Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Pon Velj 20, 2012 1:54 pm Naslov poruke: Jagdpanther late exaust |
|
|
Pozdrav, zanima me dali netko zna tocnu konfiguraciju auspuha na Jagdpanthetima tokom prosinca '44 i sijecnja '45?
Koliko vidim na netu i po sastavnici, ova konfiguracija sa 3 auspusima je bila do dec. '44 i onda su montirali druge auspuhe i grijac za unutrasnjost.
Ali sam isto cuo da neki su montirali ventilaciju tu ali su zadrzali trostruki auspuh? Dali je to istina? _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Pon Velj 20, 2012 8:01 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislim da ti to ovisi o tvornici u kojoj je sastavljan. Vidio sam kasnije primjerke sa starim auspusima ali i sa novima. Osobno, ako ne radiš po referenci, stavio bi onaj sa štitinikom plamena _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Pon Velj 20, 2012 8:11 pm Naslov poruke: |
|
|
dakle moguce je koristit ovaj prvi auspuh , jer tamiya je jako lose napravila ovaj sa stitnikom plamena , gornji dio je napravljen u dva dijela i tesko kitat i brusit unutanji, pa ako je ikako moguce bi stavio ovaj sa 3, bar ce lijepse izgledat, al ofc da bude donekle vremenski i logicki pravilno _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lisec
 | | Član od: 30 Lis 2008 | | Poruke: 1199 | | Mjesto: Zaprešić |
|
Upisano: Pon Velj 20, 2012 8:58 pm Naslov poruke: |
|
|
ako možeš, potraži slike onog iz aberdeena _________________ Matija
http://mkgrunf.com/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Pon Velj 20, 2012 9:36 pm Naslov poruke: |
|
|
mislis Ardennes? To i trazim, Battle of Bulge, samo nisam nasao nikakvih slika od iza u to vrijeme _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| sponge
 | | Član od: 16 Lis 2009 | | Poruke: 316 | |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
|
Upisano: Uto Velj 21, 2012 12:34 am Naslov poruke: |
|
|
aha to...vidio sam taj set slika da, po tome ide ovaj sa 3 auspuha _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|