Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| P-51
 | | Član od: 24 Ožu 2006 | | Poruke: 3476 | | Mjesto: Drniš/Šibenik |
|
Upisano: Sub Velj 04, 2012 1:56 pm Naslov poruke: Koji Su 27 u 1/48, molim savjet??? |
|
|
Molio bih Vas savjet a istovremeno se ispričavam ako je tema već bila na dnevnom redu: koji SU-27 u omjeru 1/48 treba kupiti, odnosno koji je najbolji omjer dobivenog i uloženog??? Zanima me "klasična" verzija, paneli u negativu, jednosjed, bez dodatnih repno/ krilnih površina za nosače i sl. a za koji ne treba nikakvih bitnih resinskih korekcija, dodataka...
Smanjivam stash a uzimam samo ono što će mi zaista trebati, SU 27 mi je jedan od prioriteta. Vidim da se trenutno prodaje pakiranje Eduarda sa svim mogućim dodacima na svijetu ali na Hobby Easy mu je cijena 78 E što mi se svakako čini previše. Čiji avion je uopće u kutiji???
Hvala na čitanju i pomoći. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KatarII
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 886 | | Mjesto: ZGB |
|
Upisano: Sub Velj 04, 2012 2:30 pm Naslov poruke: |
|
|
Ukratko (i trenutno) jedini koji je koliko-toliko dobar je Academy.
Mislim da i postoji najava za novi kalup Trumpetera u 1/48, ali nisam siguran i pitanje je kada ce se pojaviti.
P.S. U Eduardovoj kutiji je bas taj Academy sa dodatcima. _________________ Shpeck: No, we do not play games. There is no such thing as a Nintendo Wii in our time.
Cartman in the 25th century: No! Nooo!!! Noooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Sub Velj 04, 2012 3:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Hvala, sve jasno. Samo još, jel to to ili ima još neko pakiranje sa drugačijim boxartom da se ne zeznem???
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Sub Velj 04, 2012 3:50 pm Naslov poruke: |
|
|
To je to. Trebat ćeš nekoliko sitnica. Obavezno novi decali, set za kokpit, poželjno novi kotači i ispusi. _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5798 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Velj 04, 2012 6:44 pm Naslov poruke: |
|
|
To je taj i ne mozes falit,ali trebas nabaviti : resinske mlaznice,kotace, kokpit i poklopac kabine i obavezno resinski nos,ali i dekale ,jer u kutiji imas samo ove za "Raljatog" i to jako lose kvalitete.
Isti komplet dijelova (osim dekala !!) je i u kutiji "Russian Knights"
pa ti je svejedno kojega kupis,jer dekale svakako moras nabaviti nove. _________________ Davor
MAK Reoplan - Split
You can never have enough Flankers!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0
https://www.facebook.com/groups/397878543718795/ |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Sub Velj 04, 2012 7:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| 0viking0 Napisao/la: | | To je to. Trebat ćeš nekoliko sitnica. Obavezno novi decali, set za kokpit, poželjno novi kotači i ispusi. |
Ajme majko. Kad zbrojim sve šta mi kažeš ti i su27rules skoro da je oni Eduard isplativ. Za dekale sam se doduše pomirio unaprijed, sve šta imam po kutijama Academya je debelo do bola.
su27, jel u ovoj kutiji di je ovaj šminker i set sa oružjem???
Da ne bi i ono trebalo naknadno?! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5798 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Sub Velj 04, 2012 8:19 pm Naslov poruke: |
|
|
| P-51 Napisao/la: | | su27, jel u ovoj kutiji di je ovaj šminker i set sa oružjem???Da ne bi i ono trebalo naknadno?! |
Je sve ti je u Academy kutijama isto.
| P-51 Napisao/la: | | Ajme majko. Kad zbrojim sve šta mi kažeš ti i su27rules skoro da je oni Eduard isplativ. |
Pa ne znam baš,jer opet nemaš u njemu ni zamjenski nos ni ispuhe. _________________ Davor
MAK Reoplan - Split
You can never have enough Flankers!!
https://www.whatifmodellers.com/index.php?topic=47754.0
https://www.facebook.com/groups/397878543718795/
su27rules: poruka promijenjena dana: Sub Velj 04, 2012 8:21 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sub Velj 04, 2012 8:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Eduardov ne kupuj nikako, taj nema ni nos ni mlaznice ni rakete
misli nema rezinske što eduard daje....
ja polaniram ovako: nabaviti kokpit, ako ne samo sjedala, dekale, stencile, mlaznice od tihomira i naravno od eduarda rakete, nos od tihomira, i od quickboosta antene... nisu skuope a fino izgledaju! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Sub Velj 04, 2012 9:19 pm Naslov poruke: |
|
|
Srića šta sam pitao, bilo bi nereda. Nisam doduše mislio skočit na taj luxury Eduard ali treba mi ipak bitno više love nego šta sam predvidio.
UF
T-90
Enigma
Su 27
možda jedan Abrams
Ko u onom vicu - Da je Chuck Norris iz Splita, Lara ne bi imala izbora.
Tako i ja sa ovim cirkusom. A radiće i meni Tiho ako je tako. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| KatarII
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 886 | | Mjesto: ZGB |
|
Upisano: Sub Velj 04, 2012 11:17 pm Naslov poruke: |
|
|
Jedan od (mogucih) nacina ustede je da uzmes najavljeni 1/72 od Trumpetera - trebao bi izaci ove godine (UB izlazi u ozujku). A i Zvezda je najavila 1/72 Su-27SM za ovu godinu uz glasine i o ranijim varijantama... _________________ Shpeck: No, we do not play games. There is no such thing as a Nintendo Wii in our time.
Cartman in the 25th century: No! Nooo!!! Noooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| P-51
|
Upisano: Ned Velj 05, 2012 10:02 am Naslov poruke: |
|
|
| KatarII Napisao/la: | | Jedan od (mogucih) nacina ustede je da uzmes najavljeni 1/72 od Trumpetera - trebao bi izaci ove godine (UB izlazi u ozujku). A i Zvezda je najavila 1/72 Su-27SM za ovu godinu uz glasine i o ranijim varijantama... |
Ma ne bi, imaću doma (odnosno imam već) sve lovce iz drugog rata u 48 koje želim, tako ću napravit i sa modernim (nekoliko must have), 1/72 samo nekoliko dvomotornih jednosjeda i par dvokrilaca. Totalno sam se pogubio, nije što ne radim, uredno pratim hobi i informiram se, to me čini sretnim ali lutam u mjerilima i u vozilima/letjelicama/plovilima, imam ama baš svega u svim mjerilima, lako kupim a teško se odričem. Računam da ću imati pedesetak kvalitetnih i to je to.Do prije koji mjesec sam imao samo tenkova u 1/72 toliko i tenkova u 1/35 toliko; strašno. Dakle, 1/48 pa pomalo, 20 E iz Hong Konga plus poštarina a malo ću stavit i prodaje nekih stvari i eto SU 27. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Ned Velj 05, 2012 10:34 am Naslov poruke: |
|
|
Sve, ama baš sve u resinu što ti treba za ovog Flankera ti ima Likso po izuzetno povoljnim, da ne kažem smiješnim cijenama tako da se ne moraš bojati troška za aftermarket.
Rujan i Crna Kraljica će doć dok kažeš keks pa ćeš na Tihinom stolu nać sve što ti treba. _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|