Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Gugy
 | | Član od: 16 Lis 2012 | | Poruke: 133 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Sub Pro 29, 2012 6:56 pm Naslov poruke: Airbrusch.hr |
|
|
Evo. Tražeći nešto o zračnom kistu. Našao sam ovo...
http://www.airbrush.hr/hr/ _________________ WW2 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Ned Pro 30, 2012 12:58 am Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr |
|
|
komplet brtvi - 29 kuna
dostava ( hrvatska posta) - 31 kuna....  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Ned Pro 30, 2012 11:22 am Naslov poruke: |
|
|
| domaca racunica |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Ned Pro 30, 2012 11:38 am Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr |
|
|
| Slider Napisao/la: |
komplet brtvi - 29 kuna
dostava ( hrvatska posta) - 31 kuna....  |
Nema to nikakve veze sa hrvatskom poštom, pa znaš i sam koliko otprilike dođe poštarina za obične pošiljke, čak i za prioritetne je dvostruko jeftinije.
Svi domaći WEB trgovci naplaćuju poštarinu paušalno, po nekom vlastitom izračunu al' uvijek i na tome zarađuju novce.
Uglavnom, poštarinu određuju tako da svima bude ista bez obzira na težinu, veličinu i odredište paketa, a u nju uračunaju i benzin koji će potrošit odnoseći pošiljke na poštu, pa na dva ili tri paketa možda izgube koju kunu al' zato na ostalih dvadeset zarade.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Ned Pro 30, 2012 11:41 am Naslov poruke: |
|
|
treba i do pošte doci, ko i taksi racunaju po kilometraži (metraži) do pošte
BTW koliko ima na oglasnicima i aukcijama koji dodatno naplacuju 5-10kn za trosak pakiranja + postarina 15kn navise |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Ned Pro 30, 2012 12:06 pm Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | Slider Napisao/la: |
komplet brtvi - 29 kuna
dostava ( hrvatska posta) - 31 kuna....  |
Nema to nikakve veze sa hrvatskom poštom, |
ima, jer fino pise da je slanje hrvatskom postom
eventualno kurirom ak doplatis
ma sve te stoseve i cake ja znam, i kad narucujes za pas sto kuna u redu, al meni bas trebaju te tri gumice - a marka za pismo je tri i pol kune
pa mi je palo u oko _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Markus Wolf
 | | Član od: 26 Svi 2007 | | Poruke: 59 | | Mjesto: Downtown |
|
Upisano: Ned Pro 30, 2012 1:25 pm Naslov poruke: |
|
|
To je slovenac koji ima identicni shop za Sloveniju sa .si adresom i mogucnosti podizanja... http://www.airbrush.si/sl/quick-order
Ne bi me cudilo da to u biti salje iz Slovenije... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iron
 | | Član od: 15 Ruj 2012 | | Poruke: 72 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 30, 2012 2:06 pm Naslov poruke: |
|
|
| Markus Wolf Napisao/la: | To je slovenac koji ima identicni shop za Sloveniju sa .si adresom i mogucnosti podizanja... http://www.airbrush.si/sl/quick-order
Ne bi me cudilo da to u biti salje iz Slovenije... |
ne ne šalje iz Sloveije već iz Dobrinja(Krk) _________________ Svatko želi biti netko; nitko ne želi raditi na tome.
A.Einstein
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Ned Pro 30, 2012 2:27 pm Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr |
|
|
| Slider Napisao/la: |
ima, jer fino pise da je slanje hrvatskom postom
|
Točno, ali to ne znači da trgovac poštarinu naplaćuje po cjeniku hrvatske pošte.
U svakom slučaju, domaći web trgovci maketama bi morali znati da im i promet opada između ostalog i zbog nerealnih i prevelikih troškova poštarine.
Svi mi povremeno šaljemo pakete i svi znamo koliko to u stvarnosti košta.
Dobar trgovac neće napaltit svaku kap benzina i svaki kilometar (ili metar) do pošte ili pak-papir i selotejp, to će uračunat u troškove poslovanja.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
|
Upisano: Ned Pro 30, 2012 2:36 pm Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | [
Dobar trgovac neće napaltit svaku kap benzina i svaki kilometar (ili metar) do pošte ili pak-papir i selotejp, to će uračunat u troškove poslovanja.  |
u nekoj normalnoj drzavi....  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Ned Pro 30, 2012 3:02 pm Naslov poruke: |
|
|
da, a kod nas se ponašaju ko da oni nama rade neku *ebenu uslugu. ne pričam sada samo o maketama. to je jedan od razloga zašto smo ja i još neki kolege prestali naručivati bilo šta od nekih naših web-trgovina. katastrofalan odnos prema kupcu...
radije platim malo više love za poštarinu, ali znam da ću dobit ono kaj sam naručio, plus znam da pomažem da se održi kvalitetan shop, koji će mi uvijek izaći ususret, a ne neki lihvar koji samo oće zaradit preko mojih leđa, bez da je oro il kopo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5774 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Ned Pro 30, 2012 3:36 pm Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | Točno, ali to ne znači da trgovac poštarinu naplaćuje po cjeniku hrvatske pošte.
U svakom slučaju, domaći web trgovci maketama bi morali znati da im i promet opada između ostalog i zbog nerealnih i prevelikih troškova poštarine.
Svi mi povremeno šaljemo pakete i svi znamo koliko to u stvarnosti košta.
Dobar trgovac neće napaltit svaku kap benzina i svaki kilometar (ili metar) do pošte ili pak-papir i selotejp, to će uračunat u troškove poslovanja.  |
Tako je , a fino još na sve to pridodaju i troškove pakiranja,a upakirano u kartonsku kutiju od keksa,deterđenta ili kave i unutra obloženo novinskim papirom== To je uredno i jako dobro i fino zapakirano to priznajem i to mi ne smeta, .......Ali gdje je tu trošak pakiranja??????? A gdje je ne javljanje na mailove i upite,mi imamo trošak ,a ne oni. Zato domacim web-trgovcima opada prodaja,a stranima raste. _________________ Davor
MAK Reoplan - Split
You can never have enough Flankers!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0
https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
su27rules: poruka promijenjena dana: Pon Pro 31, 2012 12:21 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
Upisano: Ned Pro 30, 2012 3:54 pm Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr |
|
|
| su27rules Napisao/la: | | .......Ali gdje je tu trošak pakiranja??????? A gdje je ne javljanje na mialove i upite,mi imamo trošak ,a ne oni. Zato domacim web-trgovcima opada prodaja,a stranima raste. |
U sridu.
To kolika je cijena i extra troškovi ,to je osobna stvar trgovca i na mušteriji je da li će nešto kupiti ili ne.
Osobno bi radje kupio nešto s našeg shopa nego stranog iako je naš nešto i skuplji .Ali smješna je stvar da ne kažem bezobrazluk , da pošiljka iz UK dođe za 5-6 dana a da odgovor na upit s domaćih trgovina ćekamo i ćekamo ponekad i ne doćekamo. _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1299 | |
|
Upisano: Ned Pro 30, 2012 4:52 pm Naslov poruke: Re: Airbrusch.hr |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: | | su27rules Napisao/la: | | .......Ali gdje je tu trošak pakiranja??????? A gdje je ne javljanje na mialove i upite,mi imamo trošak ,a ne oni. Zato domacim web-trgovcima opada prodaja,a stranima raste. |
U sridu.
To kolika je cijena i extra troškovi ,to je osobna stvar trgovca i na mušteriji je da li će nešto kupiti ili ne.
Osobno bi radje kupio nešto s našeg shopa nego stranog iako je naš nešto i skuplji .Ali smješna je stvar da ne kažem bezobrazluk , da pošiljka iz UK dođe za 5-6 dana a da odgovor na upit s domaćih trgovina ćekamo i ćekamo ponekad i ne doćekamo. |
upravo tako. cijena nikada nije problem, ona je tolika kolika je, kriza je, svi to znamo... ja ću isto radije naručit od domaćih nego od stranih, koliko god skuplje bilo, ak znam da je to neka realna cijena, *ebiga, dok je balista radila, sve sam od njih naručivao, iako me npr HB mi-24 kod njih koštao 20 kn skuplje nego izvana...
ali bezobrazluk ne moramo trpit |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|