Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| kreso
| | Član od: 08 Lis 2009 | | Poruke: 261 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sub Lip 25, 2011 11:38 am Naslov poruke: srpski snajperisti |
|
|
pozdrav. trebam pomoc oko figura kako napraviti srpske snajperiste u sarajevu od kojih figura i ako ima neki link gdje ima to kupiti unaprijed hvala.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Tomo
 | | Član od: 06 Stu 2005 | | Poruke: 1725 | | Mjesto: Varaždin |
|
Upisano: Uto Lip 28, 2011 9:41 pm Naslov poruke: Re: srpski snajperisti |
|
|
| kreso Napisao/la: | pozdrav. trebam pomoc oko figura kako napraviti srpske snajperiste u sarajevu od kojih figura i ako ima neki link gdje ima to kupiti unaprijed hvala.  |
Čudi me da ti netko od figuraša do sad nije odgovorio pa ću ti ja pokušati iako figure nisu moja domena.
Friul Modellismo radi nekoliko figura iz ratova na ovim prostorima, uključujući i figure rezervista JNA sa M-70 snajperskom puškom, te bosanskog snajperistu koji je ionako napola u civilki, pa može biti bilo čiji snajperista.
Kako mi nije jasno što znači "srpski snajperista iz Sarajeva" u smislu uniforme ne znam da li misliš možda ipak malo na "moderniju" uniformu ala iz filma "Iz neprijateljskih linija" ( ) gjd ebi ti neke figure Spetznaza bile solidna osnova. Ja bi recimo uzeo ICM jer ima dva pakiranja i neke figure imaju vunene kape i borbene prsluke, pa odgovaraju kao osnova kako za srpske tako i za hrvatske vojnike.
Ako imaš love Evolution Miniatures radi lijepu vinjetu dva ruska snajperista koju također imaju sve odlike boraca s ovih prostora, tj. stranu biraš samo bojenjem.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| ZacP
 | | Član od: 30 Lis 2005 | | Poruke: 355 | | Mjesto: Zagreb |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| kreso
| | Član od: 08 Lis 2009 | | Poruke: 261 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Lip 29, 2011 10:07 am Naslov poruke: |
|
|
| hvala mislio sam na srbe koji su sa snajperom pucali po sarajevu |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
Upisano: Sri Lip 29, 2011 11:17 am Naslov poruke: |
|
|
| kreso Napisao/la: | | hvala mislio sam na srbe koji su sa snajperom pucali po sarajevu |
I ovi ljudi gore misle isto... Pa nije izgledao kao vukodlak _________________ paulusvictor |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|