Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Uto Jul 11, 2006 1:38 pm Naslov poruke: Display case za brodove |
|
|
Pozdrav svima!
Zanima me dali je moguce negdje u Zagrebu nabaviti display case (znaci nekava kutija s staklenim ili pleksi plohama) za Academy Titanic 1/400 koji je dug 670 mm...
Btw, skoro je gotov, i ubaceno je osvjetljenje sa led diodama i optickim vlaknima, i stvarno vec sada izgleda impozantno! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Jul 11, 2006 2:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Mislim da se za sada nigdje ne može nabaviti toliki display case. Možda je najbolje da ga daš napraviti po mjeri. Bilo bi lijepo kad bi mogao stavit fotografije gotovog i to još osvijetljenog Titanica! _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Jul 11, 2006 2:49 pm Naslov poruke: |
|
|
| Grunf Napisao/la: | | Bilo bi lijepo kad bi mogao stavit fotografije gotovog i to još osvijetljenog Titanica! |
E to bi bilo interesantno za vidjeti  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Jul 11, 2006 6:29 pm Naslov poruke: Slike Titanica |
|
|
Rado bi postao slike, ali neznam ih postat na ovom forumu.... nije mi jasno kako se uploadaju slike... pa ako me mozete prosvijetliti....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2430 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Jul 11, 2006 7:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Titanic izgleda ko pravi, a ovo sa svijetlima je prva liga. Zadnji domnjak je još u izradi? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Jul 11, 2006 7:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| Titanic je stvarno mrak, jos kao klinac sam bio zaludjen tim brodom, tak da mi je ovaj 1/400 u nekom dugorocnom planu. Znas li mozda da li netko radi ograde za njega? Super ti je maketa!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Jul 12, 2006 10:21 am Naslov poruke: titanic |
|
|
Cijeli brod je jos polovicno otov, svi dimnjaci jos malo narastu, zadnji jos nije montiran, nema camaca za spasavanje (ali sta ce im, ionako se svi utope ) i vecina ograda....
Uglavnom, ako negog interesira kako navraviti osvjetljenje, napravio sam sheme i imam step by step slike kako napravit ... nije ni tako tesko kao sto sam mislio u pocetku....
Za mskukan:
Ograde ti dolaze sa brodom, samo sto ih ja jos nisam montirao, ali uglavnom... za 1/400 je malo dodatnih dijelova, a vecih nema u HR, ali ako nabavis 1/350 onda imas za narucit i ograde i lezaljke, i ekipu na palubama, i prozore i 1001 detalj... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 12, 2006 10:29 am Naslov poruke: |
|
|
Titanic izgleda zaista impozantno! Nadam se da stavljanje fotografija na ovaj forum neće više biti problem nakon uputa. I sam sam se mučio na početku, a sad za 5min. stavim 4-5 slika.  _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2430 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Jul 12, 2006 2:54 pm Naslov poruke: Re: titanic |
|
|
| Mirko Napisao/la: | nema camaca za spasavanje (ali sta ce im, ionako se svi utope ) |
E, nije istina: od 2200 ljudi koliko je bilo na brodu, preživjelo ih je na žalost samo oko 700.
Slobodno stavi tu shemu osvjetljenja; sigurno ima netko kome će to dobro doći. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Hare
| | Član od: 19 Ruj 2007 | | Poruke: 45 | | Mjesto: Sarajevo |
|
Upisano: Uto Ruj 25, 2007 3:13 pm Naslov poruke: osvjetljenje? |
|
|
| Molim te, postavi shemu kako napraviti |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dostepan
| | Član od: 21 Kol 2013 | | Poruke: 17 | |
|
Upisano: Čet Pro 18, 2014 6:41 pm Naslov poruke: |
|
|
nije tema par godina otvarana ali zanima me dali još postoji shema za osvjetljenje broda jer planiram sljedeći tjedan kupiti tu maektu titanica a sada se završava Black pearl maketa... već godinu i pol ju sastavljam pa sad napokon an nešto malo drugačije a imao sam u vidu isto osvjetljenje napravit pa me zanima  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|