Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| von Stuck Administrator
| Član od: 08 Lis 2005 | Poruke: 3470 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Lip 03, 2011 8:47 pm Naslov poruke: Autor: Ivica Aranza...De Havilland FB MK VI,1/48 |
|
|
Živili..
...još jedan propali projektić koji ovaj puta nije završio u smeću ali nije bio ni daleko. Neću puno daviti, samo par naznaka. Ionako se sve vidi i sve znam. Dakle decal sa desne strane trupa, pobjegao mi je u krivo. Malo me izdalo oko, seter je manijački potegao i koliko god sam ga močio nisam mogao puno uraditi da ga poravnam jer je počeo pucati. Druga stvar vezana za decale su krilne rondele. Toliko izvikana Tamia dala je decale sa lošim tiskom (vidi se bijeli rub). Nisam htio intervenirati sa bojom upravo zato jer je to Tamia. Neka se vidi. Da li je do proizvodnje (na spruu je otisnuto 1996) ili....
Eto...Žao mi je tolikog rezanja i maltretiranja ali bar znam da je ovo prva i zadnja Tamia koju sam radio. Na lošim maketama koje radim bar znam zašto su takve i nije mi žao potruditi se maksimalno no ovo nisam očekivao. Zadnja 4 dana radio sam na njemu bez volje i što je tu je. Vjerojatno sam vas razočarao ali i ja sam čovjek, pogriješim. Nema veze, idemo dalje.
Jedna moja greška, dupla od proizvođača =
|
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|