Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Jazz
 | | Član od: 06 Svi 2012 | | Poruke: 175 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pon Lis 15, 2012 10:12 pm Naslov poruke: Problem sa lakom |
|
|
Prije nekog vremena sam kupio ovaj lak
[im g]
i ono što me najviše muči je to što kada ga nanesem na obojanu površinu ista potamni ono što je sivo postaje crnio ili ide u tom smjeru i slično
imal ineko neka iskustva sa ovim
Razrjedio sam ga na sve moguće načine ali ne ide...sada sam s njim uništio/unakazio maketu P IV
Neki savjet ?
Hvala
[/img] |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Lis 15, 2012 10:31 pm Naslov poruke: |
|
|
baci ga u smece
kupi si Alclad Gloss varnish i budi sretan do kraja zivota... _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Davor
 | | Član od: 09 Lis 2011 | | Poruke: 2563 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lis 15, 2012 10:39 pm Naslov poruke: |
|
|
....potvrđujem.... _________________ UPUTSTVA OBIČNO ČITAMO TEK KAD SMO U... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
 | | Član od: 08 Pro 2009 | | Poruke: 465 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Lis 15, 2012 10:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| Nabavio isto Alclad gloss i testirao ga na Leclercu, mislim da nema boljeg od toga. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazz
|
Upisano: Pon Lis 15, 2012 11:08 pm Naslov poruke: |
|
|
gdje ga naručiti
klasika shopovi? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Pon Lis 15, 2012 11:13 pm Naslov poruke: |
|
|
postoji velika vjerojatnost ga ce bit sad na natjecanju u Celje, mislim da inace dode 7eura, ako ides onda super, uzmi ga tamo. Ako neides posalji mi PM pa cemo se dogovorit  _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazz
|
Upisano: Pon Lis 15, 2012 11:16 pm Naslov poruke: |
|
|
| scarabei Napisao/la: | | Nabavio isto Alclad gloss i testirao ga na Leclercu, mislim da nema boljeg od toga. |
Kako reagira na akrile i kako poslije na wash (AK interactive i MIG) |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Pon Lis 15, 2012 11:20 pm Naslov poruke: |
|
|
Cini mi se da je baziran na nitro, tako da akrilke bi bile dobre, jedino nisam siguran za AK interactive, posto su oni Enamel , onda postoji vjerojatnost da pojede lak. _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
 | | Član od: 08 Pro 2009 | | Poruke: 465 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Lis 15, 2012 11:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| Jazz Napisao/la: | | scarabei Napisao/la: | | Nabavio isto Alclad gloss i testirao ga na Leclercu, mislim da nema boljeg od toga. |
Nije mi radio nikakve probleme. Isao je vallejo primer, pa vallejo boje, gore na to alclad gloss i AK wash je isao bez problema. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazz
|
Upisano: Pon Lis 15, 2012 11:23 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | | Cini mi se da je baziran na nitro, tako da akrilke bi bile dobre, jedino nisam siguran za AK interactive, posto su oni Enamel , onda postoji vjerojatnost da pojede lak. |
toga se i bojim jer sam prije koristio Model Master na nitro bazi pa mi je pojeo boju.... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazz
|
Upisano: Pon Lis 15, 2012 11:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| scarabei Napisao/la: | | Jazz Napisao/la: | | scarabei Napisao/la: | | Nabavio isto Alclad gloss i testirao ga na Leclercu, mislim da nema boljeg od toga. |
Nije mi radio nikakve probleme. Isao je vallejo primer, pa vallejo boje, gore na to alclad gloss i AK wash je isao bez problema. |
Ja koristim upravo navedenu kombinaciju pa sam zato i pitao... a ništa idem ga naručiti pa što bude ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazz
|
Upisano: Pon Lis 15, 2012 11:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | postoji velika vjerojatnost ga ce bit sad na natjecanju u Celje, mislim da inace dode 7eura, ako ides onda super, uzmi ga tamo. Ako neides posalji mi PM pa cemo se dogovorit  |
Kada je celje..mislim sljedeći tjedan...ili griješim. Ako stignem ću otići mada čisto sumnjam |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dule
 | | Član od: 12 Sij 2009 | | Poruke: 907 | | Mjesto: Plandiste |
|
Upisano: Uto Lis 16, 2012 9:43 am Naslov poruke: |
|
|
| Sad nesto gledam Vallejo katalog i ne vidim navedeni lak verovatno je to nesto novo posto su imali sjajni lak ali nije poliuretanski kao ovaj koji sa kojim imas problema,generalno mnogi lakovi malo potamne boju ali vidm da je u tvom slucaju to previse.Ja sam probao Aclad sjani lak ali onaj vodeni i odlican je imas povoljno na Lucky modelsu. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Uto Lis 16, 2012 11:15 am Naslov poruke: |
|
|
| Jazz Napisao/la: | | veliko_pile Napisao/la: | postoji velika vjerojatnost ga ce bit sad na natjecanju u Celje, mislim da inace dode 7eura, ako ides onda super, uzmi ga tamo. Ako neides posalji mi PM pa cemo se dogovorit  |
Kada je celje..mislim sljedeći tjedan...ili griješim. Ako stignem ću otići mada čisto sumnjam |
20.10.2012  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Jazz
|
Upisano: Uto Lis 16, 2012 11:29 am Naslov poruke: |
|
|
| Bastardo Napisao/la: | | Jazz Napisao/la: | | veliko_pile Napisao/la: | postoji velika vjerojatnost ga ce bit sad na natjecanju u Celje, mislim da inace dode 7eura, ako ides onda super, uzmi ga tamo. Ako neides posalji mi PM pa cemo se dogovorit  |
20.10.2012  |
Thx
Mislim da ne stignem.. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|