 3 clana.. no ja bih pricekao barem jos jednog... a kad vec polemiziramo.. meni su drazi bojni brodovi i krstarice od nosaca aviona... Laughing
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Pet Kol 25, 2006 12:40 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pa da, ima ovdje još njih nekoliko šta rade brodove koji bi možda bili zainteresirani stoga pričekajmo oće li još tko izjasnit. I ja ovo ne bi sad rasteza do unedogled, možemo i nas tri to radit. Također bi volija više bojne brodove i krstarice Very Happy

Essex: poruka promijenjena dana: Pet Kol 25, 2006 12:44 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Schnellboot

PorukaUpisano: Pet Kol 25, 2006 12:43 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ok. Pričekat ćemo dakle koji dan da vidimo ima li još tko zainteresiran... a što se tiče bojnih brodova i krstarica: jel ima što od toga za nabaviti u Hrvatskoj?

Schnellboot: poruka promijenjena dana: Pet Kol 25, 2006 12:45 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Pet Kol 25, 2006 12:43 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nek se zna da sam ja za ovaj GB kao i za svaki domaci, jedino mi je frka nabavit maketu. A od kada do kada bi trajao GB?
Natrag na vrh
Herr Flick
Gost
PorukaUpisano: Pet Kol 25, 2006 12:50 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

a cuj buduci da ce sada zavrsavaju godinji i ferije... bit ce tesko ista slozit nabrzaka...ja tesko da cu ista novo zapocet prije drzavnog jer imam brdo toga sto treba zavrsit.... kako vi stojite s vremenom?
Natrag na vrh
Schnellboot

PorukaUpisano: Pet Kol 25, 2006 12:53 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A najbolje bi bilo da se dogovorimo do 1.9. a da krajnji rok bude jesen ili najkasnije zima.
Natrag na vrh
frka

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Pet Kol 25, 2006 1:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo mogao bih se i ja prikljuciti. Pacifik mi odgovara, imam dosta brodova - nekoliko lakih i teskih krstarica i koji BB.
Natrag na vrh
Essex
Gost
PorukaUpisano: Pet Kol 25, 2006 3:10 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

frka Napisao/la:
Evo mogao bih se i ja prikljuciti. Pacifik mi odgovara, imam dosta brodova - nekoliko lakih i teskih krstarica i koji BB.

Super, možeš li navest šta imaš od inventara na toj flotnoj listi, Japance ili USN? Dakle, do sada smo usuglasili teatar (jesmo li?), Pacifik, koju ćemo stranu? Meni su Ameri dosadni, Japanci su puno zanimljiviji. Ajde da konačno odredimo još stranu, pa da pristupimo izboru brodova. Napišite mi svoje favorite koje bi želili radit pa ja mogu prema tome odredit neku bitku, ako se slažete. Ima nas sad već sasvim dovoljno
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi i plovila Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu Natrag  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Naprijed
Stranica 2/12

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma