Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Jeste li zainteresirani za članstvo u IPMS-u HR? |
| da, bio bih zainteresiran za clanstvo |
|
81% |
[ 63 ] |
| ne, nebih bio zainteresiran za clanstvo |
|
18% |
[ 14 ] |
|
| Ukupno glasova : 77 |
|
| Autor |
Poruka |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 11:00 am Naslov poruke: IPMS-HR anketa |
|
|
Eto kako kao se osjećam ko žrtva experimenta , tj. imam osjećaj da je mega spam topik o IPMS lansiram iz pomalo podmuklih razloga ,a ko maketar sam poprilično znatiželjan baš me interesira koliko bi ljudi bilo zainteresirano za članstvo u IPMS u HR.
Bilo bi fer da čelnici klubova dozvole glasanje svom članstvu po principu - svak ima svoju glavu -kakva god da je.
PS Pitanja za informatičare : zašto neće da ubaci anketu ?
Vulkanizer: poruka promijenjena dana: Ned Pro 16, 2012 11:15 am; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Brommann
 | | Član od: 05 Velj 2006 | | Poruke: 1130 | | Mjesto: Bukovčak Hügel |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 11:07 am Naslov poruke: |
|
|
| A gdje je anketa? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 11:14 am Naslov poruke: |
|
|
rijeseno _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
 | | Član od: 14 Ožu 2009 | | Poruke: 785 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 2:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Jel može netko molim vas, za nas neinformirane, napisat u par jasnih crta što je IPMS i što se dobiva članstvom? u drugoj temi vidim više manje samo rasprave o ustroju... _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 3:13 pm Naslov poruke: |
|
|
Anketa je zapravo neozbiljna. Ljudi koji su nezainteresirani za IPMS nece niti otvarati ovaj topic (necemo dobiti relevantnu statistiku), a oni koji su zainteresirani zapravo nemaju pojma sto je taj IPMS i za sto konkretno glasuju...
Pitanje "da li ste zainteresirani za članstvo u IPMS u HR?" (osim sto niie u duhu hrvatskog jezika) zaista je preopcenito i neodredjeno.
Ja za sad ne glasujem. Kad se bar okvirno utvrdi sto je tocno taj IPMS, onda cu razmisliti i dati svoj glas. Do tada konstruktino sudjelujem u demokratskoj raspravi o tome sto bi tocno taj IPMS bio (na "onom drugom topicu").  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 3:20 pm Naslov poruke: |
|
|
| CCCP Napisao/la: | | Jel može netko molim vas, za nas neinformirane, napisat u par jasnih crta što je IPMS i što se dobiva članstvom? u drugoj temi vidim više manje samo rasprave o ustroju... |
Pa malo ko je i od nas zno što je IPMS do ove rasprave.
U biti jako slična organizacija bilo kom klubu al na državnoj razini a preko matićnog u GB na internacionalnoj razini. Masovnostću članstva ima i određenu snagu a time i povlastice.
IPMS udruženja se pomalo razlikuju od zemlje do zemlje ,a kod nas se isto tako pokušava stvorit nekakav bastard .Klubovi bi gledali iskoristit IPMS za svoje interese a induvidue pak za svoje .
Što će na kraju ispast i kako će izgledati naš IPMS sam bog zna .
Ukljući se u raspravu u topiko o IPMSU, i iznosi svoje ideje .Sad je vrijeme za to. _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 3:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| Damir Napisao/la: | Anketa je zapravo neozbiljna. Ljudi koji su nezainteresirani za IPMS nece niti otvarati ovaj topic (necemo dobiti relevantnu statistiku), a oni koji su zainteresirani zapravo nemaju pojma sto je taj IPMS i za sto konkretno glasuju...
Pitanje "da li ste zainteresirani za članstvo u IPMS u HR?" (osim sto niie u duhu hrvatskog jezika) zaista je preopcenito i neodredjeno.
Ja za sad ne glasujem. Kad se bar okvirno utvrdi sto je tocno taj IPMS, onda cu razmisliti i dati svoj glas. Do tada konstruktino sudjelujem u demokratskoj raspravi o tome sto bi tocno taj IPMS bio (na "onom drugom topicu").  |
Složio bi se da će tek konačna verzija odlučit i broj članova , ali ovako bar otptilike da vidimo o kojim se brojkama radi .Jer ne mogu se složit da su ljudi baš toliko blentavi da glasaju a ne znaju o ćemu se radi ,a pogotvo mi nije jasna ta ideja da će IPMS biti udruga maketara al bez onih maketara koji ti nisu po guštu ,a i mam osječaj da ti je malo ko po guštu. _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 4:20 pm Naslov poruke: |
|
|
zar nije moguće poslati dopis sa upitom za konkretne informacije o IPMS-u u neku njihovu upravu, ako je to neka ozbiljnija organizacija sigurno imaju neki postupak informiranja prije učlanjenja _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| daneel
 | | Član od: 12 Lis 2005 | | Poruke: 1301 | |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 4:46 pm Naslov poruke: |
|
|
ipms nije organizacija u tom smislu, dakle nema nikakvu svoju "upravu" ili slično, to je udruženje. slično kao interpol  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | | Član od: 09 Velj 2012 | | Poruke: 4221 | |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 5:47 pm Naslov poruke: |
|
|
| CCCP Napisao/la: | | zar nije moguće poslati dopis sa upitom za konkretne informacije o IPMS-u u neku njihovu upravu, ako je to neka ozbiljnija organizacija sigurno imaju neki postupak informiranja prije učlanjenja |
nisi pratio onaj paralelni topic??
sve imamo, sam treba prevest i poslozit da klapa s nasom drzavom8) _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| CCCP Administrator
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 6:01 pm Naslov poruke: |
|
|
malo jesam, ali previše mi je tamo toga za pohvatat  _________________ MK David Schwarz
ZMMS |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 6:06 pm Naslov poruke: |
|
|
ajde nek lijepo neko napise tocno sto kako i gdje, tema od 23 stranice, nepotrepna prepiranja i preseravanja je nemoguce procitat i shvatit bit toga. _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 7:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Onaj tko hoće može sve saznat o IPMS-u i bez da čita one 22 stranice naše rasprave.
Kome još uvijek nije jasno što je IPMS, tipk-tipk-tipk IPMS u Gugl, press "Enter" ... i uz malo dobre volje i pola sata vremena sve je tu.
IPMS ima više manje ista pravila svugdje u svijetu, neće ni naš ako ikad zaživi bit bitno drukčiji od engleskog, američkog ili bilo kojeg drugog.
Ako se bude bitno razlikovao od ostalih IPMS-ova onda to više neće bit IPMS pa je i upitno članstvo svih onih koji žele bit članovi IPMS-a. _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Taurus
 | | Član od: 15 Stu 2009 | | Poruke: 583 | | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Ned Pro 16, 2012 8:27 pm Naslov poruke: |
|
|
U pravu si Borise,što se tiče statuta IPMS-a našeg,ili bilo koje druge države.No da malo pojasnim moje viđenje statuta.
Imao sam prilike čitati njemački lovački statut,gotovo je istovjetan sa hrvatskim.Statut hrvatskog lovačkog saveza je temelj za statute ostalih lovačkih udruga.Statut hrvatske vatrogasne zajednice je takođe temelj svim vatrogasnim zajednicama i društvima.
Večina statuta je gotovo ista,razlike koje sam uočio je u vrsti djelatnosti kojom se udruga bavi,razlika je u točkama koje se tiču,grba,amblema,pečata,zastave,uvjetima za stjecanje prava na članstvo.
Pa tako i statut IPMS Hrvatska mora biti temeljen na Matičnom statutu.
Kad se svi zainteresirani za IPMS Hrvatska slože oko te ključne stavke onda možemo razmišljat o rukovodstvu istog.
Pozdrav Marijan. _________________ SAMO SU MRTVI VIDJELI KRAJ RATA! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|