Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Sri Tra 25, 2012 11:05 pm Naslov poruke: A-6e Intruder (TRAM) cockpit |
|
|
Trebaju mi slike ovoga iz naslova. Bitno je da je TRAM verzija, jer su bitno drugaciji od "obicnih". Trazim po netu, skinuo sam i par knjiga, ali skoro bas i nemam nesto korisno.
Hvala  _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
|
Upisano: Čet Tra 26, 2012 10:43 am Naslov poruke: |
|
|
Imam Revell, a nabavio sam od avionixa cockpit u resinu. Nisam odusevljen, iskreno receno. Detalji su super, ali mislim da ce biti problema sa slaganjem. _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 931 | | Mjesto: VŽ |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
|
Upisano: Čet Tra 26, 2012 11:47 am Naslov poruke: |
|
|
| Vukic Napisao/la: | | Imam Revell, a nabavio sam od avionixa cockpit u resinu. Nisam odusevljen, iskreno receno. Detalji su super, ali mislim da ce biti problema sa slaganjem. |
Ja sam počeo nešto na svom revellu. Na žalost, u pravu si. Teško se slaže i sama maketa, a još i kad se pokuša ubaciti resin...
Ne znam kakav je Kinetic... na prvu obećava, ali ga nisam nikad vidio u živo. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
|
Upisano: Čet Tra 26, 2012 1:10 pm Naslov poruke: |
|
|
Nisam jos poceo slagati, pa ne znam za samu maketu. Pri kraju sam urezivanja panela. Nisam nista ispravljao, urezao sam panele di su bili prethodni.
Resin od avionixa- mislim da ce biti malih problema, s obzirom da sastavnica ne postoji, a uklapanje nije sjajno.
Odlucio sam se za desert storm i intrudera. A mislim da cu se jednom odluciti i za nabavku kinetica. _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Gak
 | | Član od: 30 Svi 2011 | | Poruke: 574 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Čet Tra 26, 2012 1:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Strašno!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
|
Upisano: Čet Tra 26, 2012 2:03 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vukic Napisao/la: | Nisam jos poceo slagati, pa ne znam za samu maketu. Pri kraju sam urezivanja panela. Nisam nista ispravljao, urezao sam panele di su bili prethodni.
Resin od avionixa- mislim da ce biti malih problema, s obzirom da sastavnica ne postoji, a uklapanje nije sjajno.
Odlucio sam se za desert storm i intrudera. A mislim da cu se jednom odluciti i za nabavku kinetica. |
Avionix je bivši BlackBox ako se ne varam. Koliko sam vidio na netu, nije nešto preloše. Ja sam isto ciljao Desert Storm Intrudera sa wingfoldom u scratchu. Ali otkako je došao Kinetic, ovaj Revell mi nekako "smrdi". Čekam da vidimo što su fulali ovi iz Kinetica. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
|
Upisano: Čet Tra 26, 2012 2:52 pm Naslov poruke: |
|
|
| Gak Napisao/la: |
Strašno!  |
Ovo sam vidio odavno i samo sam zatvorio stranicu
Ne znam jel za inspiraciju ili da bacis sve u smece. _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
|
Upisano: Čet Tra 26, 2012 2:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| 0viking0 Napisao/la: |
Avionix je bivši BlackBox ako se ne varam. Koliko sam vidio na netu, nije nešto preloše. Ja sam isto ciljao Desert Storm Intrudera sa wingfoldom u scratchu. Ali otkako je došao Kinetic, ovaj Revell mi nekako "smrdi". Čekam da vidimo što su fulali ovi iz Kinetica. |
Ma detalji na resinu su odlicni. Stvarno lijepo izgleda, ali ovako na prvi sta sam primjerio je da je samo slaganje tesko. Nema utora, nema nista sto bi olaksalo posao.
Postoje usporedbe vec kinetica i revella. Ne mogu se sjetiti na kojem forumu, ali sam vidio. Nisam obracao pretjeranu pozornost jer necu mijenjati milimetarske greske. Ne bih mijenjao ni vece. To je izvan moje razine maketarenja, a i nemam volje da budem iskren.
Ako nadjes jos cockpita, javi. _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Čet Tra 26, 2012 9:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Koliko sam ja razumio Kinetic također kao i Revell daje kompozitno krilo koje se ugrađivalo iza Pustinjske oluje. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|