Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| pozarart
 | | Član od: 06 Lip 2008 | | Poruke: 495 | | Mjesto: Opatija |
|
Upisano: Pet Stu 25, 2011 12:41 am Naslov poruke: Galeb G-2 tražim dobar nacrt |
|
|
Kao što napisah u naslovu treba mi dobar nacrt, što bolja rezolucija.
Nikako da naletim na nešto kvalitetniji.
Unaprijed zahvalan na pomoći.
Može i na email.... info@pozarart.com _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
 | | Član od: 07 Pro 2005 | | Poruke: 1055 | | Mjesto: Slavonski Brod/Zagreb |
|
Upisano: Pet Stu 25, 2011 11:03 am Naslov poruke: |
|
|
Pozdrav Marijane,
poslao sam ti mail a isto tako u mom albumu mozes vidjeti slike G-2 Galeba koje sam slikao u Spanskom u Zagrebu.
Evo linka:
http://s133.photobucket.com/albums/q69/bluepig_01/g2_spansko/
S postovanjem,
SZVO _________________

SZVO: poruka promijenjena dana: Pon Stu 28, 2011 12:20 am; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cico.k
| | Član od: 13 Svi 2006 | | Poruke: 170 | |
|
Upisano: Pet Stu 25, 2011 1:35 pm Naslov poruke: |
|
|
| I ja žicam več na nekoliko foruma nacrte koji su objavljeni u Slovenskom Čis-u TIM tamo negdje 2004 g .ti su bili super detaljni i VELIKE rezolucije ali đabe nitko me ne doživljava... :( :( :( |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
|
Upisano: Pet Stu 25, 2011 1:52 pm Naslov poruke: |
|
|
Javi mi svoj mail i dobit ces ih od mene... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | | Član od: 18 Lis 2005 | | Poruke: 1388 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Pet Stu 25, 2011 2:21 pm Naslov poruke: |
|
|
| cico.k Napisao/la: | I ja žicam več na nekoliko foruma nacrte koji su objavljeni u Slovenskom Čis-u TIM tamo negdje 2004 g .ti su bili super detaljni i VELIKE rezolucije ali đabe nitko me ne doživljava...  |
Probaj kontaktirati urednika (Joze Cuden) na:
http://www.tzs.si/revija-tim/revija-tim/pisite-uredniku
Ja sam ga kontaktirao za neke podatke pre mozda mesec-dva i covek mi je isao na ruku nenormalno  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pozarart
|
Upisano: Pet Stu 25, 2011 6:51 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobio i zahvaljujem svima što ste tako brzo priskočili upomoć. Baš ste me ugodno iznenadili. nadam se da ću i ja uspjet koji put vratit uslugu!!
Hvala!! _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| divja_jaga
| | Član od: 20 Lip 2007 | | Poruke: 30 | |
|
Upisano: Sub Stu 26, 2011 1:25 am Naslov poruke: |
|
|
| zamisli, koliko iznenađuju mene! ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| zgaga
| | Član od: 21 Ožu 2006 | | Poruke: 19 | | Mjesto: Zgornja Šiška |
|
Upisano: Sub Stu 26, 2011 2:41 pm Naslov poruke: |
|
|
| divja_jaga Napisao/la: | | zamisli, koliko iznenađuju mene! ... |
.. i mene. svi bi to za "ličnu" upotrebu...
zgaga |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dalibor
| | Član od: 22 Stu 2010 | | Poruke: 652 | |
|
Upisano: Sub Stu 26, 2011 9:08 pm Naslov poruke: |
|
|
ko fotke na kutiji.....  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
|
Upisano: Ned Stu 27, 2011 11:18 am Naslov poruke: |
|
|
Decki ja sam nacrte iz TIMa nasao na ABGu (cini mi se ver. 1.0 ) Nemam naviku raditi upload tuđih stvari on-line ali svakako cu vam poslati na mail ako si to iz nekog razloga zelite imati a niste u mogucnosti doci do originala, tj. u ovom slucaju TIMa iz 2006 godine. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| cico.k
| | Član od: 13 Svi 2006 | | Poruke: 170 | |
|
Upisano: Ned Stu 27, 2011 6:40 pm Naslov poruke: |
|
|
kad smo več kod teme galeb jedno pitanje .
kolike konstrukcijske sličnosti imaju g2 i jastreb.meni izgledaju isti samo je modifikacija u prednjem dijelu trupa radi drugog sjedišta u galebu.za krila i repne površine nisam siguran jer nema baš detaljnih planova jastreba.dali je trup iza kabine isti za oba??
jesam li u pravu?? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| divja_jaga
| | Član od: 20 Lip 2007 | | Poruke: 30 | |
|
Upisano: Ned Stu 27, 2011 10:49 pm Naslov poruke: |
|
|
Haha, to još nisam doživjeo, da mi neko nudi moje stvari u »piratskom« izdanju!
Prije nekoliko dana i ja sam od jedog poznanika primio jednu knjigu u pdf. formatu na moj e-mail. Tražio sam naravno original, ali je do njega jako teško doći. Taj pdf, mi je u stvari jedna od stvari, koje mi stvaraju neugodan osječaj, da a u stvari imam i nemam tu traženu knjigu. U toj je knjigi spomenut moj stari, pa sam sad još nesretniji, da nemam orginal u papirnom izdanju. Znam da ću težko doći do njega, ali mislim, da će mi to uspjeti... kad tad. Svi mi imamo neke od stvari koje nismo platili i pomalo smo jih "ukrali" ...
Što se tiće nacrta galeba, koji su bilo objavljeni u Timu, moram objasniti, da su se na ABG forumu pojavili bez mog odobrenja. Sve to mi i nije toliko smetalo, dok su bili na volju samo na tom forumu i isključivo u nekomercialne svrhe. Sad su ti nacrti postali odjednom vlastništvo svakog, koji je imao pet minuta, da jih skine. Za te sam nacrte od Tim-a primio 0,0 evra honorara. Danas uz pomoć tih nacrta neki u našoj sredini zarađuju novce. Svi ti se danas »snalaze« (ta riječ nema ni jednu pozitivno značenje) i koriste te moje nacrte bez moje dozvole. Sad su ti nacrti nešto, što je postalo osnova za »biznis«.
Ali da ne budem suviše dugačak ... Svi koji imate te nacrte slobodno jih možete koristiti za osobnu upotrebu.
Za disribuciju i biznis uz pomoć njih nikome nisam i neću izdati dozvolu. U slućaju težkog nepoštivanja moga autorskog rada i trenutka »žute minute« u kojoj se mogu ponekad naći, preti vam posjeta advokata ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| SZVO
|
Upisano: Pon Stu 28, 2011 7:28 am Naslov poruke: |
|
|
Ispricavam se svima koje sam svojim postupkom ostetio i spreman sam nadoknaditi pocinjenu stetu. Isto tako, moje fotografije G-2 Galeba iz Spanskog (link gore) i dalje mozete slobodno koristiti kao referece za svoje radove. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| pozarart
|
Upisano: Pon Stu 28, 2011 10:19 am Naslov poruke: |
|
|
Pa ne volim niti ja krast tuđe radove niti imam tu namjeru ali ako su tvoji nacrti objavljeni u časopisu onda su i dostupni javnosti a s obzirom da se ionako radi o scanu nisu niti upotrebljivi za neku profesionalnu upotrebu već služe za referencu da se po njima napravi nešto te ukoliko netko napravi novi nacrt oslanjajući se na tvoj to po meni nije kršenje autorskih prava.
Svojedobno su i meni slovenska "Krila" ukrala jednu ilustaciju koja je bila objavljena u jednom engleskom časopisu...pa nikom ništa, a o honorarima se mogu samo slatko nasmijat. A najviše mi smeta kad nakom napravim predložak za neko oslikavanje a on onda to isto napravi kod drugoga.
A da se poštuju autorska prava u Hr pola grafičkih radnji može istodobno zatvorit dućan jer nije sposobno ništa autorski niti napravit.
U svakom slučaju ne moraš zbog mene da brineš jer meni nacrt treba samo za skicu odnosno predložak po kojem bi se možda oslikavao jedan G-2. To sam mogao i pomoću fotografija nego smatram da je ovako štosnije za prikaz. _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3260 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Pon Stu 28, 2011 10:29 am Naslov poruke: |
|
|
0123456789
mariok: poruka promijenjena dana: Pon Stu 28, 2011 1:51 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|