Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Revell 1/72 Leopard 2A5 Expeditionskorps Mars

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Darijan

Član od: 10 Velj 2008
PorukaUpisano: Sri Pro 26, 2012 3:33 pm    Naslov poruke: Revell 1/72 Leopard 2A5 Expeditionskorps Mars Citiraj ovaj komentar

Jeste, jeste dobro pročitaste, Leopard 2A5 njemačkih expedicijskih snaga na Marsu. Nisam se najeo ludih gljiva niti nadisao ljepila već sam vidio post kolege Jankovića za group build na temu alternativne povijesti, pa me to podsjetilo da bacim ovog malca na uvid kad već vegetiram toliko dugo i ne radim ništa novoga. Napravio sam ga prije kojih godinu, dvije, uglavnom out of the box jedino sam mu dodao stakla na farovima, scratcho kutije na stražnjem kraju kupole, i postavio mu sovjetski DShK što mi je ostao od Italerijeva ISU 122. Nešto sam prtljao i sa lanserima dimnih kutija ali se više ne sjećam što.

Pozadinska priča? Uf, dio je to mog nekog alternativnog svijeta gdje je Njemačka pobijedila u prvom svjetskom ratu da sad ovdje ne razvlačim o tome. Ovaj Leopard mi se baš ne uklapa u to jer koncentrirao sam se na razdoblje 1936. - 1946. ali kad ga već idem raditi. Do 2020 zemljani sletiše na Mars, otkriše tamo neprijateljski nastrojene domoroce i što će nego udri po njima, svaka supersila za sebe, malo protiv domorodaca malo međusobno.

Za kraj jedan brzinski photoshopani screen Leoparda na straži pred njemačkom stanicom (Mass Effect 3 screenshot).

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
zilkan

Član od: 26 Stu 2007
Mjesto: oko Bjelovara
PorukaUpisano: Čet Pro 27, 2012 11:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Malo drybrusha sa svjetlijom osnovnom po rubovima i dici ce ga jako. Ne volim crvene tenkove, no dobar je Smile
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Tenkovi, topništvo, oklopna i ostala vojna vozila Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma