Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Timmy Administrator
 | | Član od: 16 Stu 2005 | | Poruke: 2430 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Uto Lis 18, 2011 7:28 pm Naslov poruke: Revell kup, Celje - fotografije |
|
|
Prilažem ponešto svojih slika s natjecanja:
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Lis 18, 2011 7:35 pm Naslov poruke: |
|
|
Bilo je bas lijepo natjecanje, dodjela maketa svim pobjednicima je zgodna ideja. Fascinirala me ogromna iguana, prelijepa zivotinja.
Dali mi netko moze rec ime gospodina u 3. slici, mislim da mu je prezime Vitez ako se ne varam.
LP _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZiPi
| | Član od: 18 Sij 2011 | | Poruke: 10 | | Mjesto: Celje, Slovenija |
|
Upisano: Uto Lis 18, 2011 8:49 pm Naslov poruke: |
|
|
| veliko_pile Napisao/la: | Bilo je bas lijepo natjecanje, dodjela maketa svim pobjednicima je zgodna ideja. Fascinirala me ogromna iguana, prelijepa zivotinja.
Dali mi netko moze rec ime gospodina u 3. slici, mislim da mu je prezime Vitez ako se ne varam.
LP |
Danijel Vitez |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| veliko_pile
 | | Član od: 26 Svi 2008 | | Poruke: 3087 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Lis 18, 2011 8:53 pm Naslov poruke: |
|
|
e da, Danijel, jako draga osoba...jel je clan tu na forumu mozda? _________________ ...::Carpe Diem::... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Rudolf
 | | Član od: 07 Ruj 2009 | | Poruke: 46 | | Mjesto: Celje |
|
Upisano: Sri Lis 19, 2011 12:21 am Naslov poruke: |
|
|
Da bilo je lijepo takmičenje, koje su atraktivnije napravili i naši drugovi iz Hrvatske.
| Citat: | | Fascinirala me ogromna iguana |
Prilažem fotografiju ove zanimljive životinje, koja nam je u Celju pravila društvo.
A slike sa samog takmičenja možete vidjeti u GALERIJI sa klikom na : .
Lijep pozdrav, Dušan. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lis 19, 2011 9:27 am Naslov poruke: |
|
|
Lijepo natjecanje. Prvi put u životu sam bio u Celju. Po natjecateljima nešto kao neslužbeni slovensko-hrvatski kup. Druženje sa kolegama, raspravljanje o maketama, malo shoppinga, šetnja po gradu, i još na kraju nagrada za maketu. Sve super. Čisti je užitak kad nisi sudac na natjecanju. Zahvalio bi se kolegama iz Slovenije u svoje ime i MK. Slavoljub Penkala. Šteta da u kategorijama vojnih vozila nije bilo veće konkurencije. U kategoriji zrakoplova 1/48 je bilo za vidjeti jako dobrih maketa, a posebno mi je privukao pažnju izložbeni stol sa maketama aviona vezanih za područje bivše Jugoslavije. Shopping i buvljak su bili mali, ali kvalitetni. Zaista je bilo dobrih stvari. Dobro da carinici nisu pogledali u porta pak-kolega Zdenko je na buvljaku kupio Revellov Fletcher, čija je kutija jedva stala unutra (a porta pak nije mali). Celje je ugodan i lijep grad-šteta jedino što je u 12 već skoro sve bilo zatvoreno, uključujući i restoran u kojemu smo htjeli jesti i crkva u kojoj su grobnice grofova celjskih koju sam htio pogledati-ništa od turističkog razgledavanja, ali srećom smo našli piceriju koja je radila...
Dram team Penkala u šetni gradom:
Jedna turistička
|
 |
| tole
 | | Član od: 12 Ožu 2008 | | Poruke: 1117 | |
|
Upisano: Sri Lis 19, 2011 9:32 am Naslov poruke: |
|
|
He he, dream team Penkala zajedno s tobom iza fotoaparata taman sedam ljudi - Slovenci su mislili da Smogovci dolaze  _________________
Group build - metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Grunf Administrator
 | | Član od: 24 Lis 2005 | | Poruke: 7768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lis 19, 2011 9:56 am Naslov poruke: |
|
|
| tole Napisao/la: | He he, dream team Penkala zajedno s tobom iza fotoaparata taman sedam ljudi - Slovenci su mislili da Smogovci dolaze  | Još samo zamisli glazbu iz vesterna u pozadini.. Šteta što i ti nisi mogao ići. _________________
Group build - Metal finish battle |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sri Lis 19, 2011 10:05 am Naslov poruke: |
|
|
da nema Zdenka na slici, ja bi mislil da je to Hladno pivo...  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|