Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Bike BO - Yamaha R1 Taira racing
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
D

Član od: 25 Kol 2008
Mjesto: Šibenik
PorukaUpisano: Uto Ožu 15, 2011 6:33 pm    Naslov poruke: Bike BO - Yamaha R1 Taira racing Citiraj ovaj komentar

Evo i moj motorin je stiga, R1 taira racing. Radit cu je bez nekih dodataka osin ako ne nabavin novi lanac i ostale stvari. Slika neotvorene makete je tu...

Član od: 15 Stu 2007
Mjesto: Coventry
PorukaUpisano: Uto Ožu 15, 2011 6:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Odlično, sad još to-mek da dobije tu maketu i otvori topic. Smile Kakvu imaš boju u planu za Yamahu?

PorukaUpisano: Uto Ožu 15, 2011 6:46 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

za boju mislin se između mica blue i plum crazy purple, dok će rama, vilice i otvor od tanka ići u domestos za skiniti krom, rama če u mat crnu, vilice i otvor tanka u zlatnu...

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Uto Ožu 15, 2011 7:07 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hajde,neka ti je sa srečom.
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Shinobi

Član od: 05 Pro 2007
Mjesto: Rijeka
PorukaUpisano: Uto Ožu 15, 2011 8:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nice, stigla pila. A sad na delo Wink
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Uto Ožu 15, 2011 10:42 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

bolje plava nego ljubicasta, dosta je tamna ta crazy, bojim se da ce ti ugasiti sve detalje na bajku

PorukaUpisano: Sri Ožu 16, 2011 1:02 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mogao bi na ljubicastu ako bi promjenio boju rame u nes svijetlo, aluminijsko ili kromirano. Cak nisam ziher da nece biti sve skupa "pretamno" i u plavo-crnoj kombinaciji Confused Al opet, ko zna... Zato, kreni s radovima Wink Laughing
D

PorukaUpisano: Pet Ožu 18, 2011 1:20 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Radilo se nešto na yamahi. Sredija san motor full, fale samo cijevi koje ću poslin staviti. Spojia san okvir na kojem ču skiniti oslonce od suvozača i na rep san stavija ploču umisto sica suvozača, bilo je malo grbavo al san uspija sve lipo zagladit da ne duljin evo slika...

motor spojen i u primeru...

motor obojan (neki djelovi su malo od prstića jer senetjak dočepa dok se sušilo, nisan tija ništa popravljat jer če ionako bit ispod oklopa)...

rep pobrušen šmirgl papiron od 80 pa zaglađen na vodu sa 600 a poslin ču sa 1200 da bude glatko...

PorukaUpisano: Pet Ožu 18, 2011 7:27 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Jesi siguran za zlatnu boju na karburatorima? Koliko znam, to su gume koje spajaju karbice s airboxom, tako da bi trebale biti crne, i po mogucnosti 2 srebrne crte blizu rubova koje ce predstavljati shelne.
Low
Gazda
Član od: 16 Ožu 2006
PorukaUpisano: Pet Ožu 18, 2011 12:53 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

nemoj po maketi ici sa 80 smirglom, pa nije to zeljezo. ja ispod 600 niti blizu. dugo ti treba da to poslje izgladis

PorukaUpisano: Pet Ožu 18, 2011 7:51 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Low Napisao/la:
nemoj po maketi ici sa 80 smirglom, pa nije to zeljezo. ja ispod 600 niti blizu. dugo ti treba da to poslje izgladis

bila je velika grba pa san mora da dođe na isto, danas je pa primer i triba bi kitati al neman pa su radovi obustavljeni dok ne stigne materijal...

Član od: 15 Ruj 2009
PorukaUpisano: Pet Ožu 18, 2011 9:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Low Napisao/la:

:O ja ne idem ispod 1000
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail
Shmeegy

Član od: 09 Kol 2007
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Ožu 19, 2011 3:18 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ja sam sa 600 tak izgrebo maketu da sam tri dana moro smirglat da ispravim. Very Happy Ispod 600 ni u ludilu Very Happy

PorukaUpisano: Pon Ožu 21, 2011 7:23 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

danas san opet nešto radija, uklonija nosač tablice i oslonce od suvozača. di je bija nosač moran zatvorit rupe i pokitat...

PorukaUpisano: Uto Ožu 22, 2011 5:39 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Ce stop svjetla ostati gore ili idu ca? Ja bih osobno bez njih, ljepse bi rep izgledao. Ili da su integrirana u sam rep.
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Automobili, motori, kamioni,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2, 3, 4  Naprijed
Stranica 1/4

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma