Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| supersxvmoto
 | | Član od: 20 Tra 2011 | | Poruke: 248 | | Mjesto: 10000 |
|
Upisano: Sub Jul 09, 2011 1:47 pm Naslov poruke: M998 I.E.D. GUN TRUCK_1:35 Academy |
|
|
evo složen prije par tjedana, tek sad posliko... maketa slagana čisto iz kutije bez ikakvih "aftermarket" dodataka osim par sitnica koje sam skinuo sa starih krševa od maketa...
slaganje makete je prilično jednostavno iako sam na par mjesta usro motku, tipa zaboravio pokitati ili izbrusiti itd... najviše problema sam imao sa postavljanjem cerade na prednju šajbu što se može i primjetiti na fotkama i dosta problema sa postavljanjem kotača(na kraju su pobjegli na koso)...
sve u svemu ja sam zadovoljan jer sam ovo složio nakon petogodišnje stanke u maketarskim vodama i na ovoj sam maketi po prvi put koristio neke tehnike...
zahvaljujem Zlikovcu na savjetima i Beri na savjetima oko fotkanja ali nažalost nisam uspio dobro pofotkati a čak sam i radio kao kutiju za slikanje al sam na kraju usro sve pa sam odusto
 _________________ working on: TRUMP Strela-10
supersxvmoto: poruka promijenjena dana: Ned Jul 10, 2011 11:19 am; prepravljeno ukupno 2 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Andrej
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 2347 | |
|
Upisano: Sub Jul 09, 2011 1:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Jako lijep hummer, svaka cast  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| su27rules
 | | Član od: 13 Pro 2006 | | Poruke: 5777 | | Mjesto: Split |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZIGGY
 | | Član od: 25 Lis 2005 | | Poruke: 378 | | Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH |
|
Upisano: Sub Jul 09, 2011 3:47 pm Naslov poruke: |
|
|
Sve u svemu fin model, jedina zamijerka je ta sto si sofersajbu momacki zablatio(nadam se da nisi mislio da tako izgleda posle pijescane oluje) dok je ostatak vozila prilicno cist, posebno donji trap, ako uporedis sa sofersajbom. Ostalo je sasvim OK
P.S. Vozila sa takvim sofersajbama u Iraqu mozes vidjeti samo u zimskom periodu kad je kisovito i blatnjavo gde god da krenes  _________________ Igor-Brcko-BIH,maketarstvom se bavim od 2006. iako me taj hobi privukao jos prije 15-ak god.Radim makete modernijeg perioda,oklopi,vozila,avijacija,figure,diorame uglavnom 1/35 mjerilo.
ZIGGY: poruka promijenjena dana: Pon Jul 11, 2011 9:25 pm; prepravljeno ukupno 1 puta |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| killa
 | | Član od: 15 Ruj 2009 | | Poruke: 2325 | |
|
Upisano: Sub Jul 09, 2011 4:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| Jako lijepo! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5405 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Jul 09, 2011 4:11 pm Naslov poruke: |
|
|
Slažem se sa ziggyjem ,prečero si sa šoferšajbom, to se sam lagano špricne sand sam toliko da se malo vidi razlika, a ovo zgleda da je prefarbana.
Ostalo je ok. _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| supersxvmoto
|
Upisano: Sub Jul 09, 2011 4:34 pm Naslov poruke: |
|
|
ma znam da sam prečero sa šoferšajbom, nije zgledalo tak jako dok se nije skroz sasušilo, sad bar znam kako treba sljedeći put, na greškama se uči...  _________________ working on: TRUMP Strela-10 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Danny
 | | Član od: 19 Pro 2008 | | Poruke: 931 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Jul 09, 2011 9:53 pm Naslov poruke: |
|
|
Super je ispao!A za sajbu probaj malo kist i vode ako su akrilke,mozda uspijes skinut. _________________ Overhead the albatross hangs motionless upon the air,and deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves
The echo of a distant time comes willowing across the sand,and everything is green and submarine |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Zlikovac
 | | Član od: 10 Stu 2010 | | Poruke: 398 | |
|
Upisano: Ned Jul 10, 2011 12:05 am Naslov poruke: |
|
|
Nema sta, rekose momci sve. Ziggy-ju veruj sto ti je rekao jer ih gleda uzivo, a zna dobro sta prica.
Imam jedan interesantan nov trik za tebe: Uzmi taj AK dust effect koji imas, sipaj ga vrlo malo u AB, i onako rafalno, kratko tuci iz blizine dole po vozilu. A ako zelis da bas ne budu oblacici, kist u ruke i malo ramazes white spiritom, kao kad radis bilo koje grim efekte. _________________ http://zlikovacscale.blogspot.com/
http://www.facebook.com/MaketarskaEkipaBanjaLuke |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| supersxvmoto
|
Upisano: Ned Jul 10, 2011 11:23 am Naslov poruke: |
|
|
evo išo danas ponovo fotkati, ali vani na dvorištu pa mislim da se bolje vide sitnice nego na prošlim fotkama(nove slike su gore na početku umjesto starih)... poslušao sam kritike te sam zato promijenio šoferšajbe i još sam dodatno zaprašio humvee-a!!!
hvala svima na pohvalama ali i na kritikama... _________________ working on: TRUMP Strela-10 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZIGGY
 | | Član od: 25 Lis 2005 | | Poruke: 378 | | Mjesto: BRCKO DISTRIKT BIH |
|
Upisano: Pon Jul 11, 2011 9:29 pm Naslov poruke: |
|
|
| supersxvmoto Napisao/la: | poslušao sam kritike te sam zato promijenio šoferšajbe i još sam dodatno zaprašio humvee-a!!!
hvala svima na pohvalama ali i na kritikama... |
Nema na cemu, sad vidis koliko bolje izgleda  _________________ Igor-Brcko-BIH,maketarstvom se bavim od 2006. iako me taj hobi privukao jos prije 15-ak god.Radim makete modernijeg perioda,oklopi,vozila,avijacija,figure,diorame uglavnom 1/35 mjerilo. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Vukic
 | | Član od: 16 Stu 2010 | | Poruke: 1144 | | Mjesto: 385 km predaleko |
|
Upisano: Pon Jul 11, 2011 10:07 pm Naslov poruke: |
|
|
Odlicno izgleda, stvarno. Jako realno. Kao sto si rekao: na greskama se uci. _________________ Grade moj! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Markus
 | | Član od: 18 Kol 2008 | | Poruke: 215 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Pet Jul 15, 2011 2:26 pm Naslov poruke: |
|
|
Pa nemoš vjerovat. Tamnan kad sam morao prestat s maketeranjem na... tko zna koliko dugo, počnu iskakat moderne makete po furumu.
Prekrasan rad i svaka čast. Očekujem još ovakvih i sličnih radova! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|