Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

WW2 japanski torpedo u 1/48, samogradnja

Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Uto Jul 12, 2011 8:37 am    Naslov poruke: WW2 japanski torpedo u 1/48, samogradnja Citiraj ovaj komentar

Moram se malo pohvaliti: kolega Slider mi je nakon mog oglasa gdje tražim japanski 1/48 torpedo za Kate-a napravio jednog u samogradnji i poklonio mi ga. Moram još dodati da mi je isto obećao još zimus i rekao da će mi sredit stvar kad zatopli. I da, sam se javio za torpedo iako sam ja bio nestrpljiv pa objavio oglas za mijenjanje, meni bilo neugodno zvati ga. Zato, hvala Slider i Pivo

O samom torpedo koji mi stiže reći će više dvije fotke. Meni je zaista Dva prsta gore

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
slider
Gost
PorukaUpisano: Uto Jul 12, 2011 4:02 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

sve ces ti to debelo platit......... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
kolega je bio dovoljno pristojan da presuti da sam zaboravio na to....starost, demencija, onaj njemac kaj skriva stvari po kuci.... Very Happy Very Happy
pa sam vidio oglas, posramio se i rijesio to
Natrag na vrh
P-51

Član od: 24 Ožu 2006
Mjesto: Drniš/Šibenik
PorukaUpisano: Uto Jul 12, 2011 4:20 pm    Naslov poruke: Citiraj ovaj komentar

Very Happy
Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku Posjeti web-site AIM
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Odgovori na temu    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Zrakoplovi, helikopteri Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma