Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Gak
 | | Član od: 30 Svi 2011 | | Poruke: 574 | | Mjesto: Pula |
|
Upisano: Pet Lip 24, 2011 12:12 am Naslov poruke: Izložba "Počeci zrakoplovstva u Puli 1911-2011" |
|
|
| Ako se netko zadesu u Puli ovo ljeto neka obavezno obiđe izložbu "Počeci zrakoplovstva u Puli 1911-2011". Radi se o izložbi fotografija s početaka razvoja mornaričkog zrakoplovstva u Puli, kao glavnoj bazi Austro-Ugarske mornarice. Sama izložba je skromna i po mom mišljenju mogla se nadopuniti kojom maketom zrakoplova sa slika ili barem se moglo dati malo više tehničkih podataka o samim zrakoplovima... međutim, iako je zrakoplovstvo moja struka, više me se dojmilo mjesto gdje je izložba smještena, a to su tuneli ispod grada. Ulazi se na jednoj strani centra grada, a izlazi na drugoj. Sama izložba je na malom podzemnom trgu. Iako se ispod Pule nalazi po pretpostavkama 40ak kilometara tunela, ovo je prvi put što ja znam, da je dio uređen i otvoren za javnost. Osobno sam se imao prilike zavlačit i u tunele na Musilu, koji su još impresivniji i nadam se da će i oni doživjeti sličnu sudbinu a ne biti zatrpani zbog temelja neke vile. Izložba i tuneli su otvoreni do rujna, svaki dan od jutra do ponoći, cijena je 15kuna. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|