Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Speyer & Sinsheim Auti

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
to-mek

Član od: 21 Ožu 2008
Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje
PorukaUpisano: Ned Lip 10, 2012 7:39 pm    Naslov poruke: Speyer & Sinsheim Auti Citiraj ovaj komentar

Vratio sam se danas iz Njemačke. Posjetili smo dva tehnička muzeja u istoimenim gradovima. Ovo je galerija samo sa automobilima, otvorit ću još jedan Topic sa slikama militarije i aviona pod Walkaround-om. Neke slike su malo mutne ili nisu pravilno sortirane, nemojte zamjeriti jer sam od silnog uzbuđenja prebrzo slikao. U muzeju čak imaju i rusku verziju space shuttlea.

Oba muzeja su privatna i imaju istog vlasnika, gotovo svi eksponati su u njegovom vlasništvu. Auta je stvarno toliko, rijetko kojeg sam dva puta slikao. Impresivan je broj Maybacha, Rolls Roycea, Bugatti-ja i Mercedesa.

Ogodno iznenađenje na početku, Lamborghini meeting.

Gumpert Apollo

Ovaj ljepotan vrijedi i do 10 mil. eura

MAN Diesel motor sa 12600 KS iz 1942.

Hitlerov mercedes

Mercedes SSK

Formula sa Schumacherove prve pobjede

Bluebird, jedno vrijeme držao brzinski rekord, 630+km/h

Opel na raketni pogon za brzinske rekorde

Lamborghini terenac

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
su27rules

Član od: 13 Pro 2006
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Ned Lip 10, 2012 10:32 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Divota,ovo stvarno vrijedi vidjeti,tnx za fotke.
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0

https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pon Lip 11, 2012 12:38 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Suze mi izmamila ovolika ljepota...pogotovo DeLorean i bajkovi. Tomek, svaka ti dala za slike(il svaka druga, ak nisi u formi Wink) Ovo se fakat mora vidjeti uziwo...Low, roadtrip? Wink Very Happy
Bruce

Član od: 08 Ruj 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Lip 11, 2012 9:42 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vau, stvarno je bilo toga za vidjet Shocked

Član od: 12 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Lip 11, 2012 11:53 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

super, hvala što si ovu ljepotu podijelio s nama (posebno one lamborghinije Smile ), sad znam gdje ću na putovanje, čim skupim neke pare Smile
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Lip 11, 2012 11:57 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim da se rađa ideja za godišnji odmor Very Happy super fotke, svaka cast tomek
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pon Lip 11, 2012 12:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nemrem sebi doc...... kolko dijabola...... a motora..... a starih merđi..... formula......
shire, iduce godine, yebomepas ak ne odem. i tebe isto. shmeegy, idi polazi i kupi pilu
ja idem jos jednom slike pregledat......
nevjerojatnih stvari ima, ja se nebi dao van.
tomek, svaka cast

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Pon Lip 11, 2012 12:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Low Napisao/la:

shire, iduce godine, yebomepas ak ne odem. i tebe isto. shmeegy, idi polazi i kupi pilu

Ja vec uzimam dimenzije topova da slozim prigusivace jer ne mislim da bi bili svabe sretni ovako kako je. A Šmegi ako ne kupi nis cemo mu montirati od Štilovke masinu na bicos i opleti Laughing Laughing
to-mek

Član od: 21 Ožu 2008
Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje
PorukaUpisano: Pon Lip 11, 2012 12:57 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Pogledajte i ostatak, http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=22600 ovo što tu vidite u ovoj temi je kombinacija oba muzeja.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma