Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Munitionsschlepper auf Panzerkampfwagen 1 Ausf.A with Amm
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
gemini

Član od: 30 Stu 2010
Mjesto: Vrhnika-SLO
PorukaUpisano: Ned Stu 11, 2012 8:00 pm    Naslov poruke: Munitionsschlepper auf Panzerkampfwagen 1 Ausf.A with Amm Citiraj ovaj komentar

Pošto sama po sebi maketa ovako otvorena traži da se doda bar neka figura rešio sam da ja smestim na dioramu sa Verlindenovim mehaničarima. U samogradnji sam napravio sanduke za municu+iju i most, sada treba da nekako odglumim i neki potok, stene, kamenje i nešto malo leda i snega. Za sada izgleda ovako

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
nono_zg

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Ned Stu 11, 2012 8:08 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

e to baš je vapio za podlogom. Mostovi su meni uvijek dobro došli.

Pretpostavljam da je tematika da im se tenkic pokvario na mostu pa ga pokušavaju sklepati da izdrži do cilja. Al mi ne stoji onaj otvoreni sanduk.

Nadam se da ce biti sve ljepo popračeno sa slikama
Natrag na vrh
gemini

PorukaUpisano: Ned Stu 11, 2012 8:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

I pošto artiljerija stoji gladna granata pretovaraju iz prikolice u sanduke a pešadija tovari Twisted Evil
Natrag na vrh
nono_zg

Član od: 27 Pro 2010
PorukaUpisano: Ned Stu 11, 2012 11:45 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ok
Natrag na vrh
gemini

PorukaUpisano: Ned Pro 02, 2012 11:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo malo sam se igrao sa zimskim ugođajem. Soda bikarbona, epoxi, trava Nosh aplicirana sa home made sijalicom i ispalo je ovako kako vidite. Malo snijega moram zaprašiti i po gusjenicama i kotačima, finiširati figure i sveskupa strpati u nekakav okvir.

Natrag na vrh
XVI

Član od: 28 Kol 2012
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Pon Pro 03, 2012 9:41 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Malo božićnog ugođaja Very Happy, sad izgleda super,hoćeli dole biti zaleđena rijeka ili će ostati tako.
vukii

Član od: 30 Pro 2006
PorukaUpisano: Pon Pro 03, 2012 3:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

se super,a rjeka je zaleđena odavno ,a na led je opal sneg...
Natrag na vrh
gemini

PorukaUpisano: Pon Pro 03, 2012 5:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

vukii Napisao/la:
se super,a rjeka je zaleđena odavno ,a na led je opal sneg...

Baš tako! Ispod mosta nema snijega.
Natrag na vrh
gemini

PorukaUpisano: Sub Velj 02, 2013 10:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Evo skoro gotovo. Samo Fritzeve još malo zamažem i mat lak na kraju. Podlogu sam u cjelini napravio novu, na rječici je razpucni led i dodano nešto malo vegetacije, drveča i mahovine.

Natrag na vrh
AleksandarMorozov

Član od: 03 Stu 2006
Mjesto: Petrova rupa
PorukaUpisano: Ned Velj 03, 2013 1:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Crk'o na sred mosta (čitaj: na sred uskog grla opskrbne rute)...payebeshmiswe ako ga ja ne bih zgurao u taj potok...i zapalio iz čistog bijesa Vrag na vatri Bacac plamena ...i postreljao mehaničare u logističkoj bazi divizije koji ga "održavaju". Puca

Tehnički...skidam kapu. Koncepcijski...također odlično. Klap klap

AleksandarMorozov: poruka promijenjena dana: Ned Velj 03, 2013 1:18 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
gemini

PorukaUpisano: Ned Velj 03, 2013 1:17 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Možda je baš to prevagnulo prednost na stranu saveznika Twisted Evil
Natrag na vrh
darko

Član od: 10 Ruj 2006
Mjesto: Daruvar
PorukaUpisano: Ned Velj 03, 2013 2:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlična diorama, krasni detalj (puknuti led, sige koje vise s mosta, zaleđene grane...), kao kistom macrtana slika !!!

Jedino ne znam jesi li upoznat sa time da dečki tvrde da soda bikarbona ne traje dugo, nego poćinje žutjeti i nagrizati oko sebe.
Nisam nikad s njom radio ali fakat bi bilo šteta da ovo propadne za par godina Crying or Very sad
Natrag na vrh
XVI

Član od: 28 Kol 2012
Mjesto: Slavonski Brod
PorukaUpisano: Ned Velj 03, 2013 5:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Prekrasno, detalji su fantastični.
Od kojeg je proizvođača trava ?
gemini

PorukaUpisano: Ned Velj 03, 2013 7:04 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dečki hvala na komentarima. Ne, nisam čuo to za sodu, ali je moguče. Uostalom, i nama je vrijeme ograničeno do+. Trava je od Nocha, prvi put sam upotrijebio home made sijalicu. Tu se ne vidi, ali radi posao za 5.
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Velj 04, 2013 11:13 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo! Very Happy Mislim da bi trebao još malo doraditi/zaprljati figure, a dobro bi došla i još dva vojnika koji iskrcavaju granate.

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma