Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Nemsy_29
 | | Član od: 26 Velj 2010 | | Poruke: 78 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Čet Lis 04, 2012 5:03 pm Naslov poruke: MiG-15 Hungarian Air Force 1/72 Airfix |
|
|
Privedoh kraju i ovog malisu
Sta reci o maketi... Odmor za mozak, maketa se sklapa sama od sebe i generalno je "fina" za rad. Jedine mane su malo deblji paneli i nedostatak detalja, ali uz malo truda ovo moze da ispadne super, sto je Pele sa svojim Korejancem pokazao. U tacnost nisam ulazio mada Pele mi kaze da ni to nije jaca strana al dobro ne razumem se bas nesto u ove rane jetove tako da meni lici Ja sam radio OOB osim rezinskog sedista. Boje su humbrol, sve malo posvetljene, metalajzeri isto i to je to, dekali OOB. Dekali su odlicni, jako malo revel softenera je trebalo da ga istopi, mada sam trebao malo vise da bi bas leglo u panele lepo, al dobro ovako se mnogo i ne primeti.
Sad slike. Ova braon je cudna na slikama, vuce na boju cigle al u stvarnosti je normalna braon nijansa(malo jaca ekspozicija posto sam jurio poslednje zrake sunca )
Evo slika pa komentarisite, ja sam prezadovoljan za jedan "opusten" projekat

I dve sa svojim tradicionalnim neprijateljem u svakom mogucem smislu I ujedno najveci razlog zasto sam bas Madjara odabrao

Pozdrav _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
 | | Član od: 04 Kol 2008 | | Poruke: 2300 | | Mjesto: Swansea |
|
Upisano: Čet Lis 04, 2012 6:03 pm Naslov poruke: |
|
|
Lijep, samo mi je čiping malo.....neuvjerljiv? _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nemsy_29
 | | Član od: 26 Velj 2010 | | Poruke: 78 | | Mjesto: Beograd |
|
Upisano: Čet Lis 04, 2012 6:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Prvi mi je pokusaj cipinga ovo, uzivo deluje ok, na slikama je dosta cudan  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lis 04, 2012 7:42 pm Naslov poruke: |
|
|
Odličan  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Čet Lis 04, 2012 8:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Tebi svaka cast, ali ako Airfix zaista ima ovakve brazgotine po sebi (linije panela), onda zasluzuje jedno kompletno pokitavanje i zaravnavanje povrsine...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|