Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Uto Jul 11, 2006 5:11 pm Naslov poruke: P 1500 "monster" |
|
|
ovako zanima me dali je netko negdje naletio na ovu maketu,riječ je o njemačkom eksperimentalnom tenku iz ww2 P 1000-1500,možete pogledati na ovoj stranici:http://www.achtungpanzer.com/p1000.htm#1000
Riječ je o grdosiji koja je trebala biti dugačka 35 metara,14 metara široka i 11 visoka.
Ako je neko čuo i vidio da postoji ta maketa nek mi obavezno javi!!! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Uto Jul 11, 2006 6:07 pm Naslov poruke: |
|
|
..
Prvi put vidim ovo...
Jako tesko da ces nabaviti maketu jer je tesko naci makete puno poznatijih projekata ww2 a kamoli ovo ..ali opet ..ko zna, progooglaj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2430 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Jul 11, 2006 7:04 pm Naslov poruke: |
|
|
Jel dobro vidim da ima po tri reda gusjenica sa svake strane? Mislio sam da je Maus ružan i velik ali ovo ga je nadmašilo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Uto Jul 11, 2006 11:09 pm Naslov poruke: |
|
|
da ima 3 reda gusjenica ali težina od 1500 tona i 800mm minobacač!!!!!!pitam se dali bi četiri motora od podmornice bila dovoljna za pokretanje tog čudovišta,
pa to je zgrada na gusjenicama,mislim moram priznati da su švabe u puno stvari bile daleko ispred svoga vremena,takvo nešto ne mogu ni danas zamisliti a tek onda.. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|