Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Sub Sij 14, 2012 12:03 pm Naslov poruke: Richelieu kao Ukleti Holandez |
|
|
Nedavno sam bio u Varaždinu i poslije dugo vremena vidio model BB Richelieu koji sam napravio u srednjoj školi daleke 1977. godine u mjerilu 1:200, dug je oko metar dvadeset i nešto, šperploča, oplata bukove letvice 2 mm. U to vrijeme nije bilo moguće do nacrta, tako da sam dosta improvizirao. Preko 30 godina na domašaju djece koja su se igrala s njim,sve što je manje od prstića je nestalo, još se jedino trup drži. Nisam čak ni obrisao prašinu...
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zore70split
 | | Član od: 15 Lis 2011 | | Poruke: 149 | |
|
Upisano: Sub Sij 14, 2012 2:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa za ono doba plus sve šta je priživija izgleda još i odlično...
Oće li mu se dogodit jedna zaslužena restauracija...osvježenje? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Boris G.
 | | Član od: 03 Ruj 2007 | | Poruke: 3973 | | Mjesto: SPLIT |
|
Upisano: Sub Sij 14, 2012 4:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Izgleda kao da je upravo preživio tešku pomorsku bitku!  _________________ MAK "Reoplan" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| fkova
 | | Član od: 24 Tra 2010 | | Poruke: 186 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Sij 15, 2012 9:41 am Naslov poruke: |
|
|
Daj još koju sliku.... ovo stvarno super izgleda
Slažem se s ekipom - zaslužio je rekonstrukciju  _________________
http://wargamehobby.blogspot.com |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vulkanizer
 | | Član od: 13 Lip 2009 | | Poruke: 1732 | | Mjesto: Le Bourget |
|
Upisano: Ned Sij 15, 2012 11:18 am Naslov poruke: Re: Richelieu kao Ukleti Holandez |
|
|
| Minolovac 161 Napisao/la: | | U to vrijeme nije bilo moguće do nacrta, ] |
tešo je to danas razumi ,ali mnogo toga nije bilo ,prvenstveno je nedostajalo informacija ,ali i ljepila ,boje , materjali ,puno toga se promjenilo u ovih ''par godina ''.Čudi me jedino da se jedan ovako interesantan rad nije bar stavlio iza stakla ,a opet u okruženju mladeži dobo se i drži .  _________________ http://www.aeroscale.co.uk/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4063
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Minolovac 161
 | | Član od: 16 Stu 2009 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: Bestovje /Sv, Nedelja/ |
|
Upisano: Ned Sij 15, 2012 11:54 am Naslov poruke: |
|
|
Najbolji nacrt koji sam imao je bio iz Janes fighting shipsa, i neki minijaturan iz pomorske enciklopedije. Bilo je nešto slika, radi njih sam se zaljubio u taj brod. Što se rekonstrukcije tiče, nemam je u planu, možda nešto tipa What if da mu napravim još par rupa, kao da se borio protiv Bismarcka. Bilo bi lakše
Nekad je imao 4 elektromotora i mogao je ploviti, sad izgleda kao da su ga opustošili sekundarci s tamićima...
Uploaded with ImageShack.us  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|