Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Iwtcha
 | | Član od: 24 Kol 2007 | | Poruke: 4106 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Sij 01, 2012 7:21 pm Naslov poruke: F-84E thunderjet Academy 1/72 |
|
|
U Novu godinu uz nove radne pobjede Da iskoristim ovih 10-tak dana do operacije, a pošo sam na godišnjem. uzeo sam ovu maketu za malo opuštanja i odmora od urezivanja panela
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 01, 2012 7:56 pm Naslov poruke: Re: F-84E thunderjet Academy 1/72 |
|
|
| Iwtcha Napisao/la: | U Novu godinu uz nove radne pobjede Da iskoristim ovih 10-tak dana do operacije, a pošo sam na godišnjem. uzeo sam ovu maketu za malo opuštanja i odmora od urezivanja panela
|
Covjece, pa kad ti stignes spavati, jesti...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Ned Sij 01, 2012 8:18 pm Naslov poruke: Re: F-84E thunderjet Academy 1/72 |
|
|
| Damir Napisao/la: | | Iwtcha Napisao/la: | U Novu godinu uz nove radne pobjede Da iskoristim ovih 10-tak dana do operacije, a pošo sam na godišnjem. uzeo sam ovu maketu za malo opuštanja i odmora od urezivanja panela
|
Covjece, pa kad ti stignes spavati, jesti...  |
Pa jedem 5-6 puta dnevno, spavam po noči
Bitna je organizacija, vremena imam dovoljno jer sam na godišnjem. Dok mi se jedan dio (ili maketa) suši, ja radim na drugoj...
Normalno uz pauze  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Ned Sij 01, 2012 9:10 pm Naslov poruke: Re: F-84E thunderjet Academy 1/72 |
|
|
| Iwtcha Napisao/la: |
Pa jedem 5-6 puta dnevno, spavam po noči
Bitna je organizacija, vremena imam dovoljno jer sam na godišnjem. Dok mi se jedan dio (ili maketa) suši, ja radim na drugoj...
Normalno uz pauze  |
Svaka cast.
Ja isto imam godisnji, ali vec danima gudim po 3 makete... A jedva da se vidi ikakav napredak...
Dobro da ovo postas, natjerat ces nas ostale na vecu produktivnost. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Uto Sij 03, 2012 6:43 pm Naslov poruke: |
|
|
Mali update. Nije se puno radilo jer mi je godišnji naglo prekinut i morao sam jučer i danas raditi
Uglavnom, prva maketa nakon duuuuuuuuuugo vremena da netrebam kitati (čak sam i na Tamiyinom Skyray-u morao kitati), jedino ove dvije bijele točkice, ali to nije do makte nego sam ja nepažljivo odvajao dijelove od sprua.
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5800 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Uto Sij 03, 2012 8:26 pm Naslov poruke: |
|
|
| To je samo odbljesak zbog žarulje, "u živo" toga nema |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dragan_mig31
 | | Član od: 16 Sij 2006 | | Poruke: 3566 | | Mjesto: SKOPJE-MAKEDONIJA |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Iwtcha
|
Upisano: Sri Sij 04, 2012 2:37 pm Naslov poruke: |
|
|
| dragan_mig31 Napisao/la: | Izgleda dobro.Zasto ides na operaciju?sta ti je?nadam se nista seriozno i da ce proci lako puno zdravlja. |
Operacija tetive i rekonstrukcija zgloba u ramenu, nije ništa strašno, al mjesec dana ruka nije baš za "upotrebu". Sad sam saznao da su mi odgodili operaciju do trečeg mjeseca jer je kirurg otišao na godišnji. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| werewolf
 | | Član od: 21 Velj 2008 | | Poruke: 694 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Sij 04, 2012 6:21 pm Naslov poruke: |
|
|
Svaka cast na viđenim radovima, samo naprijed !! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|