Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

srpski snajperisti

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
kreso

Član od: 08 Lis 2009
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Sub Lip 25, 2011 11:38 am    Naslov poruke: srpski snajperisti Citiraj ovaj komentar

pozdrav. trebam pomoc oko figura kako napraviti srpske snajperiste u sarajevu od kojih figura i ako ima neki link gdje ima to kupiti unaprijed hvala. Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Tomo

Član od: 06 Stu 2005
Mjesto: Varaždin
PorukaUpisano: Uto Lip 28, 2011 9:41 pm    Naslov poruke: Re: srpski snajperisti Citiraj ovaj komentar

kreso Napisao/la:
pozdrav. trebam pomoc oko figura kako napraviti srpske snajperiste u sarajevu od kojih figura i ako ima neki link gdje ima to kupiti unaprijed hvala. Very Happy

Čudi me da ti netko od figuraša do sad nije odgovorio pa ću ti ja pokušati iako figure nisu moja domena.

Friul Modellismo radi nekoliko figura iz ratova na ovim prostorima, uključujući i figure rezervista JNA sa M-70 snajperskom puškom, te bosanskog snajperistu koji je ionako napola u civilki, pa može biti bilo čiji snajperista.
Kako mi nije jasno što znači "srpski snajperista iz Sarajeva" u smislu uniforme ne znam da li misliš možda ipak malo na "moderniju" uniformu ala iz filma "Iz neprijateljskih linija" (Rolling Eyes ) gjd ebi ti neke figure Spetznaza bile solidna osnova. Ja bi recimo uzeo ICM jer ima dva pakiranja i neke figure imaju vunene kape i borbene prsluke, pa odgovaraju kao osnova kako za srpske tako i za hrvatske vojnike.
Ako imaš love Evolution Miniatures radi lijepu vinjetu dva ruska snajperista koju također imaju sve odlike boraca s ovih prostora, tj. stranu biraš samo bojenjem. Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti web-site
ZacP

Član od: 30 Lis 2005
PorukaUpisano: Uto Lip 28, 2011 11:03 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

A možeš probati i ovdje:

http://www.blackarmymodells.com/#/bosnian-sniper/4550206468
F. William Engdahl "Stoljeće rata" - pročitati
Natrag na vrh
kreso

Član od: 08 Lis 2009
PorukaUpisano: Sri Lip 29, 2011 10:07 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

hvala mislio sam na srbe koji su sa snajperom pucali po sarajevu
Natrag na vrh
0viking0
Moderator
Član od: 17 Lis 2005
Mjesto: Zagreb - Croatia
PorukaUpisano: Sri Lip 29, 2011 11:17 am    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

kreso Napisao/la:
hvala mislio sam na srbe koji su sa snajperom pucali po sarajevu

I ovi ljudi gore misle isto... Pa nije izgledao kao vukodlak
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Figure, diorame Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma