Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Focke Wulf
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,...
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Uto Lis 25, 2005 9:40 pm    Naslov poruke: Focke Wulf Citiraj ovaj komentar

Pozdrav,
ovo je Italeri 1/48, sa dosta dodataka, sto kupljenih, sto radjenih rukom. Maketa (ovako gotova mislim) ima mana, ali meni je svejedno najdraza, barem za sada Wink
Sta je sve kupljeno, a sta je sve radjeno:

Setovi
Fm set za detaljiranje za motor i strojnice i prostor za strojnice, Cutting edge modelworks kontrolne površine, Eduard acess panels, Part foto-jetkani set, Eduard Flaps, Aires kokpit, Radio iz Luftwaffe radio seta.

Rukom rađeni detalji:
Sve zakovice na maketi ručno izbušene, kompletna konstrukcija jedne strane trupa, konstrukcija krila vidljiva kroz otvorene panele na donjem dijelu krila, detaljiziran prostor na repu zrakoplova gdje je otvoren panel, spremnik za gorivo iza kokpita izrađen od fima i napravljeno remenje.
Prostor za rezervoare ispod kokpita izrađen od stirena - u taj prostor dodana dva spremnika za gorivo izrađena od fima, dodano remenje, izrađeni otvori za gorivo na trupu sa jedne i sa druge strane, dodan radio i otvoren panlel od radia, dodatno detaljirani stajni trapovi i dodani hidraulični vodovi na trapove, motor detaljiran sa cijevima, vodovima i raznim kablovima, dodatno otvoreno ukupno 16 panela, prostor za strojnice je predimenzioniran pa je smanjen koristeći stiren, sve kontrolne površine izrezane i dodane one iz setova.

Pozdrav
Natrag na vrh
zbocek
Gost
PorukaUpisano: Uto Lis 25, 2005 9:58 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Vrhunska maketa!
Podijeli s nama kako radiš pojedine dijelove, puno maketara zanima tvoja tehnika. Nekih pitanja već ima na forumu.
I naravno, očekujemo još fotki.
Natrag na vrh
Tanelorn

Član od: 08 Tra 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Uto Lis 25, 2005 10:06 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

WOW Ralje Ovo zaista odlično izgleda. Imaš li možda fotke iz progressa kako si radio? Stvarno svaka čast! Very Happy
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Uto Lis 25, 2005 10:25 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Hvala na pohvalama zbocek i Tanelorn. Nazalost imam puno in progress fotki ali sve isprintano na papiru. Imao sam ih negdje na cd-u jer sam morao mijenjati windoze a cd zametnuo. Idem pokusati pronaci jos jednom.
Natrag na vrh
Tanelorn

Član od: 08 Tra 2005
PorukaUpisano: Uto Lis 25, 2005 10:27 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

mskukan Napisao/la:
Hvala na pohvalama zbocek i Tanelorn. Nazalost imam puno in progress fotki ali sve isprintano na papiru. Imao sam ih negdje na cd-u jer sam morao mijenjati windoze a cd zametnuo. Idem pokusati pronaci jos jednom.

Nemoraš se baš ubijat od traženja, postavi ih jednom kad naletiš na cd i kada ti se bude dalo, baš me zanima progress. Hvala unaprijed! Namig
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
PorukaUpisano: Uto Lis 25, 2005 11:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Preljepo...uostalom na to smo se i naviknuli, nemoj slučajno da negdje fulaš, jer inače.... Vrazji smjeh
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Uto Lis 25, 2005 11:36 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Bubano
Natrag na vrh
Dario

Član od: 15 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Lis 26, 2005 12:09 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A, FW 190... Najlošji avion Reicha, tužna kopija Messera... Wink Laughing Smile Inače, malo su mi felge na kotačima čudne... Umire od smjeha :jezik: :rockdevil:
Natrag na vrh
Bastardo

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Celje
PorukaUpisano: Sri Lis 26, 2005 7:08 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

DAAAAMN!!! Ralje Bez komentara! Shocked
Natrag na vrh
Bebonja
Gost
PorukaUpisano: Sri Lis 26, 2005 10:31 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Stvarno vrhunski.Ali bolje izgleda u stvarnosti.Čisti 5.

Very Happy Very Happy Very Happy
Natrag na vrh
Mtech

Član od: 23 Lis 2005
PorukaUpisano: Sri Lis 26, 2005 11:38 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Dario Napisao/la:
Inače, malo su mi felge na kotačima čudne... Umire od smjeha :jezik: :rockdevil:

Umire od smjeha Lud Umire od smjeha Smijanje ... ali stvarno, da zbog takve nebitne gluposti ova maketa ne osvoji nista Cekic u glavu
Natrag na vrh
trut
Gost
PorukaUpisano: Sri Lis 26, 2005 12:50 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

loshe, zbilja loshe Wink
uh, kako sam zinuo kad sam je prvi put vidio uzivo.
Natrag na vrh
mskukan
Gost
PorukaUpisano: Sri Lis 26, 2005 1:40 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Mtech Napisao/la:
Dario Napisao/la:
Inače, malo su mi felge na kotačima čudne... Umire od smjeha :jezik: :rockdevil:

Umire od smjeha Lud Umire od smjeha Smijanje ... ali stvarno, da zbog takve nebitne gluposti ova maketa ne osvoji nista Cekic u glavu

ma ima josh toga, al nema veze. kao sto rekoh ima mana ali meni je najdraza Very Happy. Ovaj sad koji radim bit ce bolji, ali bez motora, da malo uzivam u obliku.
Hvala svima
Natrag na vrh
Grunf
Administrator
Član od: 24 Lis 2005
PorukaUpisano: Čet Lis 27, 2005 9:58 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Nisam ljubitelj "raskopanih" maketa, ali ovo je zaista za čistu peticu! Head banging
Natrag na vrh
Sivcev

Član od: 18 Lis 2005
Mjesto: Novi Sad
PorukaUpisano: Čet Lis 27, 2005 12:00 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Grunf Napisao/la:
Nisam ljubitelj "raskopanih" maketa, ali ovo je zaista za čistu peticu! Head banging

Uze mi rec iz usta. Stvarno super izgleda U zdravlje
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri,... Vremenska zona: EET (Europa)
Idi na stranicu 1, 2  Naprijed
Stranica 1/2

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma