Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Revell kup, Celje - fotografije

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
Timmy
Administrator
Član od: 16 Stu 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Lis 18, 2011 7:28 pm    Naslov poruke: Revell kup, Celje - fotografije Citiraj ovaj komentar

Prilažem ponešto svojih slika s natjecanja:

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Uto Lis 18, 2011 7:35 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bilo je bas lijepo natjecanje, dodjela maketa svim pobjednicima je zgodna ideja. Fascinirala me ogromna iguana, prelijepa zivotinja.

Dali mi netko moze rec ime gospodina u 3. slici, mislim da mu je prezime Vitez ako se ne varam.

LP
ZiPi

Član od: 18 Sij 2011
Mjesto: Celje, Slovenija
PorukaUpisano: Uto Lis 18, 2011 8:49 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

veliko_pile Napisao/la:
Bilo je bas lijepo natjecanje, dodjela maketa svim pobjednicima je zgodna ideja. Fascinirala me ogromna iguana, prelijepa zivotinja.

Dali mi netko moze rec ime gospodina u 3. slici, mislim da mu je prezime Vitez ako se ne varam.

LP

Danijel Vitez
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site MSN Messenger
veliko_pile

Član od: 26 Svi 2008
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Uto Lis 18, 2011 8:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

e da, Danijel, jako draga osoba...jel je clan tu na forumu mozda?
Rudolf

Član od: 07 Ruj 2009
Mjesto: Celje
PorukaUpisano: Sri Lis 19, 2011 12:21 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Da bilo je lijepo takmičenje, koje su atraktivnije napravili i naši drugovi iz Hrvatske.
Citat:
Fascinirala me ogromna iguana

Prilažem fotografiju ove zanimljive životinje, koja nam je u Celju pravila društvo.

A slike sa samog takmičenja možete vidjeti u GALERIJI sa klikom na : .

Lijep pozdrav, Dušan.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Lis 19, 2011 9:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Lijepo natjecanje. Very Happy Prvi put u životu sam bio u Celju. Po natjecateljima nešto kao neslužbeni slovensko-hrvatski kup. Druženje sa kolegama, raspravljanje o maketama, malo shoppinga, šetnja po gradu, i još na kraju nagrada za maketu. Sve super. Čisti je užitak kad nisi sudac na natjecanju. Cool Zahvalio bi se kolegama iz Slovenije u svoje ime i MK. Slavoljub Penkala. Šteta da u kategorijama vojnih vozila nije bilo veće konkurencije. U kategoriji zrakoplova 1/48 je bilo za vidjeti jako dobrih maketa, a posebno mi je privukao pažnju izložbeni stol sa maketama aviona vezanih za područje bivše Jugoslavije. Shopping i buvljak su bili mali, ali kvalitetni. Zaista je bilo dobrih stvari. Dobro da carinici nisu pogledali u porta pak-kolega Zdenko je na buvljaku kupio Revellov Fletcher, čija je kutija jedva stala unutra (a porta pak nije mali). Laughing Celje je ugodan i lijep grad-šteta jedino što je u 12 već skoro sve bilo zatvoreno, uključujući i restoran u kojemu smo htjeli jesti i crkva u kojoj su grobnice grofova celjskih koju sam htio pogledati-ništa od turističkog razgledavanja, ali srećom smo našli piceriju koja je radila...

Dram team Penkala u šetni gradom:

Jedna turistička

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
tole

Član od: 12 Ožu 2008
PorukaUpisano: Sri Lis 19, 2011 9:32 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

He he, dream team Penkala zajedno s tobom iza fotoaparata taman sedam ljudi - Slovenci su mislili da Smogovci dolaze Very Happy

Group build - metal finish battle
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Lis 19, 2011 9:56 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

tole Napisao/la:
He he, dream team Penkala zajedno s tobom iza fotoaparata taman sedam ljudi - Slovenci su mislili da Smogovci dolaze Very Happy
Još samo zamisli glazbu iz vesterna u pozadini.. Very Happy Šteta što i ti nisi mogao ići.

Group build - Metal finish battle
Natrag na vrh
slider
Gost
PorukaUpisano: Sri Lis 19, 2011 10:05 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

da nema Zdenka na slici, ja bi mislil da je to Hladno pivo... Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Klubovi, natjecanja, najave, izložbe Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma