Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Sri Svi 29, 2013 10:43 pm Naslov poruke: Mig-21 Eduard |
|
|
Ničim izazvan krenuo sam s radom na Migu, što reć o maketi, stvarno je super. Slaže se kao lego kockice. Ima nešto malo kitanja, ali zbilja minimalno. Radit ću novu shemu, broj 121.
Pojaseve sam radio metodom pokojnog Aranze - tamiya traka naljepljena na foliju iz kutije cigareta. nakon što sam pojaseve popigao dobro sam ih natopio s cijanofixom tako da su sad skroz čvrsti.
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Svi 29, 2013 10:57 pm Naslov poruke: |
|
|
...Tole jel to 1/48....ako je, dobro došao u klub kraljevskog mjerila...pratim tvoj post jer moja kutija nije još otvorena... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U...
Davor: poruka promijenjena dana: Čet Svi 30, 2013 4:15 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5815 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2453 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Svi 30, 2013 12:57 pm Naslov poruke: |
|
|
Hrvatskih MiG-ova nikad dosta; samo naprijed. Jesi siguran da ne želiš da ti dam rezinsko sjedište jer ovo iz kutije izgleda dramatično? I kakva ti je to boja u prostoru stajnog trapa? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Čet Svi 30, 2013 1:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Ma ne treba, meni ovaj sic skroz OK, još kad se poboja - ionako se unutra slabo vidi kako je kokpit mali. Stajni trap sam obojao prema slikama - neka bež... _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Svi 31, 2013 9:45 am Naslov poruke: |
|
|
Za sad sve izgledaOK. Samo naprijed. Mislim da si dobro pogodio boju unutrašnjosti trapa i konusa za 121. Na ovim "Rumunjima" je to dosta drugačije od uobičajenih boja, a da ne govorim da ima razlika od aviona do aviona. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|