Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Display case za brodove

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Mirko
Gost
PorukaUpisano: Uto Jul 11, 2006 1:38 pm    Naslov poruke: Display case za brodove Citiraj ovaj komentar

Pozdrav svima!

Zanima me dali je moguce negdje u Zagrebu nabaviti display case (znaci nekava kutija s staklenim ili pleksi plohama) za Academy Titanic 1/400 koji je dug 670 mm...

Btw, skoro je gotov, i ubaceno je osvjetljenje sa led diodama i optickim vlaknima, i stvarno vec sada izgleda impozantno!
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Jul 11, 2006 2:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mislim da se za sada nigdje ne može nabaviti toliki display case. Crying or Very sad Možda je najbolje da ga daš napraviti po mjeri. Bilo bi lijepo kad bi mogao stavit fotografije gotovog i to još osvijetljenog Titanica!

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
imwhoim01
Gost
PorukaUpisano: Uto Jul 11, 2006 2:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
Bilo bi lijepo kad bi mogao stavit fotografije gotovog i to još osvijetljenog Titanica!

E to bi bilo interesantno za vidjeti Very Happy
Natrag na vrh
Mirko
Gost
PorukaUpisano: Uto Jul 11, 2006 6:29 pm    Naslov poruke: Slike Titanica Citiraj ovaj komentar

Rado bi postao slike, ali neznam ih postat na ovom forumu.... nije mi jasno kako se uploadaju slike... pa ako me mozete prosvijetliti.... Smile
Natrag na vrh
Mirko
Gost
PorukaUpisano: Uto Jul 11, 2006 6:41 pm    Naslov poruke: Slike Titanica Citiraj ovaj komentar

Dok ne skuzim uploadanje slike mozete vidjet na ovom linku....

http://titanic-model.com/dc/dcboard.php?az=show_mesg&forum=100&topic_id=16581&mesg_id=16581&page=
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Uto Jul 11, 2006 7:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Titanic izgleda ko pravi, a ovo sa svijetlima je prva liga. Palac gore Zadnji domnjak je još u izradi?
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Žach
Gost
PorukaUpisano: Uto Jul 11, 2006 7:10 pm    Naslov poruke: Re: Slike Titanica Citiraj ovaj komentar

Mirko Napisao/la:
Rado bi postao slike, ali neznam ih postat na ovom forumu.... nije mi jasno kako se uploadaju slike... pa ako me mozete prosvijetliti.... Smile

Ništa lakše, evo linkovi i upute, čitaj pa će uslijediti prosvjetljenje:

http://www.maketarstvo.net/forum/viewforum.php?f=2

http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=20

http://www.maketarstvo.net/forum/viewtopic.php?t=1968

Pročitaj i primjeni, ako zapne negdje viči upomoć. Wink
Natrag na vrh
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Uto Jul 11, 2006 7:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Titanic je stvarno mrak, jos kao klinac sam bio zaludjen tim brodom, tak da mi je ovaj 1/400 u nekom dugorocnom planu. Znas li mozda da li netko radi ograde za njega? Super ti je maketa!!
Natrag na vrh
Mirko
Gost
PorukaUpisano: Sri Jul 12, 2006 10:21 am    Naslov poruke: titanic Citiraj ovaj komentar

Cijeli brod je jos polovicno otov, svi dimnjaci jos malo narastu, zadnji jos nije montiran, nema camaca za spasavanje (ali sta ce im, ionako se svi utope Twisted Evil ) i vecina ograda....
Uglavnom, ako negog interesira kako navraviti osvjetljenje, napravio sam sheme i imam step by step slike kako napravit ... nije ni tako tesko kao sto sam mislio u pocetku....

Za mskukan:

Ograde ti dolaze sa brodom, samo sto ih ja jos nisam montirao, ali uglavnom... za 1/400 je malo dodatnih dijelova, a vecih nema u HR, ali ako nabavis 1/350 onda imas za narucit i ograde i lezaljke, i ekipu na palubama, i prozore i 1001 detalj...
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Jul 12, 2006 10:29 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Titanic izgleda zaista impozantno! Nadam se da stavljanje fotografija na ovaj forum neće više biti problem nakon uputa. I sam sam se mučio na početku, a sad za 5min. stavim 4-5 slika. Very Happy

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
PorukaUpisano: Sri Jul 12, 2006 2:54 pm    Naslov poruke: Re: titanic Citiraj ovaj komentar

Mirko Napisao/la:
nema camaca za spasavanje (ali sta ce im, ionako se svi utope Twisted Evil )

E, nije istina: od 2200 ljudi koliko je bilo na brodu, preživjelo ih je na žalost samo oko 700. Sad

Slobodno stavi tu shemu osvjetljenja; sigurno ima netko kome će to dobro doći.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Hare

Član od: 19 Ruj 2007
Mjesto: Sarajevo
PorukaUpisano: Uto Ruj 25, 2007 3:13 pm    Naslov poruke: osvjetljenje? Citiraj ovaj komentar

Molim te, postavi shemu kako napraviti
Natrag na vrh
dostepan

Član od: 21 Kol 2013
PorukaUpisano: Čet Pro 18, 2014 6:41 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nije tema par godina otvarana ali zanima me dali još postoji shema za osvjetljenje broda jer planiram sljedeći tjedan kupiti tu maektu titanica a sada se završava Black pearl maketa... već godinu i pol ju sastavljam pa sad napokon an nešto malo drugačije a imao sam u vidu isto osvjetljenje napravit pa me zanima Smile
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Brodovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma