Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

AKAN Boje

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Luftwaffe

Član od: 19 Lip 2008
Mjesto: Beograd
PorukaUpisano: Čet Velj 02, 2012 12:38 am    Naslov poruke: AKAN Boje Citiraj ovaj komentar

Hteo bih da obavestim da nabavljam novu turu AKAN boja pa ako ima zainteresovanih nek me kontaktiraju na pm u vezi narucivanja.
Boje ce stici negde pocetkom sledeceg meseca pa cu tad da ugovaram sve a ovo sad dodje kao neki pre-order ako ste sigurni da vam nesto treba.
Cena boje ce biti izmedju 2 i 2.5e po bocici i na vise komada naravno dolazi popust.
Takodje ako i niste sigurni da biste uzeli, posaljite pm da znam sta vas najvise interesuje od boja.
Bice sigurno narucena moderna Ruska avijacija kao i WW2 Ruska avijacija a planiram i USAF i Rusku kopnenu vojsku (WW2 i modernu) pa mi zato trebaju informacije sta vas interesuje najvise.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Mali oglasi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma