Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| to-mek
| Član od: 21 Ožu 2008 | Poruke: 688 | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Ned Lip 10, 2012 7:39 pm Naslov poruke: Speyer & Sinsheim Auti |
|
|
Vratio sam se danas iz Njemačke. Posjetili smo dva tehnička muzeja u istoimenim gradovima. Ovo je galerija samo sa automobilima, otvorit ću još jedan Topic sa slikama militarije i aviona pod Walkaround-om. Neke slike su malo mutne ili nisu pravilno sortirane, nemojte zamjeriti jer sam od silnog uzbuđenja prebrzo slikao. U muzeju čak imaju i rusku verziju space shuttlea.
Oba muzeja su privatna i imaju istog vlasnika, gotovo svi eksponati su u njegovom vlasništvu. Auta je stvarno toliko, rijetko kojeg sam dva puta slikao. Impresivan je broj Maybacha, Rolls Roycea, Bugatti-ja i Mercedesa.
Ogodno iznenađenje na početku, Lamborghini meeting.
Gumpert Apollo
Ovaj ljepotan vrijedi i do 10 mil. eura
MAN Diesel motor sa 12600 KS iz 1942.
Hitlerov mercedes
Mercedes SSK
Formula sa Schumacherove prve pobjede
Bluebird, jedno vrijeme držao brzinski rekord, 630+km/h
Opel na raketni pogon za brzinske rekorde
Lamborghini terenac
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| su27rules
| Član od: 13 Pro 2006 | Poruke: 5723 | Mjesto: Split |
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| Shinobi
| Član od: 05 Pro 2007 | Poruke: 1981 | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Lip 11, 2012 12:38 am Naslov poruke: |
|
|
Suze mi izmamila ovolika ljepota...pogotovo DeLorean i bajkovi. Tomek, svaka ti dala za slike(il svaka druga, ak nisi u formi ) Ovo se fakat mora vidjeti uziwo...Low, roadtrip? _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Bruce
| Član od: 08 Ruj 2009 | Poruke: 1635 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lip 11, 2012 9:42 am Naslov poruke: |
|
|
Vau, stvarno je bilo toga za vidjet _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| daneel
| Član od: 12 Lis 2005 | Poruke: 1296 | |
|
Upisano: Pon Lip 11, 2012 11:53 am Naslov poruke: |
|
|
super, hvala što si ovu ljepotu podijelio s nama (posebno one lamborghinije ), sad znam gdje ću na putovanje, čim skupim neke pare |
|
Natrag na vrh |
|
|
| Shmeegy
| Član od: 09 Kol 2007 | Poruke: 1768 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Lip 11, 2012 11:57 am Naslov poruke: |
|
|
Mislim da se rađa ideja za godišnji odmor super fotke, svaka cast tomek _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| Low Gazda
| Član od: 16 Ožu 2006 | Poruke: 5141 | |
|
Upisano: Pon Lip 11, 2012 12:49 pm Naslov poruke: |
|
|
nemrem sebi doc...... kolko dijabola...... a motora..... a starih merđi..... formula......
shire, iduce godine, yebomepas ak ne odem. i tebe isto. shmeegy, idi polazi i kupi pilu
ja idem jos jednom slike pregledat......
nevjerojatnih stvari ima, ja se nebi dao van.
tomek, svaka cast _________________
|
|
Natrag na vrh |
|
|
| Shinobi
| Član od: 05 Pro 2007 | Poruke: 1981 | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Lip 11, 2012 12:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Low Napisao/la: |
shire, iduce godine, yebomepas ak ne odem. i tebe isto. shmeegy, idi polazi i kupi pilu
|
Ja vec uzimam dimenzije topova da slozim prigusivace jer ne mislim da bi bili svabe sretni ovako kako je. A Šmegi ako ne kupi nis cemo mu montirati od Štilovke masinu na bicos i opleti _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
Natrag na vrh |
|
|
| to-mek
| Član od: 21 Ožu 2008 | Poruke: 688 | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|