Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

mig 21 - 2 x 1:32
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Slider

Član od: 09 Velj 2012
PorukaUpisano: Sub Svi 19, 2012 10:19 pm    Naslov poruke: mig 21 - 2 x 1:32 Citiraj ovaj komentar

evo, napravljeno za kolegu, cisti OOB
doradjeni kokpiti,na sivom farbana zastava, grb je print na dekal papir, farbane rondele na sarenom
po zahtjevu ( a meni drago) - cisti ko suza Cool
oba revel, potroseno kilu kita Confused

slike poslovicno lose Very Happy

Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
darko

Član od: 10 Ruj 2006
Mjesto: Daruvar
PorukaUpisano: Sub Svi 19, 2012 10:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Čisto i uredno...ali kako da si se uhvatio nečega što nije "muško mjerilo" ? Laughing Laughing Laughing
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Slider

PorukaUpisano: Sub Svi 19, 2012 10:59 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

darko Napisao/la:
Čisto i uredno...ali kako da si se uhvatio nečega što nije "muško mjerilo" ? Laughing Laughing Laughing

pa kad nisu za mene... Cool
Tomcat

Član od: 01 Svi 2012
Mjesto: USA
PorukaUpisano: Ned Svi 20, 2012 6:55 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Goreprsti Goreprsti
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site AIM
Iwtcha

Član od: 24 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Ned Svi 20, 2012 9:17 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Moramo te navčiti slikati Very Happy

Super su ti Migonje
Natrag na vrh
dragan_mig31

Član od: 16 Sij 2006
Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA
PorukaUpisano: Ned Svi 20, 2012 10:01 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lepo lepo Smile
Slider

PorukaUpisano: Ned Svi 20, 2012 11:37 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Iwtcha Napisao/la:
Moramo te navčiti slikati Very Happy

ma moram ja kupit fotic Very Happy Very Happy
Poky

Član od: 16 Lis 2005
PorukaUpisano: Ned Svi 20, 2012 12:33 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja nisam zadovoljan, očekivao sam od "statog Jedia" ,da će se više potruditi i pokazati nama mlađima ,kako se ulazi u "velika" mjerila za iskusne.
Mislim ono, di je čiping,wash, pri i postšejding, jako nedogovorno s tvoje strane.... Crying or Very sad Evil or Very Mad

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Slider

PorukaUpisano: Ned Svi 20, 2012 12:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Poky Napisao/la:
Ja nisam zadovoljan, očekivao sam od "statog Jedia" ,da će se više potruditi i pokazati nama mlađima ,kako se ulazi u "velika" mjerila za iskusne.
Mislim ono, di je čiping,wash, pri i postšejding, jako nedogovorno s tvoje strane.... Crying or Very sad Evil or Very Mad

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

gle, prica se da sam ja dinosaur koji je zaglavio u 80tima, i da radim igracke Very Happy Very Happy Very Happy
pa da ne razocaram publiku Very Happy Very Happy
ja sam ti stari jedi naslonjen na sank...i briga me za mlade dok je puna casa.... Very Happy Very Happy Very Happy
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Svi 21, 2012 10:45 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Obzirom da nisu za tebe, shvaćam da se nisi previše zamarao sa suvišnim poslom i da si stavljao oružje kakvo si imao. Wash bi digao makete u umjetničkom dojmu, a boja konusa i dielektrika na 103 je inače drugačija nego na ovom maskirnom primjerku. Atole R-3 ovog tipa HRZ nikad nije imao u svom inventaru, a na 103 bi najbolje pristajale bombe 250 kg. U konačnici je najvažnije da je naručitelj zadovoljan. Wink

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Slider

PorukaUpisano: Pon Svi 21, 2012 11:30 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
Obzirom da nisu za tebe, shvaćam da se nisi previše zamarao sa suvišnim poslom i da si stavljao oružje kakvo si imao. Wash bi digao makete u umjetničkom dojmu, a boja konusa i dielektrika na 103 je inače drugačija nego na ovom maskirnom primjerku. Atole R-3 ovog tipa HRZ nikad nije imao u svom inventaru, a na 103 bi najbolje pristajale bombe 250 kg. U konačnici je najvažnije da je naručitelj zadovoljan. Wink

receno mi je - cisti oob, bez prljanja, i kerefeka
svejedno, malo sam se poigrao s kokpitima koji su presiromasni, urezao obe makete scriberom, dodao nove i ispravne oznake i to je to
imaju lagano prljanje, nisu sterilno cisti, ali nisu ni kao s otpada
dielektrici- postoji milion slika s milion nijansi tih dielektrika, pa se nisam s tim previse zamarao...
ustvari, zakaj se ja opce ispricavam???? Shocked Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
tole

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Pon Svi 21, 2012 2:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovako na prvi pogled mi se čini da su boje potpuno promašene, i kamuflažni i sivi.

Group build - metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
Slider

PorukaUpisano: Pon Svi 21, 2012 2:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

tole Napisao/la:
Ovako na prvi pogled mi se čini da su boje potpuno promašene, i kamuflažni i sivi.

ok
ajd samo molim te napisi za ubuduce ovdje svima , koje su tocne boje , koji su to brojevi maketarskih boja ( barem tri tamiya, revell, MM ) , i koje su reference/dokazi da su to te boje
jer kad su ljudi na forumu pitali, nisam vidio da si nesto odgovorio
svi na forumu cemo ti biti zahvalni
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Pon Svi 21, 2012 3:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Boje se razlikuju od mašine do mašine što se tiče kamuflažnih MiG-21 iz perioda Bljesak-Oluja, jedino je donja boja ujednačenija i odgovara Humbrol 89, pa malo posvijetljena ovisno o mjerilu. Za gornje boje ima referenci u postovima koje je pisao Dautanec, a on ih je gledao uživo-samo treba pažljivo čitati postove na forumu. Siva boja je po meni OK, samo su loše fotografije. Dielektrici su na prva tri siva aviona tamnije maslinasto zelene koja je slična RAF dark green, a na ostalima ima svega i svačega.

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Slider

PorukaUpisano: Pon Svi 21, 2012 3:14 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
Boje se razlikuju od mašine do mašine što se tiče kamuflažnih MiG-21 iz perioda Bljesak-Oluja, jedino je donja boja ujednačenija i odgovara Humbrol 89, pa malo posvijetljena ovisno o mjerilu. Za gornje boje ima referenci u postovima koje je pisao Dautanec, a on ih je gledao uživo-samo treba pažljivo čitati postove na forumu. Siva boja je po meni OK, samo su loše fotografije. Dielektrici su na prva tri siva aviona tamnije maslinasto zelene koja je slična RAF dark green, a na ostalima ima svega i svačega.

sve pet, Grunf, ali ja cekam Toletov odgovor
pa kad on lijepo sve objasni, onda svi imamo konkretne podatke za iduce makete
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma