Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Modelhobbies akcija

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Ned Stu 20, 2011 2:34 am    Naslov poruke: Modelhobbies akcija Citiraj ovaj komentar

Obavio danas shopping kod njih, i vidio sam da imaju neke makete pod "special" cijene, nisu lose, na neke cak 50% popusta

Ove cijene koje pisu su sa uracunatim VATom, tako da gdje pise npr 12 funti ako se logirate i upisete da ste iz HRV, onda ce automatski izbacit cijenu od 10 funta. Mislim da 90kn za maketu revella nije losa cijena. Pogledajte malo.
LP

http://www.modelhobbies.co.uk/shop/specials.php
L 555 BAT

Član od: 20 Lis 2008
Mjesto: Split
PorukaUpisano: Sri Stu 30, 2011 9:47 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

budući je u zadnje vrijeme bilo 'teških' riječi na račun 'modelhobbiesa', želio bih objaviti i nešto pozitivno;
paket poslan 22/11 stigao bez problema 29/11, dakle za samo sedam dana;

doduše ni s prethodnim narudžbama nisam imao problema,iz mog iskustva, on-line shop za svaku preporuku...
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Sri Stu 30, 2011 9:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Inače su takvi, 7-10 dana al istina je, ima perioda ko da za kormilo sjedne rezervna posada koja inače prodaje nešto negdje drugo.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Sri Stu 30, 2011 9:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

ja imam samo pozitivna iskustva sa model hobbiesa, jednom mi je paket dosao u rekordna 6 dana, s tim da je bio weekend izmedu, znaci trebalo je oko 4 dana. Uvijek uredno pakirano, a i komunikacija je odlicna.
tihi

Član od: 10 Kol 2007
Mjesto: ZG
PorukaUpisano: Čet Pro 01, 2011 12:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja nažalost nemam pozitivna iskustva jer čekam još uvjek dva paketa koji su naručeni prije 3 mjeseca i još ih nema i nema niti ne odgovaraju na poruke tak da sam odustal od njih i njihovih paketa.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Trgovine, on-line shopovi Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma