Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| matoi
| Član od: 03 Sij 2011 | Poruke: 97 | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Čet Velj 23, 2012 8:41 pm Naslov poruke: carerra 3.0 rs |
|
|
carerra 3.0 rs Bojana je u mat bjelu boju i lakirana sa sjajnim lakom. maketa je jako lose kvalitete pa je ne savjetujem kao kupnju.
evo fotki
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | Član od: 16 Ožu 2006 | Poruke: 5043 | |
|
Upisano: Čet Velj 23, 2012 10:57 pm Naslov poruke: |
|
|
ma neka si ti nju odradio, svaka praksa je dobrodosla
a reci mi, jel bi mozda napravio lagani wash panela na njoj? nabavis sivu temperu, pomjesas ju u malo vode i dodas kap-dvije čarlija (ili bilo kojeg sredstva za sudje), zamutis da ti konzistencija bude malo gusca od obicne vode. uzmes tanki kist, umocis u to i dotaknes liniju panela. ako si zamutio u pravom omjeru kapilarno ce ti krenuti u panele. visak obrises sa stapicem za usi namocen vodom.
probaj se malo poigrat s tim, realnije ce ti izgledati maketa _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Bruce
 | Član od: 08 Ruj 2009 | Poruke: 1585 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Velj 24, 2012 9:39 am Naslov poruke: |
|
|
Volim vidjeti gotovu maketu 911-stice, ma kako sama kvaliteta makete bila loša. Wash bi sigurno malo podigao izgled, no mene nekako u oči pikaju i kotači, skroz su mi čudni. _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | Član od: 15 Lis 2005 | Poruke: 3101 | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sub Velj 25, 2012 12:14 pm Naslov poruke: |
|
|
od kud ti ta maketa,nije valjda jedina bila na policama u toj trgovini u kojoj si je kupio,BTW:ok sklopljena maketa kako got ti govorio da je kvaliteta loša ali da se to ispravit isto kako sam ja na Revellovim F430 icama rezao plastike i do 3 mm ko sa hoblićem za drvo da bi barem nećem ličilo,ali daj te kotače ispravi bar je Revellova plastika savitljiva i pogodna za razna oblikovanja i dorade  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | Član od: 05 Pro 2007 | Poruke: 1981 | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sub Velj 25, 2012 12:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Slazem se za wash(posto sam veliki pobornik istoga, lol) a sto se kotaca tice, tu se mozda nisi ni trebao za...t s ovima iz kita nego ubosti afretmarkete za nj i problem rijesen. U biti to mozes kad god hoces, bar kotaci nisu problem. Ali osim toga jako lijepo je ispalo. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | Član od: 02 Svi 2007 | Poruke: 3145 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Velj 25, 2012 4:08 pm Naslov poruke: |
|
|
Da... Prekrasan auto, lijepo složena maketa, ali... Kit kao da je s pola mozga koncipiran... Nekako mi se ne čini proporcionalan pravom autu, stražnje krilo nije ni približno slično reproducirano, a rekao bih i da si naopako zalijepio prednja svjetla... A kotači su definitivno koma... Najbolje bi ti bilo uzeti Fuchsice sa Scale Productiona... Ovo:
http://www.scaleproduction.de/product_info.php/info/p1429_15--Fuchs-RSR-1973.html
A, Mario, ima ta maketa za kupit u Mulleru, ali bila je samo jedna na polici kad sam ja gledao... I ne kužim kako bi savijanje plastike koje spominješ ikako pomoglo oko ispravljanja kotača
Jedino pravo rješenje po tom pitanju je kupnja aftermarket proizvoda  _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | Član od: 15 Lis 2005 | Poruke: 3101 | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Sub Velj 25, 2012 8:27 pm Naslov poruke: |
|
|
a čuj vjerojatno ako je nešto krivo treba savinut u pravilan položaj,a al sam pametan ,uglavnom znaš kako Revell koncipira svoje makete i znaš da su obradive a to dodavanje after kotača na ovaj model porše nedolazi u obzir jer meni su ok,taman)jedino su prvi ko na poderanom traktoru kad ga digneš na zadnje kotače u startu :lol:NHF _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| matoi
| Član od: 03 Sij 2011 | Poruke: 97 | Mjesto: zagreb |
|
Upisano: Ned Velj 26, 2012 12:12 am Naslov poruke: |
|
|
Evo probat cu staviti taj wash da vidimo kako ce izgladati. Maketa ti je kupljenja u mulleru , Power mi je rakao za nju ,odmah sam je uzeo( i pokajao se). Sto se tice felgi odnosno kotaca to je bila prava muka , em su felge vise bile u elipsu nego u krug em su vec spomenute gume iz 255 djelova. Pozdrav |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|