Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Pet Velj 17, 2012 11:47 pm Naslov poruke: Natjecanje u Makarskoj |
|
|
Poštovani kolege maketari članovi foruma, danas sam dobio zeleno svjetlo od predsjednika i tajnika maketarskog kluba "Sv Petar Makarska" da vas u ime kluba pozovem da nam se pridružite 09.06.2012 na natjecanju u Makarskoj.Svi detalji po pitanju ograničenja broja maketa po učesniku,mogučnosti učestvovanja sa maketama koje su već bile na drugim natjecanjima a na njima možda i osvojile nagrade,broju kategorija,posebnoj kategoriji,lokaciji,itd bit će vam dane na uvid idući tjedan.Datum je određen nakon dosta konzultacija sa kolegama forumašima koji s tim imaju više iskustva ali manja korekcija je moguća,nadamo se vašoj posjeti,dobrim maketama,pripremite sunčane naočale,pribor za plažu a vi oženjeni bez straha upitajte svoje bolje polovice da li bi vam se pridružile . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| vrsa
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 2226 | | Mjesto: all over the place |
|
Upisano: Sub Velj 18, 2012 1:33 am Naslov poruke: |
|
|
Odlične vijesti, kolege iz Splita će sigurno doći i donjet će se nešto maketa. Hm, kad će više ljeto, dosta mi je ove zime. Ipak dobro je što se može maketarit puno kad je hladno. _________________ Tko vrijedi taj maketari.
Tko maketari taj vrijedi.
Tko ne vrijedi taj ne maketari.
MAK REOPLAN - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| L 555 BAT
 | | Član od: 20 Lis 2008 | | Poruke: 323 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Velj 18, 2012 9:34 am Naslov poruke: |
|
|
iden se uvatit posla,da ne dođem samo kao promatrać.... _________________ MAK Reoplan - Split |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5773 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Sub Velj 18, 2012 2:12 pm Naslov poruke: |
|
|
Čestitke. Ja bih rado došao, ali. 09.06. je ženi termin kada bi bebač trebao vidjeti svjetlo dana, a i počinje EP u nogometu . Tako da je kod mene doma dvostruko veselje  _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sub Velj 18, 2012 6:00 pm Naslov poruke: |
|
|
| 0viking0 Napisao/la: | Čestitke. Ja bih rado došao, ali. 09.06. je ženi termin kada bi bebač trebao vidjeti svjetlo dana, a i počinje EP u nogometu . Tako da je kod mene doma dvostruko veselje  |
Samo da ti otkrijem jednu malu tajnu: nikad se ni jedno dijete nije rodilo na onaj datum kad su mu izračunali termin!  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Nick
 | | Član od: 26 Stu 2006 | | Poruke: 934 | | Mjesto: VŽ |
|
Upisano: Sub Velj 18, 2012 7:02 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | Samo da ti otkrijem jednu malu tajnu: nikad se ni jedno dijete nije rodilo na onaj datum kad su mu izračunali termin!  |
Je, i moj junak je došel 2 tjedna ranije nego planirano.
Vikinže, slobodno ti udariš za Makarsku  _________________ www.HRCappuccino.org |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
Upisano: Sub Velj 18, 2012 7:13 pm Naslov poruke: |
|
|
| Boris G. Napisao/la: | | 0viking0 Napisao/la: | Čestitke. Ja bih rado došao, ali. 09.06. je ženi termin kada bi bebač trebao vidjeti svjetlo dana, a i počinje EP u nogometu . Tako da je kod mene doma dvostruko veselje  |
Samo da ti otkrijem jednu malu tajnu: nikad se ni jedno dijete nije rodilo na onaj datum kad su mu izračunali termin!  |
OOOOOO O Vikinže ,žuti karton ,jedn čovik koji je profesionalno vezan uz maketarstvo ,da stavlja nogometet isprid maketarstva ,aj može ti se progledat krozt prste ako u Aeronautici objaviš članak o ovom natjecanju bar na dvi strane.
A drugo ,ćini mi se da bi na forumu tribalo otvorit rubriku ''ko je danas dobi prinovu '' pumpate li pumpate . ,  _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
|
Upisano: Sub Velj 18, 2012 8:24 pm Naslov poruke: |
|
|
Drago nam je da vidimo da je počelo zagrijavanje u susjedstvu,jednostavno i mi smo se napatili u pokušajima da se probijemo do natjecanja u kontinentu ali svaki put nešto iskrsne i sve propadne pa smo se zato odlučili na ovaj potez.Mislimo da je datum poprilično dobar i upada onima koji dolaze iz unutrašnjosti kao dobar vikend na moru pred onaj glavni dio godišnjeg odmora.Za naše kolege od Prevlake do Zadra sa zagorom i otočanima nemam šta da kažem osim da na njih računamo sa 100%,Rijeka i Istrijani nadamo se da netko i od njih dođe,Slavoncima je stvarno teško svladat "kiflu",ima tu kilometraže +benzin+autoput,uglavnom ....ma mi vas očekujemo sve,što vas više dođe bit će nam drago,ubrzo stiže i stranica kluba,kontakt adresa,itd.Ja sam uvjek za priču a da ne ispadne da su svi u ekipi takvi evo mali,napominjem mali dio kolekcije jednog od članova(uh šta bi ja moga stradat zbog ovoga),molim ne tražite me o kome se radi,on ne voli puno kontakte po forumu,radi, uživa u tome,pravi produktivni maketar koji me svako malo iznenadi sa"zgotovio sam još jednu", možete ga upoznati kad stignete(sad me već mrzi9,...a da vidite koliko ima zrakoplova .....
kolega0viking,imamo mi ginekologa i babicu na dežurstvu  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
|
Upisano: Sub Velj 18, 2012 9:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| Ako primjetite na fotografiji da cijevi vise i da nema antena sve je ok,te djelove ne fiksira dok ne mora radi manjeg volumena prilikom skladištenja |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sir Oliver
| | Član od: 20 Lis 2006 | | Poruke: 33 | | Mjesto: Slav.Brod |
|
Upisano: Sub Velj 18, 2012 10:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Divota  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sub Velj 18, 2012 10:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| x wing Napisao/la: | | Slavoncima je stvarno teško svladat "kiflu",ima tu kilometraže +benzin+autoput,uglavnom ... |
Pa postoje ceste i kroz BIH, a rat je odavno gotov koliko ja znam. Čak im ni putovnica ne treba.  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
Upisano: Sub Velj 18, 2012 11:33 pm Naslov poruke: |
|
|
Samo vi u pravi momenat postajte par slika s plaže ,da ljudi ženama objasne da ih ustvari vode na kupanje Makarsku i onda im ništa neće bit daleko .Još važnije ti je i to odma uputit službene pozive tajnicima klubova da se ljudi organiziraju .Oni ''gore'' su ti ko njemci ,sve planiraju 6 miseci unaprid.Ja ću smoje strane već sutra poćeti sa lobiranjem  _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Ned Velj 19, 2012 6:55 pm Naslov poruke: |
|
|
| Vulkanizer Napisao/la: | | Boris G. Napisao/la: | | 0viking0 Napisao/la: | Čestitke. Ja bih rado došao, ali. 09.06. je ženi termin kada bi bebač trebao vidjeti svjetlo dana, a i počinje EP u nogometu . Tako da je kod mene doma dvostruko veselje  |
Samo da ti otkrijem jednu malu tajnu: nikad se ni jedno dijete nije rodilo na onaj datum kad su mu izračunali termin!  |
OOOOOO O Vikinže ,žuti karton ,jedn čovik koji je profesionalno vezan uz maketarstvo ,da stavlja nogometet isprid maketarstva ,aj može ti se progledat krozt prste ako u Aeronautici objaviš članak o ovom natjecanju bar na dvi strane.
A drugo ,ćini mi se da bi na forumu tribalo otvorit rubriku ''ko je danas dobi prinovu '' pumpate li pumpate . ,  |
Profesionalno vezan uz maketarstvo  _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|