Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| D
 | | Član od: 25 Kol 2008 | | Poruke: 507 | | Mjesto: Šibenik |
|
Upisano: Uto Ožu 15, 2011 6:33 pm Naslov poruke: Bike BO - Yamaha R1 Taira racing |
|
|
Evo i moj motorin je stiga, R1 taira racing. Radit cu je bez nekih dodataka osin ako ne nabavin novi lanac i ostale stvari. Slika neotvorene makete je tu...
|
 |
| mico
 | | Član od: 15 Stu 2007 | | Poruke: 1468 | | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Uto Ožu 15, 2011 6:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlično, sad još to-mek da dobije tu maketu i otvori topic. Kakvu imaš boju u planu za Yamahu? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
|
Upisano: Uto Ožu 15, 2011 6:46 pm Naslov poruke: |
|
|
za boju mislin se između mica blue i plum crazy purple, dok će rama, vilice i otvor od tanka ići u domestos za skiniti krom, rama če u mat crnu, vilice i otvor tanka u zlatnu... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Uto Ožu 15, 2011 7:07 pm Naslov poruke: |
|
|
| hajde,neka ti je sa srečom. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
 | | Član od: 05 Pro 2007 | | Poruke: 1981 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Uto Ožu 15, 2011 8:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Nice, stigla pila. A sad na delo  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Uto Ožu 15, 2011 10:42 pm Naslov poruke: |
|
|
bolje plava nego ljubicasta, dosta je tamna ta crazy, bojim se da ce ti ugasiti sve detalje na bajku _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Sri Ožu 16, 2011 1:02 am Naslov poruke: |
|
|
Mogao bi na ljubicastu ako bi promjenio boju rame u nes svijetlo, aluminijsko ili kromirano. Cak nisam ziher da nece biti sve skupa "pretamno" i u plavo-crnoj kombinaciji Al opet, ko zna... Zato, kreni s radovima  _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
|
Upisano: Pet Ožu 18, 2011 1:20 am Naslov poruke: |
|
|
Radilo se nešto na yamahi. Sredija san motor full, fale samo cijevi koje ću poslin staviti. Spojia san okvir na kojem ču skiniti oslonce od suvozača i na rep san stavija ploču umisto sica suvozača, bilo je malo grbavo al san uspija sve lipo zagladit da ne duljin evo slika...
motor spojen i u primeru...
motor obojan (neki djelovi su malo od prstića jer senetjak dočepa dok se sušilo, nisan tija ništa popravljat jer če ionako bit ispod oklopa)...
rep pobrušen šmirgl papiron od 80 pa zaglađen na vodu sa 600 a poslin ču sa 1200 da bude glatko...
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Pet Ožu 18, 2011 7:27 am Naslov poruke: |
|
|
Jesi siguran za zlatnu boju na karburatorima? Koliko znam, to su gume koje spajaju karbice s airboxom, tako da bi trebale biti crne, i po mogucnosti 2 srebrne crte blizu rubova koje ce predstavljati shelne. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | | Član od: 16 Ožu 2006 | | Poruke: 5159 | |
|
Upisano: Pet Ožu 18, 2011 12:53 pm Naslov poruke: |
|
|
nemoj po maketi ici sa 80 smirglom, pa nije to zeljezo. ja ispod 600 niti blizu. dugo ti treba da to poslje izgladis _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
|
Upisano: Pet Ožu 18, 2011 7:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Low Napisao/la: | | nemoj po maketi ici sa 80 smirglom, pa nije to zeljezo. ja ispod 600 niti blizu. dugo ti treba da to poslje izgladis |
bila je velika grba pa san mora da dođe na isto, danas je pa primer i triba bi kitati al neman pa su radovi obustavljeni dok ne stigne materijal... _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Pet Ožu 18, 2011 9:36 pm Naslov poruke: |
|
|
| Low Napisao/la: | | nemoj po maketi ici sa 80 smirglom, pa nije to zeljezo. ja ispod 600 niti blizu. dugo ti treba da to poslje izgladis |
:O ja ne idem ispod 1000 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Shmeegy
 | | Član od: 09 Kol 2007 | | Poruke: 1768 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Ožu 19, 2011 3:18 pm Naslov poruke: |
|
|
Ja sam sa 600 tak izgrebo maketu da sam tri dana moro smirglat da ispravim. Ispod 600 ni u ludilu  _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| D
|
Upisano: Pon Ožu 21, 2011 7:23 pm Naslov poruke: |
|
|
danas san opet nešto radija, uklonija nosač tablice i oslonce od suvozača. di je bija nosač moran zatvorit rupe i pokitat...
|
 |
| Shinobi
|
Upisano: Uto Ožu 22, 2011 5:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Ce stop svjetla ostati gore ili idu ca? Ja bih osobno bez njih, ljepse bi rep izgledao. Ili da su integrirana u sam rep. _________________ Life's journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting "HOLLY SHIT...WHAT A RIDE!!" |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|