Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Pon Velj 18, 2008 1:11 am Naslov poruke: Molim pomozite pocetniku - nacrt leuta |
|
|
Volim drvene brodove i odlucio sam napraviti jedan.
Pocetnik sam i namjera mi je poceti s necim malim, npr. leutom. Ako netko ima kakvu preporuku, savjet, nacrt leuta ili neceg malog i zgodnog za pocetak ili kakav link bio bi vrlo zahvalan.
Hvala |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Alaska
| | Član od: 08 Svi 2007 | | Poruke: 450 | | Mjesto: Njemacka |
|
Upisano: Pon Velj 18, 2008 1:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Cini mi se da smo o tome vec pisali, jako dobrih nacrta ima u knjizicama g. Lucijana Kebera iz Bakra, a moze ih se naruciti preko Tehnickog muzeja u Zagrebu ili brodomodelarske udruge u Rijeci. Adrese su sigurno negdje u internetu, ini ih ima netko od kolega. _________________ Sve sto plovi moje! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Pon Velj 18, 2008 5:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| Pogledao sam po forumu, bilo je nesto rasprava i nacrta za neke vece brodove ali mislim da bi mi oni bili prevelik zalogaj za pocetak. Vidio sam da postoji prirucnik za izradu trabakula od Lucijana Kebera pa cu ga pokusati nabaviti. Ako tko ima nacrt leuta ili trabakula u pdfu ili necem slicno za razmjenu preko neta puno bi mi pomoglo, ako ne svejedno hvala. Ugnjavit cu vas sigurni s jos pitanja kada pocnem raditi. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dmarkesic
| | Član od: 19 Svi 2012 | | Poruke: 13 | |
|
Upisano: Pet Velj 15, 2013 9:44 pm Naslov poruke: |
|
|
Pošalji mi svoju adresu i dobit ćeš par za početnike markesic.darko@gmail.com  _________________ TIGAR |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barba
| | Član od: 05 Svi 2009 | | Poruke: 283 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Velj 15, 2013 11:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Samo daj mail pa ćemo riješiti. Ja bi ti preporučio braceru za start.
barba |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| st65uka
 | | Član od: 06 Stu 2007 | | Poruke: 2395 | | Mjesto: Auckland, NZ |
|
Upisano: Sub Velj 16, 2013 3:44 am Naslov poruke: |
|
|
...ova tema je stara točno oko 5 godina, a autor (barem sa ovim nickom iako teško da je i uopće) nije više prisutan na forumu.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| graffa
 | | Član od: 07 Stu 2011 | | Poruke: 241 | | Mjesto: velika gorica |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dmarkesic
| | Član od: 19 Svi 2012 | | Poruke: 13 | |
|
Upisano: Pet Tra 26, 2013 5:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dodo Napisao/la: | | Pogledao sam po forumu, bilo je nesto rasprava i nacrta za neke vece brodove ali mislim da bi mi oni bili prevelik zalogaj za pocetak. Vidio sam da postoji prirucnik za izradu trabakula od Lucijana Kebera pa cu ga pokusati nabaviti. Ako tko ima nacrt leuta ili trabakula u pdfu ili necem slicno za razmjenu preko neta puno bi mi pomoglo, ako ne svejedno hvala. Ugnjavit cu vas sigurni s jos pitanja kada pocnem raditi. |
Pošalji mi svoju e mail adresu na markesic.darko@gmail.com pa ćemo nešto i naći _________________ TIGAR |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 2milimetra
| | Član od: 26 Sij 2011 | | Poruke: 142 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pon Tra 29, 2013 10:02 am Naslov poruke: |
|
|
Ni u ludilu ne uzimaj Priručnik za izradu Trabakula, toliko je manjkav da iz onoga početnik teško može napraviti dobru maketu spomenutog broda.
Npr. Vezivanje konopa slabo objašnjeno ,slike izmrljane , skicirane....
preskupo za onakvu kvalitetu... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|