Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Mali problem

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
tomislav gogic

Član od: 06 Tra 2010
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pon Stu 21, 2011 12:12 pm    Naslov poruke: Mali problem Citiraj ovaj komentar

Kao što naslov kaže imam mali problem. Naime imam u planu kupiti ovaj kompresor
http://www.hiroboy.com/catalog/product_info.php?cPath=49&products_id=201 ali piše da se utikać mora promijeniti sa onoga za UK na onaj za europu. E, sad je moje pitanje, jel je to izvedivo, kako je izvedivo te koliko je kompliciran taj zahvat? Hvala i pozdrav!
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Bastardo

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Celje
PorukaUpisano: Pon Stu 21, 2011 12:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Posto je motor radjen za 220-240 V, nema frke. Potrebno je samo odrezati original utikac i zameniti ga euro verzijom. Alternativa su konverteri, koji ti sa UK utikaca premoste na Euro. E sada... Dobiti se mogu na e-bay-u, a moja bivsa cura ga je kupila na nekom aerodromu u UK.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
slider
Gost
PorukaUpisano: Pon Stu 21, 2011 12:21 pm    Naslov poruke: Re: Mali problem Citiraj ovaj komentar

tomislav gogic Napisao/la:
Kao što naslov kaže imam mali problem. Naime imam u planu kupiti ovaj kompresor
http://www.hiroboy.com/catalog/product_info.php?cPath=49&products_id=201 ali piše da se utikać mora promijeniti sa onoga za UK na onaj za europu. E, sad je moje pitanje, jel je to izvedivo, kako je izvedivo te koliko je kompliciran taj zahvat? Hvala i pozdrav!

kupis gumeni jednofazni suko utikac za 12 kuna i promijenis sam za 5 minuta a ja ti objasnim kako ( profesionalac sam)
ili das nekom elektricaru koji ce to zatvorenih ociju promijenit Very Happy
ma kakav konverter.... Very Happy
odrezes ovaj, stavis nas i to je to - cetri sarafa zasarafit i to je to
ak bus sam radio, javi da ti objasnim

slider: poruka promijenjena dana: Pon Stu 21, 2011 12:22 pm; prepravljeno ukupno 1 puta
Natrag na vrh
tino

Član od: 13 Pro 2010
PorukaUpisano: Pon Stu 21, 2011 12:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma nije ti to komplicirano.. imaš nastavak na koji to staviš i to ti je to Smile

nešto ovakvog tipa

PorukaUpisano: Uto Stu 22, 2011 10:37 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Glupo mi je otvarat još jednu temu tako da ću pitanje postaviti ovdje. Naime zanima me jeli se može tamiyn airbrush spojiti na iwatino crijevo bez ikakvih preinaka ili su preinake potrebne? Unaprijed Hvala!
Natrag na vrh
tomislav gogic

PorukaUpisano: Čet Stu 24, 2011 11:47 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Zar zbilja nitko nezna odgovor na moje pitanje?...ma sigurno netko zna!
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Airbrush - zračni kist Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma