Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

molio bih link

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
-ivan-
Gost
PorukaUpisano: Uto Lip 27, 2006 2:28 pm    Naslov poruke: molio bih link Citiraj ovaj komentar

ako netko zna nek mi da link na kojem se prodaju paketi u kojima je sve potrebno za praviti drveni brod da nije laser cut i da nije u kitu molim vas ako tko zna nek javi Question Question Question Question Question Question Question Question Question
Natrag na vrh
niko

Član od: 23 Sij 2006
PorukaUpisano: Uto Lip 27, 2006 3:19 pm    Naslov poruke: Re: molio nih link Citiraj ovaj komentar

-ivan- Napisao/la:
ako netko zna nek mi da link na kojem se prodaju paketi u kojima je sve potrebno za praviti drveni brod da nije laser cut i da nije u kitu molim vas ako tko zna nek javi Question Question Question Question Question Question Question Question Question

pozdrav Very Happy Very Happy
drvene brodove imas u HMS d.o.o., Zagrebačka 137
kolko sam cuo stavio je popust 15 -30 % na modele-makete
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Uto Lip 27, 2006 3:22 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Gle, ako si pocetnik, uzmi za pocetak laser cut. Imas i sa time posla boli glava. Ne znam da li ti postoje paketi za ostalo, osim toga sta bi trebalo biti u tima paketima? To je uglavnom samogradnja do kraja.

Jednostavno to nije maketarstvo u kojemu ces sada reci-e ja ocu sloziti jedrenjak i to je to, a jos manje gdje ces sve kupiti na jednom mjestu. trebaju ti letvice razne, okrugle ovakve onakve, pile, ubodne, ovakve onakve, tokarilica, banzek, mali cirkular i sl sta ima proxxon u ponudi u chipoteci. To sve zajedmo kosta oko 20 000 kuna.
Nemas tu sta kupiti kada je sve napravljeno rukama od kamada drva.
Natrag na vrh
-ivan-
Gost
PorukaUpisano: Uto Lip 27, 2006 3:28 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ma to hocemo raditi ja i tata a preglupo mi je laser cut imam mali cirkular malu busilicu tata mi kaze da je on sve radio samo sa skalpelom glaspapirom i malom pilicom nego jeli ovaj shop gore prodaje koji nisu laser cut ili ne i koji nisu u kitu
Natrag na vrh
-ivan-
Gost
PorukaUpisano: Uto Lip 27, 2006 3:30 pm    Naslov poruke: Re: molio nih link Citiraj ovaj komentar

niko Napisao/la:
-ivan- Napisao/la:

pozdrav Very Happy Very Happy
drvene brodove imas u HMS d.o.o., Zagrebačka 137
kolko sam cuo stavio je popust 15 -30 % na modele-makete

daj mi reci link od njihove stranice ja ga nemogu naći
Natrag na vrh
SasaJ
Gost
PorukaUpisano: Uto Lip 27, 2006 3:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nemaju oni stranicu, moraš jednostavno otići tamo, kolko sam vidio ima dosta samograđe (letvica).

Dučan ti je ako ideš od Autoputa prema lici (po Zagrebačkoj) prije drugog semafora nekih 30m sa desne strane u privatnoj kući.
Natrag na vrh
tiger
Gost
PorukaUpisano: Uto Lip 27, 2006 3:54 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ovo je njihova starnica ako ti pomaže
http://www.hm-sport.net/
... evo ti i shortcut
http://www.hm-sport.net/index.php?cPath=31
Natrag na vrh
-ivan-
Gost
PorukaUpisano: Uto Lip 27, 2006 4:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ali tu su u kitu
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma