Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Shinobi
 | Član od: 05 Pro 2007 | Poruke: 1981 | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Lis 29, 2012 3:30 pm Naslov poruke: Samurai 1/72 |
|
|
Ove figure sam uzeo dok je jos postojao LoM u Ri, sjecam se da sam tu na forumu procitao da su konjanici bili na akciji, 10kn, pa rekoh sto da ne, ne pitaju kruha, neka ih. Al dok sam ih uzimao, skuzim da postoji i pjesadija. Ma ajde, nije beg cicija, uzet cu i to. I onda mi oko zapne za samurai headquarters, fora, al dosta sam trosio, necu jos i to. Mos misliti, cim sam vidio da unutra ima par shinobia, check please Budem tu stavljao pomalo sta ofarbam, necu biti brz kao nono al malo pomalo. Zasada imam ovu ekipu:
Sve skupa 6 komada, po 3 od svakog(da ne slikam sad grupu kad su isti)
Moj prvi konjic:
Sljedece sam ofarbao, ima vec, cak sam jednom i postao, ali ne mogu naci kamo su, pa nek su svi na okupu. Bubnjar:
I instrument:
Malo vojske:
Promjenio sam tetivu na luku, nemam nove slike, sada je gore nit iz konca za ciscenje zuba.
Toliko zasada, kako koju napravim cu postati. Savjeti i kritike dobrodosli  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | Član od: 24 Lis 2005 | Poruke: 7768 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lis 29, 2012 4:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro izgledaju, jedino ima dosta nekakvih malih dlaka/niti po figurama. nadam se da nisu zaljepljene za boju... _________________
Group build - Metal finish battle |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| zilkan
 | Član od: 26 Stu 2007 | Poruke: 1169 | Mjesto: oko Bjelovara |
|
Upisano: Pon Lis 29, 2012 4:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Super ti ide multilayering. Samo im ove dlake ocisti, i fantasticno ce izgledati |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | Član od: 18 Lip 2011 | Poruke: 913 | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Pon Lis 29, 2012 4:06 pm Naslov poruke: |
|
|
Sve je jako dobro, ali prvi ninja je odličan. Jako dobro si odradio crnu odjeću... baš ostavlja dojam prave, isprane, crne tkanine. Da je tenk u pitanju, rekao bi odličan weathering  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Slider
 | Član od: 09 Velj 2012 | Poruke: 4097 | |
|
Upisano: Pon Lis 29, 2012 4:30 pm Naslov poruke: |
|
|
tetiva luka- uzmi curi, zeni, mami....jednu vlas kose i zalijepi s ca......ak je crna, neces ju trebat ni bojit...meni je suprgga donirala jednu za mog samuraja s lukom na konju( negdje u zavrsenim figurama je topic) i cist fino izgleda, in scale , samo je bila plava pa sam ju moral farbat  _________________ Izrada maketa po narudzbi
www.m2models.hr |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | Član od: 27 Pro 2010 | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Pon Lis 29, 2012 6:16 pm Naslov poruke: |
|
|
to otvorena sezona na figure. Odlično ti ide samo naprijed. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Uto Lis 30, 2012 12:03 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala svima na komentarima. Sto se dlaka tice, nasrecu to je samo letece sto se primilo, nije fiksno na figurama. Moram poraditi na ciscenju prije slikanja  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | Član od: 24 Ožu 2006 | Poruke: 3323 | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Uto Lis 30, 2012 8:26 am Naslov poruke: |
|
|
meni isto onaj prvi crni zakon |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sub Pro 08, 2012 2:55 pm Naslov poruke: |
|
|
Jos 2 obojane, na njima sam prvi puta koristio homemade ink wash, nije lose, jedino sam zaboravio staviti enamel lak prije toga pa sam morao popravljati gdje sam s viskom washa skinuo i malo boje. Slike, nazalost s mojim osvjetljenjem bolje ne moze.
 _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | Član od: 27 Pro 2010 | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Sub Pro 08, 2012 6:31 pm Naslov poruke: |
|
|
a nije zamrlo bojanje 1/72, dobro ti ispale. Još kažeš i homemade wash, još bolje. Samo naprijed. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Gugy
 | Član od: 16 Lis 2012 | Poruke: 133 | Mjesto: Kutina |
|
Upisano: Ned Pro 09, 2012 7:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Pohvale! Odlično je. Samo naprijed!  _________________ WW2 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Ned Pro 29, 2013 9:05 pm Naslov poruke: |
|
|
Odreci ce me se automaketari, vozila nikako da zavrsim, al za figure se nadje vremena, hahaha. Al neka ga, kad vec ne mogu AB zbog kise koristiti, bar kist i akrili nisu problem. Slike koma, klasicno, ne mogu naci fotic, a i stedna zarulja nije bas za fotke:
 _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|