Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Bounty
| | Član od: 13 Lip 2012 | | Poruke: 3 | |
|
Upisano: Čet Lip 14, 2012 1:03 am Naslov poruke: H.M.S. Bounty |
|
|
Ukratko, nakon kojeg mjeseca rada i ne rada napokon sam zavrsio svoju prvu maketu. Znam da ima dosta prostora za poboljšanje al eto meni za gušt je, a i dobro će izgledati na polici [url] [/img] |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Čet Lip 14, 2012 8:52 am Naslov poruke: |
|
|
koliko je velik.
Meni kao nOObu ovo izgleda odlično, odlično če izgledati na polici |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1387 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Čet Lip 14, 2012 9:29 am Naslov poruke: |
|
|
E, da je meni doci do ovoliko prostora za izboljsanja...
Super je, svaka cast  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| willer
 | | Član od: 03 Tra 2012 | | Poruke: 206 | | Mjesto: Omis/Zadar |
|
Upisano: Čet Lip 14, 2012 12:15 pm Naslov poruke: |
|
|
Kada bi se netko uhvatio jedrenjaka u plastičnoj izvedbi onako kako to rade kolege sa tenkovima, avionima, modernim bojnim brodovima rezultat uopće nebi bio loš. Dapaće, mislim da bi bilo realističnijih izvedbi s obzirom na težinu obrade materijala. _________________ www.stari-omis.com |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Čet Lip 14, 2012 1:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| willer Napisao/la: | | Kada bi se netko uhvatio jedrenjaka u plastičnoj izvedbi onako kako to rade kolege sa tenkovima, avionima, modernim bojnim brodovima rezultat uopće nebi bio loš. Dapaće, mislim da bi bilo realističnijih izvedbi s obzirom na težinu obrade materijala. |
Ni meni nije nikad bilo jasno zašto se tehnike koje se primjenjuju na drugim subjektima ne primjenjuju na jedrenjacima.
Bounty je dobar, jedino mu je podvodni dio pogrešno obojan.
Bounty-u je prilikom dokovanja pred isplovljavanje za tropske krajeve podvodni dio obložen bakrenim pločama zbog zaštite od crva-brodotočca, tako da bi mu podvodni dio trebao biti bakrene boje i to tamne, oksidirane. _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bounty
| | Član od: 13 Lip 2012 | | Poruke: 3 | |
|
Upisano: Čet Lip 14, 2012 2:12 pm Naslov poruke: |
|
|
S obzirom da se radi o prvoj maketi u zivotu, nisam htio eksperimentirati sa raznim tehnikama, vec sam htio za pocetak sloziti jednu maketu da vidim kak i na koji nacin je najbolje. Sto se tice bojanja, znam da bi trebao biti drugačiji.
P.S. Ne bi se slozio da se ne koriste te tehnike, ako pogledate druge radove na forumu također se može naći jako dobrih maketa na kojima je tako rađeno. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|