Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
|
Upisano: Uto Lip 27, 2006 2:28 pm Naslov poruke: molio bih link |
|
|
ako netko zna nek mi da link na kojem se prodaju paketi u kojima je sve potrebno za praviti drveni brod da nije laser cut i da nije u kitu molim vas ako tko zna nek javi  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| niko
 | | Član od: 23 Sij 2006 | | Poruke: 291 | |
|
Upisano: Uto Lip 27, 2006 3:19 pm Naslov poruke: Re: molio nih link |
|
|
| -ivan- Napisao/la: | ako netko zna nek mi da link na kojem se prodaju paketi u kojima je sve potrebno za praviti drveni brod da nije laser cut i da nije u kitu molim vas ako tko zna nek javi  |
pozdrav
drvene brodove imas u HMS d.o.o., Zagrebačka 137
kolko sam cuo stavio je popust 15 -30 % na modele-makete |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lip 27, 2006 3:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Gle, ako si pocetnik, uzmi za pocetak laser cut. Imas i sa time posla boli glava. Ne znam da li ti postoje paketi za ostalo, osim toga sta bi trebalo biti u tima paketima? To je uglavnom samogradnja do kraja.
Jednostavno to nije maketarstvo u kojemu ces sada reci-e ja ocu sloziti jedrenjak i to je to, a jos manje gdje ces sve kupiti na jednom mjestu. trebaju ti letvice razne, okrugle ovakve onakve, pile, ubodne, ovakve onakve, tokarilica, banzek, mali cirkular i sl sta ima proxxon u ponudi u chipoteci. To sve zajedmo kosta oko 20 000 kuna.
Nemas tu sta kupiti kada je sve napravljeno rukama od kamada drva. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lip 27, 2006 3:28 pm Naslov poruke: |
|
|
| ma to hocemo raditi ja i tata a preglupo mi je laser cut imam mali cirkular malu busilicu tata mi kaze da je on sve radio samo sa skalpelom glaspapirom i malom pilicom nego jeli ovaj shop gore prodaje koji nisu laser cut ili ne i koji nisu u kitu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lip 27, 2006 3:30 pm Naslov poruke: Re: molio nih link |
|
|
| niko Napisao/la: | | -ivan- Napisao/la: | ako netko zna nek mi da link na kojem se prodaju paketi u kojima je sve potrebno za praviti drveni brod da nije laser cut i da nije u kitu molim vas ako tko zna nek javi  |
pozdrav
drvene brodove imas u HMS d.o.o., Zagrebačka 137
kolko sam cuo stavio je popust 15 -30 % na modele-makete |
daj mi reci link od njihove stranice ja ga nemogu naći |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lip 27, 2006 3:40 pm Naslov poruke: |
|
|
Nemaju oni stranicu, moraš jednostavno otići tamo, kolko sam vidio ima dosta samograđe (letvica).
Dučan ti je ako ideš od Autoputa prema lici (po Zagrebačkoj) prije drugog semafora nekih 30m sa desne strane u privatnoj kući. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Lip 27, 2006 4:23 pm Naslov poruke: |
|
|
| ali tu su u kitu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|