Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
|
Upisano: Ned Ruj 17, 2006 2:38 pm Naslov poruke: |
|
|
ja bih radio yamata sa dimom....mozda ona kod pogotka kod prednje kule... |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Ned Ruj 17, 2006 3:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Herr Flick Napisao/la: | ja bih radio yamata sa dimom....mozda ona kod pogotka kod prednje kule... |
Yamato kako gori?!?! Sram te bilo!
Sad salu na stranu...
Ja ne mogu docekat Slidera da nam objasni izradu vode pa sam malo pretrazio net i definitivno cu raditi po ovom nacinu, jedino sto materijali nece bit isti.
Prvi nacin->
Ovaj drugi nacin takodjer izgleda cudesno ali kod nasih brodova nije more toliko plitko i mislim da nema razloga praviti prozirno i slojevito more, nego samo puknuti gloss na kraju.
Drugi nacin-> i ovaj |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Schnellboot
| Član od: 31 Svi 2006 | Poruke: 285 | |
|
Upisano: Ned Ruj 17, 2006 6:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovaj prvi način izrade izgleda fantastično! |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Ned Ruj 17, 2006 7:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Makete su nam sve waterline, tako da triba napravit samo tanki, površinski sloj mora. Čekamo Slidera... |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Ned Ruj 17, 2006 7:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Essex Napisao/la: | Čekamo Slidera... |
Ja vise ne... Prvi nacin mi se cini tako jednostavan...
Meni jos samo maketa fali |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Ned Ruj 17, 2006 7:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Tek sam sad skužija onaj čamčić Odavno mi je poznat taj način, i također mi se jako sviđa |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Sri Ruj 20, 2006 4:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Kolegi imwhoimu01:
Ako se sićaš to je raspored Musashijevog PZO topništva kad su ga potopili, a o kojem smo jednom pričali. Zanemari mista pogodaka bombama (X) i torpedima (->). Skinija sam prašinu s ove ruske knjige i naša ovo, nisam ni zna da je imam |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Sri Ruj 20, 2006 4:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala puno! Ovo ce bit jako korisno. |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Čet Lis 19, 2006 12:28 pm Naslov poruke: |
|
|
Danas u TV kalendaru je bilo o bitci za Leyte...
A da vas pitam sada. Je li itko krenio u izradu?? Kako mi se cini, nece ovaj GB jos skoro poceti |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Čet Lis 19, 2006 2:34 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa nije do nas. Makete su odavno naručene, nismo mi krivi šta isporuka kasni i nikako da stignu. Ja sam planira da 24.10., na 62. obljetnicu bitke, svečano započnemo GB, al šta ćeš kad samo Frka ima maketu... |
|
Natrag na vrh |
|
|
| frka
| Član od: 16 Lis 2005 | Poruke: 1500 | |
|
Upisano: Čet Lis 19, 2006 3:24 pm Naslov poruke: |
|
|
A i ja cekam narucene metale... |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Low Gazda
| Član od: 16 Ožu 2006 | Poruke: 5135 | |
|
Upisano: Pet Lis 27, 2006 10:00 pm Naslov poruke: |
|
|
pa kad se ocekuje pocetak proizvodnje? _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Pet Lis 27, 2006 10:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovako. Jedino Frka ima maketu al nema metalce. Ostatak GB ekipe nema ni makete ni metalce. Sve je to naručeno prije više od misec dana s jednog američkog web shopa tako da još uvik čekamo isporuku. Vjerojatno su sve brodove uputili u konvoju priko cilog Atlantika pa ih zato još nema
Nažalost, početak ne ovisi o nama, nema smisla počinjat dok svi ne budemo imali makete i druge "popratne sadržaje" fizički, u rukama |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Sub Lis 28, 2006 7:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Essex Napisao/la: | Vjerojatno su sve brodove uputili u konvoju priko cilog Atlantika pa ih zato još nema
|
a da ih nije vučji čopor napao....
nego kad sam vec krenuo pisat post... eve malo napretka od mene...
kupio sam hasegawine us naval planes i 2 japanske podmornice (I-361 i I-171) no izgleda da ipak podmornice necu moci ukomponirati u dioramu |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
Upisano: Ned Lis 29, 2006 2:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Herr Flick Napisao/la: | nego kad sam vec krenuo pisat post... eve malo napretka od mene...
kupio sam hasegawine us naval planes |
Ček, ček, prvo imwhoim01, a sad i ti. Pa to je sve skupa 80 aviončića, šta vi mislite radit pomorsko-zračne bitke širokih razmjera?! |
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|