Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| blaž
 | | Član od: 21 Tra 2010 | | Poruke: 54 | | Mjesto: Ivanić-Grad |
|
Upisano: Sri Lip 08, 2011 8:27 pm Naslov poruke: eurofighter typhoon 1:48 revell |
|
|
Pozdrav svim forumašima,evo moje 1.makete koju sam s nekim čudom uspio sklopiti.Nažalost maketa ima dost grešaka i tolko kitanja i brušenja da mi se nije dalo više delat to,pošto sam ju dobio za ročkas odlučio sam je sklopiti,al eto ispalo tak kak je.Makar ima još 100 stvari kaj bi trebalo popraviti,nadam se da sam bar malo zakoračil u te vode,inače je bojano s kistom,pa prosudite sami
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Aces High
 | | Član od: 02 Lip 2009 | | Poruke: 197 | | Mjesto: Đakovo |
|
Upisano: Sri Lip 08, 2011 9:08 pm Naslov poruke: |
|
|
| Dobro izgleda jedino su fotke malo mutne...bez obzira, samo naprijed! |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| mariok
 | | Član od: 17 Lis 2007 | | Poruke: 3259 | | Mjesto: Slavonski Brod |
|
Upisano: Sri Lip 08, 2011 9:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Dobro izgleda! Maket u kutiji izgleda super ali akda se krene sastavljati onda je problem, ali fino si ga uradio!  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Sneni
 | | Član od: 05 Svi 2008 | | Poruke: 446 | | Mjesto: Banjaluka |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| x wing
| | Član od: 08 Stu 2009 | | Poruke: 813 | | Mjesto: Makarska |
|
Upisano: Sri Lip 08, 2011 10:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| I ja se borim sa istom,kažeš prva,krupan zalogaj za poćetak,sigurno si se namućio ali sad imaš neko iskustvo,ako se ne varam vide ti se krupni rubni spojevi na Storm Shadow pod desnim krilom a pod livim je nekako neravan,poradi u budućnosti na tome da ih dobro prebrusiš i poravnaš i tu već dobijaš na kvaliteti,dobar prvi,samo naprid |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| blaž
 | | Član od: 21 Tra 2010 | | Poruke: 54 | | Mjesto: Ivanić-Grad |
|
Upisano: Sri Lip 08, 2011 11:15 pm Naslov poruke: |
|
|
a hvala svima,a eto znam za te greške xwing al enostavno spoj jednog djela shadow-a i drugog su bili ja briem više od mm razmaka tak da sam to pokito kolko se dalo,al eto možda se moglo i više napravit,a ništa sljedi samo napredak nadam se samo  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|