Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Ferrarijevac
 | Član od: 13 Kol 2011 | Poruke: 137 | |
|
Upisano: Pon Kol 15, 2011 5:41 pm Naslov poruke: Ferrari F2007 |
|
|
Moja prva maketa s kojom se jako ponosim iako ima nekih nedostataka, prouzročenih neiskustvom, koje ćete sigurno brzo uočiti
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| PowerPlant
 | Član od: 02 Svi 2007 | Poruke: 3145 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pon Kol 15, 2011 6:56 pm Naslov poruke: |
|
|
Super za prvu maketu
Uredno si ofarbao s obzirom da si, pretpostavljam, farbao kistom,
ali predlažem ti da za sljedeću maketu nabaviš sprejeve za farbanje karoserije i kit tj. putty za popunjavanje spojeva među dijelovima  _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| mico
 | Član od: 15 Stu 2007 | Poruke: 1468 | Mjesto: Coventry |
|
Upisano: Pon Kol 15, 2011 9:16 pm Naslov poruke: |
|
|
Da jako dobro izgleda za prvu maketu. Isto su ti decali super sjeli barem kako se vidi po slikama, samo tako naprijed. I kako ti je kolega preporucio, nabavi si sprej za sljedecu maketu jer ce tako izgledat i bolje. Ako budes imao pitanja znaj da smo svi tu, tako da slobodno pitaj i pomoci cemo ti.  _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Somi
| Član od: 18 Lis 2010 | Poruke: 272 | |
|
Upisano: Pon Kol 15, 2011 9:35 pm Naslov poruke: |
|
|
S obzirom da je prva maketa, odlicna je! Inace, slazem se sa predhodnicima da bi morao da nabavis neki sprej ili, ako planiras jos dosta maketa, airbrush. Pogotovo ako planiras da se zadrzis na automobilima.
Pre nego sto pocnes da slazes sledecu maketu, savetujem ti da dobro pregledas ovaj sajt, pogotovo rublike "mala skola maketarstva" i "projekti u radu". Naucices mnogo toga, sto nisi ni znao da ne znas. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
 | Član od: 15 Lis 2005 | Poruke: 3101 | Mjesto: Zagreb-Lučko |
|
Upisano: Pon Kol 15, 2011 10:56 pm Naslov poruke: |
|
|
sve ok,al fali sjaja,j.... je ta meketa za sklopit,kao što već rekoh(Revell)al valjda tak mora bit,sad bar nije jedini F 2007 na forumu  _________________
Visit my page:"MT-Style" |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Uto Kol 16, 2011 9:57 am Naslov poruke: |
|
|
Hvala vam svima na pohvalama i savjetima, posebno me zaintrigirao ovaj kit za makete jer nisam znao da to uopće postoji, ali imam još jednu maketu koju sam također farbao kistom i podosta sam se namučio s time tako da ću morati uskoro nabaviti airbrush, a u međuvremenu ću i nju staviti na forum. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | Član od: 16 Ožu 2006 | Poruke: 5043 | |
|
Upisano: Sri Kol 17, 2011 1:05 am Naslov poruke: |
|
|
za prvu maketu nije lose. pregledaj malo forum, isprobaj neke nove tehnike, pitaj sto te zanima, brzo ces dobiti odgovore, a onda ce ti sve biti jos lakse i makete ce ti izgledati bolje.
a zapocetak, smanji malo slike, max velicina je 800*600 _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Ned Stu 20, 2011 1:57 pm Naslov poruke: |
|
|
i hvala ostalima na podršci, cijenim to, i da, gušt mi je pa kako ispalo da ispalo |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | Član od: 27 Pro 2010 | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Ned Stu 20, 2011 5:52 pm Naslov poruke: |
|
|
nabolje da si dao sve od sebe i da si uživao u izradi, to je bar meni važno, još ako ispadne bolje od očekivanoga e  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Ferrarijevac
|
Upisano: Ned Stu 20, 2011 6:01 pm Naslov poruke: |
|
|
slažem se, to je najvažnije |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| to-mek
 | Član od: 21 Ožu 2008 | Poruke: 642 | Mjesto: Krušljevo Selo, Oroslavje |
|
Upisano: Ned Stu 20, 2011 8:39 pm Naslov poruke: |
|
|
Za prvu uopće nije loš, glavno da si ti zadovoljan i da kolko vidim nisi odustao od hobbya jer te Revellove formule baš i nisu nešto što se tiče same kvalitete. Na svakoj slijedećoj probaj nešto novo (npr. obojaj sve dijelove makar su već odgovarajuće boje) i ubrzo ćeš većinu pohvatati, maketa će ti izgledati i bolje od one složene sa kutije ili sastavnice. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Low Gazda
 | Član od: 16 Ožu 2006 | Poruke: 5043 | |
|
Upisano: Ned Stu 20, 2011 10:41 pm Naslov poruke: |
|
|
temu sam procistio od provocirajucih komentara
ne toleriram takav ton
Mario, ako ne zelis pomoci, OK, tvoja stvar, ali ne znaci da imas pravo pisati postove tipa 'snadji se, tko je meni pomogao kad sam ja radio'
OK? _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pon Stu 21, 2011 12:18 am Naslov poruke: |
|
|
Low Napisao/la: | temu sam procistio od provocirajucih komentara
ne toleriram takav ton
Mario, ako ne zelis pomoci, OK, tvoja stvar, ali ne znaci da imas pravo pisati postove tipa 'snadji se, tko je meni pomogao kad sam ja radio'
OK? |
Ok,jel fakat nisam imo pojma o auto maketarstvu a danas je već sve servirano na "pladnju" _________________
|
Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | Član od: 15 Ruj 2009 | Poruke: 2303 | |
|
Upisano: Pon Stu 21, 2011 12:37 am Naslov poruke: |
|
|
Mario Napisao/la: | Low Napisao/la: | temu sam procistio od provocirajucih komentara
ne toleriram takav ton
OK? |
Ok,jel fakat nisam imo pojma o auto maketarstvu a danas je već sve servirano na "pladnju" |
i kakve sad to veze ima? Ne moze se ni danas sve tako lako savladati... |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Mario
|
Upisano: Pon Stu 21, 2011 12:43 am Naslov poruke: |
|
|
killa Napisao/la: | Mario Napisao/la: | Low Napisao/la: | temu sam procistio od provocirajucih komentara
ne toleriram takav ton
OK? |
Ok,jel fakat nisam imo pojma o auto maketarstvu a danas je već sve servirano na "pladnju" |
i kakve sad to veze ima? Ne moze se ni danas sve tako lako savladati... |
izgleda da će bit brisanja postova.....ili čega već.... _________________
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|