Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Airbrusch.hr

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Internet linkovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Gugy

Član od: 16 Lis 2012
Mjesto: Kutina
PorukaUpisano: Sub Pro 29, 2012 6:56 pm    Naslov poruke: Airbrusch.hr Citiraj ovaj komentar

Evo. Tražeći nešto o zračnom kistu. Našao sam ovo...
http://www.airbrush.hr/hr/
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2012 12:58 am    Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr Citiraj ovaj komentar

Gugy Napisao/la:
Evo. Tražeći nešto o zračnom kistu. Našao sam ovo...
http://www.airbrush.hr/hr/

komplet brtvi - 29 kuna
dostava ( hrvatska posta) - 31 kuna.... Sad
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
nono_zg

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2012 11:22 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

domaca racunica
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2012 11:38 am    Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:

komplet brtvi - 29 kuna

Nema to nikakve veze sa hrvatskom poštom, pa znaš i sam koliko otprilike dođe poštarina za obične pošiljke, čak i za prioritetne je dvostruko jeftinije.
Svi domaći WEB trgovci naplaćuju poštarinu paušalno, po nekom vlastitom izračunu al' uvijek i na tome zarađuju novce.
Uglavnom, poštarinu određuju tako da svima bude ista bez obzira na težinu, veličinu i odredište paketa, a u nju uračunaju i benzin koji će potrošit odnoseći pošiljke na poštu, pa na dva ili tri paketa možda izgube koju kunu al' zato na ostalih dvadeset zarade. Wink
nono_zg

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2012 11:41 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

treba i do pošte doci, ko i taksi racunaju po kilometraži (metraži) do pošte VOznja u autu

BTW koliko ima na oglasnicima i aukcijama koji dodatno naplacuju 5-10kn za trosak pakiranja + postarina 15kn navise
Natrag na vrh
Slider

PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2012 12:06 pm    Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr Citiraj ovaj komentar

Boris G. Napisao/la:
Slider Napisao/la:

komplet brtvi - 29 kuna

Nema to nikakve veze sa hrvatskom poštom,

ima, jer fino pise da je slanje hrvatskom postom
eventualno kurirom ak doplatis
ma sve te stoseve i cake ja znam, i kad narucujes za pas sto kuna u redu, al meni bas trebaju te tri gumice - a marka za pismo je tri i pol kune
pa mi je palo u oko
Markus Wolf

Član od: 26 Svi 2007
Mjesto: Downtown
PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2012 1:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

To je slovenac koji ima identicni shop za Sloveniju sa .si adresom i mogucnosti podizanja... http://www.airbrush.si/sl/quick-order

Ne bi me cudilo da to u biti salje iz Slovenije...
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Yahoo Messenger MSN Messenger
Iron

Član od: 15 Ruj 2012
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2012 2:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Markus Wolf Napisao/la:
To je slovenac koji ima identicni shop za Sloveniju sa .si adresom i mogucnosti podizanja... http://www.airbrush.si/sl/quick-order

Ne bi me cudilo da to u biti salje iz Slovenije...

ne ne šalje iz Sloveije već iz Dobrinja(Krk)
Boris G.

Član od: 03 Ruj 2007
Mjesto: SPLIT
PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2012 2:27 pm    Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr Citiraj ovaj komentar

Slider Napisao/la:

ima, jer fino pise da je slanje hrvatskom postom

Točno, ali to ne znači da trgovac poštarinu naplaćuje po cjeniku hrvatske pošte. Wink

U svakom slučaju, domaći web trgovci maketama bi morali znati da im i promet opada između ostalog i zbog nerealnih i prevelikih troškova poštarine.

Svi mi povremeno šaljemo pakete i svi znamo koliko to u stvarnosti košta.
Wink

Dobar trgovac neće napaltit svaku kap benzina i svaki kilometar (ili metar) do pošte ili pak-papir i selotejp, to će uračunat u troškove poslovanja. Wink
Slider

PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2012 2:36 pm    Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr Citiraj ovaj komentar

Boris G. Napisao/la:
[
Dobar trgovac neće napaltit svaku kap benzina i svaki kilometar (ili metar) do pošte ili pak-papir i selotejp, to će uračunat u troškove poslovanja. Wink

u nekoj normalnoj drzavi.... Sad
daneel

Član od: 12 Lis 2005
PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2012 3:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

da, a kod nas se ponašaju ko da oni nama rade neku *ebenu uslugu. ne pričam sada samo o maketama. to je jedan od razloga zašto smo ja i još neki kolege prestali naručivati bilo šta od nekih naših web-trgovina. katastrofalan odnos prema kupcu...
radije platim malo više love za poštarinu, ali znam da ću dobit ono kaj sam naručio, plus znam da pomažem da se održi kvalitetan shop, koji će mi uvijek izaći ususret, a ne neki lihvar koji samo oće zaradit preko mojih leđa, bez da je oro il kopo Smile
Natrag na vrh
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2012 3:36 pm    Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr Citiraj ovaj komentar

Boris G. Napisao/la:
Točno, ali to ne znači da trgovac poštarinu naplaćuje po cjeniku hrvatske pošte. Wink
U svakom slučaju, domaći web trgovci maketama bi morali znati da im i promet opada između ostalog i zbog nerealnih i prevelikih troškova poštarine.
Svi mi povremeno šaljemo pakete i svi znamo koliko to u stvarnosti košta.
Wink

Tako je , a fino još na sve to pridodaju i troškove pakiranja,a upakirano u kartonsku kutiju od keksa,deterđenta ili kave i unutra obloženo novinskim papirom== To je uredno i jako dobro i fino zapakirano to priznajem i to mi ne smeta, .......Ali gdje je tu trošak pakiranja??????? A gdje je ne javljanje na mailove i upite,mi imamo trošak ,a ne oni. Zato domacim web-trgovcima opada prodaja,a stranima raste.
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/

su27rules: poruka promijenjena dana: Pon Pro 31, 2012 12:21 am; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
Vulkanizer

Član od: 13 Lip 2009
Mjesto: Le Bourget
PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2012 3:54 pm    Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr Citiraj ovaj komentar

su27rules Napisao/la:
.......Ali gdje je tu trošak pakiranja??????? A gdje je ne javljanje na mialove i upite,mi imamo trošak ,a ne oni. Zato domacim web-trgovcima opada prodaja,a stranima raste.

U sridu.
To kolika je cijena i extra troškovi ,to je osobna stvar trgovca i na mušteriji je da li će nešto kupiti ili ne.
Osobno bi radje kupio nešto s našeg shopa nego stranog iako je naš nešto i skuplji .Ali smješna je stvar da ne kažem bezobrazluk , da pošiljka iz UK dođe za 5-6 dana a da odgovor na upit s domaćih trgovina ćekamo i ćekamo ponekad i ne doćekamo.
daneel

Član od: 12 Lis 2005
PorukaUpisano: Ned Pro 30, 2012 4:52 pm    Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr Citiraj ovaj komentar

Vulkanizer Napisao/la:
su27rules Napisao/la:
.......Ali gdje je tu trošak pakiranja??????? A gdje je ne javljanje na mialove i upite,mi imamo trošak ,a ne oni. Zato domacim web-trgovcima opada prodaja,a stranima raste.

U sridu.
To kolika je cijena i extra troškovi ,to je osobna stvar trgovca i na mušteriji je da li će nešto kupiti ili ne.
Osobno bi radje kupio nešto s našeg shopa nego stranog iako je naš nešto i skuplji .Ali smješna je stvar da ne kažem bezobrazluk , da pošiljka iz UK dođe za 5-6 dana a da odgovor na upit s domaćih trgovina ćekamo i ćekamo ponekad i ne doćekamo.

upravo tako. cijena nikada nije problem, ona je tolika kolika je, kriza je, svi to znamo... ja ću isto radije naručit od domaćih nego od stranih, koliko god skuplje bilo, ak znam da je to neka realna cijena, *ebiga, dok je balista radila, sve sam od njih naručivao, iako me npr HB mi-24 kod njih koštao 20 kn skuplje nego izvana...
ali bezobrazluk ne moramo trpit
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Internet linkovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma