Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| bojanko
 | | Član od: 09 Ruj 2006 | | Poruke: 188 | | Mjesto: karlovac |
|
Upisano: Uto Pro 25, 2012 4:19 pm Naslov poruke: Pin vise |
|
|
Pozdrav
Evo, nisam dugo tlačio pitanjima pa bi bio red da opet počnem malo
Ugl, stigle su mi friul gusjenice i sad trebam bušit 0,4mm rupice na njima.. Mislio sam da će ić običnom iglom al ne, tako da mi sad konačno i definitivno treba taj pin vise..
A pitanja za vas su:
1. Zašto neki koštaju 30 dolara, a neki drugi 5?! Koji je normalni omjer cijene i kvalitete?
2. Gdje ste ga vi kupili?
3. Dolazi li on sa nastavcima ili bez? (...Jer vidim da na nekima piše npr. 0,1mm-3,1mm ali ne vidim nigdje nikakve nastavke...Pa pitam, da mi se ne desi da naručim samo drškicu ili samo nastavke)
4. Vaše preporuke, linkovi i nabliži shopovi koji ga imaju?
(Poznato je već da sam retardiran što se tiče googlanja, pa mi je lakše da pitam vas Jer ja ih nalazim samo u americi i u australiji, a sigurno postoji negdje bliže)
Hvala u naprijed! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Pro 25, 2012 4:38 pm Naslov poruke: |
|
|
Cudi me sta to nemas jos uvijek...
Ima razlike, ja imam tamiyin od 100 i nes kuna i neki Expo od 5 funta. Tamiyin se bolje vrti i sve u svemu je bolji, ali ovaj jeftiniji ne zaostaje puno!
Ono sta ti pise 0,3 i sl, to ie minimalni i maksimalni promjer svrdla koji moze primit, e dobivas nikakve dodatke, borere moras kupit sam . Uglavnom pin vise je must have alat _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bojanko
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mpuky1
 | | Član od: 08 Velj 2012 | | Poruke: 1795 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Pro 25, 2012 5:54 pm Naslov poruke: |
|
|
Borere imaš u Bauhausu. Cijena seta je cca 40 kn a proizvođač je mislim Proxxon. Mislim da je set od 0,1-2,0 mm. _________________ WHO DARES WINS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Pro 25, 2012 6:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovaj prvi Killin link ti je definitivno odlicna kupovina, mani se ovog iz aalphe. A i svrdla, ako u Bauhausu fakat ima Proxxona za 40kn, super cijena. ako ne ja sam s ebaya narucivao komplet od 0,3-1,6mm, 30kn s postarinom. Nemam link, nazalost, ima u nekoj od tema, ili samo potrazi na ebayu. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| bojanko
|
Upisano: Uto Pro 25, 2012 6:24 pm Naslov poruke: |
|
|
hvala vam puno, momci
evo, pin vise i svrdla naručena kako je killa reko
a za ostala svrdla ću ić pogledat u bauhaus, da imam sve veličine..
hvala još jednom! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| L 555 BAT
 | | Član od: 20 Lis 2008 | | Poruke: 323 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| alem_dog
| | Član od: 01 Kol 2012 | | Poruke: 6 | | Mjesto: zenica |
|
Upisano: Pet Pro 28, 2012 11:12 am Naslov poruke: |
|
|
Ja godinama koristim obične tehničke olovke od 0,3-0,7 bez problema. _________________ Alem |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | | Član od: 21 Ožu 2008 | | Poruke: 689 | | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
 | | Član od: 13 Sij 2015 | | Poruke: 672 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2530 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Uto Tra 21, 2015 12:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Odeš u Mullera, na odjelu papirnice i uredskih tričarija imaju za 20tak kuna skalpele, držać sa oštricom i tri rezervne oštrice.
Ako nemaš skalpel uzmeš dva kompleta a ako imaš skalpel uzmeš jedan komplet i dobiješ četri rezervne o oštrice i držać za mala svrdla, bez problma možeš svrdla do 1,5 mm a možda i više  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Leo - zd
 | | Član od: 16 Pro 2008 | | Poruke: 2530 | | Mjesto: Zadar |
|
Upisano: Uto Tra 21, 2015 2:09 pm Naslov poruke: |
|
|
Da na odjelu papirnice, nije svugdje isto, u Zadru sam ga našao kod škara, rezaća (onih lomljivih) i paff... blisterić sa skalpelom i plastičnom kutijicom i tri rezervne oštrice...
Tetu sam gnjavio (hm tetu.. prije bi mi mogla biti kči) gdje su kutijice samo sa rezervnim oštricama.. ali ništa provjerila (!?) i kaže da uopče nemaju takvog artikla u katalogu... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| PergerCRO
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|