Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| covac
 | | Član od: 18 Ruj 2012 | | Poruke: 17 | | Mjesto: zagreb, cakovec |
|
Upisano: Čet Ruj 20, 2012 4:58 pm Naslov poruke: pozdravljeni |
|
|
Kao sto je kulturno se predstaviti tako i ja da napisem nesto. Ime mi je Danijel i imam 24 godine. Trenutno zivim u zagrebu. Posto sam na bolovanju par tjedana a jos se bude to produzilo imam i previse vremena. Vec par tjedana gledam vas forum i od svega najvise me intetesiraju figurice. Htio bi to pocet izradivat i to one od 35 mm, materijal GS. Teme bi mi bile izrada vojske od kojih 20 -30 figurica ali da zakompliciram izradivat ću fantasy vojsku. Znaci razna bica, sto sam sam izmislio i nacrtao, a sto sam dobio ideju sa raznih filmova. Velik pothvat ali polako vjerujem da se sve moze naucit.
U srednjoj skoli bio sam clan maketara i islo mi dobro, radili maketu vodenice mlina od drveta. Evo to je sve od mog maketarstva.
Moja pitanja: gdje se u zg-u trenutno moze nabaviti GS i ima li koja udruga a da izraduje figure tih malih dimenzija? Hvala.
Kaj se tice aktivnosti na forumu, citat cu i pratit ali necu se mijesat pa tako dok ne savladam neku tehniku. Hvala na razumijevanju |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Kekso
 | | Član od: 18 Lip 2011 | | Poruke: 961 | | Mjesto: Bjelovar |
|
Upisano: Čet Ruj 20, 2012 5:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Prvo, dobro došao na forum... drago mi je da te zanimaju figure...
Što se tiče izrade figura, ne da nema udruge (koliko ja znam) nego na ovom forumu postoje samo 2-3 osobe koje to rade (Darko, Zorro...) ali oni rade u većem mjerilu... no, sigurno bi ti mogli dati pokoji savjet.
Moram priznati da su mi figure od 35mm slabo poznate... postoje figure u mjerilu 1/35, ali one su reda veličine 50mm visoke. Postoje i 28mm u koje se ubraja poznati Warhammer, no to je diskutabilno (osobno mi se čine većima od toga).
Za greestuff ne znam da li ga ima kupiti u Hr, ali pretpostavljam da nema.
Na kraju, što se tiče fantasy tematike i figura probaj se raspitati na ovom forumu:
http://www.ums-agram.hr/forums/index.php
EDIT: Potpuno sam zaboravio na 1/48 mjerilo... to bi moglo biti to tj 35mm  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| covac
 | | Član od: 18 Ruj 2012 | | Poruke: 17 | | Mjesto: zagreb, cakovec |
|
Upisano: Čet Ruj 20, 2012 6:02 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala. Kaj se tice te dimenzije vidio kod ovog tipa i nekako mi se cini super jer opet dovoljno veliko za detalje a opet je malo . http://mandragoreminiatures.free.fr/
Vidjet, za sada jos citam i ucim. Pa cemo vidjet |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Strina
 | | Član od: 10 Pro 2005 | | Poruke: 1090 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Ruj 20, 2012 6:40 pm Naslov poruke: |
|
|
| Pozdrav covac |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5148 | |
|
Upisano: Čet Ruj 20, 2012 8:03 pm Naslov poruke: |
|
|
bok _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vedran
 | | Član od: 05 Jul 2010 | | Poruke: 1489 | | Mjesto: Garica-Otok Krk |
|
Upisano: Pet Ruj 21, 2012 3:54 pm Naslov poruke: |
|
|
| Pozdrav! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | | Član od: 08 Ruj 2009 | | Poruke: 1635 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Ruj 24, 2012 9:37 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav i dobrodošao. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|