Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Tasma
 | | Član od: 02 Svi 2007 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Prigorje |
|
Upisano: Čet Stu 13, 2008 10:11 am Naslov poruke: Carski Husar br 12 |
|
|
Evo izašao je novi Carski Husar, kao i uvijek odličan! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Čet Stu 13, 2008 10:53 am Naslov poruke: Re: Carski Husar br 12 |
|
|
| Tasma Napisao/la: | Evo izašao je novi Carski Husar, kao i uvijek odličan! |
Ebemu, ja nisam niti broj 11. mogao naći... Ima tko e-mail gdje bih mogao kontaktirati izdavača... _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| L 555 BAT
 | | Član od: 20 Lis 2008 | | Poruke: 323 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Čet Stu 13, 2008 11:13 am Naslov poruke: |
|
|
| Postoji jedna knjižara u Splitu koja uz nove drži i stare brojeve - mogu pogledati i javiti da li ga ima ili još bolje - u svakom broju na predzadnjoj stranici ima uputa kako doći do starih brojeva |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Čet Stu 13, 2008 11:22 am Naslov poruke: |
|
|
| L 555 BAT Napisao/la: | | Postoji jedna knjižara u Splitu koja uz nove drži i stare brojeve - mogu pogledati i javiti da li ga ima ili još bolje - u svakom broju na predzadnjoj stranici ima uputa kako doći do starih brojeva |
Da, u biti imaš pravo... Imam stare brojeve i piše... Sve5 _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tasma
|
Upisano: Čet Stu 13, 2008 12:41 pm Naslov poruke: |
|
|
0viking0 Napisao/la:
| Citat: | | Ebemu, ja nisam niti broj 11. mogao naći... Ima tko e-mail gdje bih mogao kontaktirati izdavača... |
Imaš na netu stranicu carski husar, progooglaj!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Eddie
 | | Član od: 23 Velj 2007 | | Poruke: 317 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Pet Stu 14, 2008 3:01 am Naslov poruke: |
|
|
i naravno opet nisu stavili obavijest na stranicu da je izaša broj 12, prošli broj san slucajno naša nakon misec dana traženja. _________________ MAK Reoplan, Split
Meine Ehre heist Treue-SS
Black metal ist krieg!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Pet Stu 14, 2008 9:34 am Naslov poruke: |
|
|
| Eddie Napisao/la: | | i naravno opet nisu stavili obavijest na stranicu da je izaša broj 12, prošli broj san slucajno naša nakon misec dana traženja. |
Ja ni ovoga još ne mogu nać ni na jednom kiosku, iako je navodno izašao!  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pet Stu 14, 2008 11:15 am Naslov poruke: |
|
|
Je, iman ga doma. Malo iz sadržaja: P 47, Kratka povijest maskirnih uniformi, mitraljez Schwarzlose (čini mi se da se ovako piše), sad već udavni (pet nastavaka) Matija Korvin i njegova ekipa, varaždinski Husari (žali bože stranica, ima jedna ženska ko da je potjeralo iz Big Brothera; uz ispriku svim varaždincima i gradu o kojem imam izuzetno visoko mišljenje),III SS korpus u Hrvatskoj,replika vesla galije (naše) iz 16 stoljeća. Meni je OK i dalje iako zdušno mrzim stranice naše oživljene povijesti (ne zbog nas samih i naše povijesti) nego mi se čini da tu ima dosta jeftine ridikuluzacije. Jednom je kolega sa jednog od foruma stavio: srednjovjekovni strijelac sa tenisicama. Slažem se s njim. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Pet Stu 14, 2008 11:16 am Naslov poruke: |
|
|
| Pardon, mislio sam reć u prije navedenom postu: jeftine ridikulizacije. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 1987 | |
|
Upisano: Sri Svi 20, 2009 12:04 pm Naslov poruke: |
|
|
u prodaji je i 13. broj, neznam od kad ali od danas je jedan primjerak moj
uz standardne tekstove o "srednjem vjeku"
izdvajam:
-Lako prijevozni zdrug hrvatske legije 1. dio - nekoliko fotki iz HDA
-Bf-110 iznad Slavonije (priča o W. Johnenu i obaranju sovjetskog B-25
iznad Markušića) - fotke dva njegova bf110 i sovjetskih B-25 i P-39
- Fotke obnovljenih tenkova iz ww2 (kao i u prošlom broju) _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
|
Upisano: Čet Stu 18, 2010 9:28 pm Naslov poruke: |
|
|
žao mi je zbog dizanja teme ali molio bi one koji kupuju ovu tiskovinu da ako je moguće stavi fotku posljednjeg broja, to bi trebalo biti 18.
Naime kupujem redovito i prilično sam siguran da sam i ovaj ali ga nemogu pronaći (da gledao sam i u WC-u ), povučen je nedavno sa kiska a treba mi da se prisjetim jesam li kupio ili nisam.  _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pet Stu 19, 2010 12:00 am Naslov poruke: |
|
|
ja već danima obijam sve kioske po SBu, i nema nigdje ni stari ni novi broj!! Jel već trerbao izaći novi ili??? ne kupujem redovito ali mi je bio zanmlkjiv članak o T-34  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
|
Upisano: Pet Stu 19, 2010 12:50 am Naslov poruke: |
|
|
broj 18 je trebao izaći u rujnu a 19 bi trebao u prosincu. Neki dan mi teta na kiosku rekla da su dan prije vratili stari broj, e sad ja nemam pojma jeli to 18 ili nije (s obzirom na nedosljednost izdavanja), nekako mi je u sječanju da sam ga kupio ali ga ne mogu pronaći. _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tasma
|
Upisano: Pet Stu 19, 2010 1:17 am Naslov poruke: |
|
|
Trebao bi skoro izać novi broj, trenutno je negdje u tisku, trebale bi se uskladiti boje, koje nisu ispale u prethodnom broju kako je autor zamislio.
Daklem sutra ću kao i ostali pogledavati po kiosku je li distribuiran. Nadam se da bude, ako ne moramo se malo strpiti.
Poz! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| hornet
|
Upisano: Pet Stu 19, 2010 2:04 pm Naslov poruke: |
|
|
| Tasma Napisao/la: | Trebao bi skoro izać novi broj, trenutno je negdje u tisku, trebale bi se uskladiti boje, koje nisu ispale u prethodnom broju kako je autor zamislio.
Daklem sutra ću kao i ostali pogledavati po kiosku je li distribuiran. Nadam se da bude, ako ne moramo se malo strpiti.
Poz! |
u međuvremenu bi molio izgled naslovnice posljednjeg broja koji je bio dostupan na kioscima  _________________ 10 dalmatinskih zapovjedi:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|