Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Bandolero
| | Član od: 10 Sij 2011 | | Poruke: 15 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Čet Jul 04, 2013 10:33 pm Naslov poruke: Trgovina za maketare u Rijeci |
|
|
| Gdje u Rijeci kupiti materijale za maketare,mislim na razne letvice,čavliće i slično. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| stari
| | Član od: 12 Lip 2012 | | Poruke: 304 | | Mjesto: Kastav |
|
Upisano: Pet Jul 05, 2013 6:53 am Naslov poruke: Re: Trgovina za maketare u Rijeci |
|
|
| Bandolero Napisao/la: | | Gdje u Rijeci kupiti materijale za maketare,mislim na razne letvice,čavliće i slično. |
Nigdje. Nešto malo se može naći balze u Pevec-u . U Bauhaus-u bukove šipke i letvice. Akrilne boje i žice u art dućanu iza rk Korzo. Ako ćeš sam izrezivati letvice ima nešto stolarskih (suhih) dasaka u Drvo na Kukuljanovu. Konac se može nabaviti u "Ana" trgovini. Za nešto ozbiljnije ostaje on-line nabava.
Skoro zaboravio, furnira ima u Krin-u u Jurdanima. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dida
 | | Član od: 05 Velj 2007 | | Poruke: 1054 | | Mjesto: Sisak |
|
Upisano: Pet Jul 05, 2013 10:29 am Naslov poruke: |
|
|
Stari, sve znaš!
Vidi se da imaš problematiku u malom prstu. Inače tih dućana ima sve manje. Prije dosta godina bio je jedan u Zagrebu, u području Černomerca (Zagrebačka cesta 137), nema ga već dugi niz godina. Ne znam ima li još koji otvoren? _________________ Pozdrav,
Dida |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| stari
| | Član od: 12 Lip 2012 | | Poruke: 304 | | Mjesto: Kastav |
|
Upisano: Pet Jul 05, 2013 6:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dida moj, sjećam se kao klinac u Sisku, da sam štedio za motorić od 1,5ccm za pogon modela glisera (nacrt je bio u ABC Tehnike), a trgovina je bila na uglu Bogovičeve i Gajeve u Zg i taman uštedio, trk u Zg (vlakom). Kad ono-nema više, prodalo se. Svijet mi se srušio i NIKADA se, do sada, više nisam primio izrade maketa. A ta trgovina, mislim, da je 50tih i 60tih bila jedina, ali jako dobro, za ono vrijeme, opremljena. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dida
 | | Član od: 05 Velj 2007 | | Poruke: 1054 | | Mjesto: Sisak |
|
Upisano: Pet Jul 05, 2013 7:30 pm Naslov poruke: |
|
|
E, u toj trgovini si mogao svašta kupiti. Bilo je modela vlakova u N i HO mjerilu (radila ih je Mehanotehna iz Izole), letvica, aviomodela... Pripadala je "Narodnoj tehnici". _________________ Pozdrav,
Dida |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bandolero
| | Član od: 10 Sij 2011 | | Poruke: 15 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Jul 06, 2013 10:46 pm Naslov poruke: Re: Trgovina za maketare u Rijeci |
|
|
| stari Napisao/la: | | Bandolero Napisao/la: | | Gdje u Rijeci kupiti materijale za maketare,mislim na razne letvice,čavliće i slično. |
Nigdje. Nešto malo se može naći balze u Pevec-u . U Bauhaus-u bukove šipke i letvice. Akrilne boje i žice u art dućanu iza rk Korzo. Ako ćeš sam izrezivati letvice ima nešto stolarskih (suhih) dasaka u Drvo na Kukuljanovu. Konac se može nabaviti u "Ana" trgovini. Za nešto ozbiljnije ostaje on-line nabava.
Skoro zaboravio, furnira ima u Krin-u u Jurdanima. |
| Citat: |
Hvala kolega,pokušati ću se nekako snaći |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|