Otvoreni maketarski forum Forum Indeks

Mjesto za sve maketarske teme i dileme

FAQFAQ   TražiTraži   Lista članovaLista članova   Grupe korisnikaGrupe korisnika   RegistracijaRegistracija   ProfilProfil   PrijavaPrijava 

Prijavi se za provjeru privatnih porukaPrijavi se za provjeru privatnih poruka   

Autor: Ivica Aranza...De Havilland FB MK VI,1/48

Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radovi Ivice Aranze
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu  
Autor Poruka
von Stuck
Administrator
Član od: 08 Lis 2005
Mjesto: Zagreb
PorukaUpisano: Pet Lip 03, 2011 8:47 pm    Naslov poruke: Autor: Ivica Aranza...De Havilland FB MK VI,1/48 Citiraj ovaj komentar

Živili..

...još jedan propali projektić koji ovaj puta nije završio u smeću ali nije bio ni daleko. Neću puno daviti, samo par naznaka. Ionako se sve vidi i sve znam. Dakle decal sa desne strane trupa, pobjegao mi je u krivo. Malo me izdalo oko, seter je manijački potegao i koliko god sam ga močio nisam mogao puno uraditi da ga poravnam jer je počeo pucati. Druga stvar vezana za decale su krilne rondele. Toliko izvikana Tamia dala je decale sa lošim tiskom (vidi se bijeli rub). Nisam htio intervenirati sa bojom upravo zato jer je to Tamia. Neka se vidi. Da li je do proizvodnje (na spruu je otisnuto 1996) ili....
Eto...Žao mi je tolikog rezanja i maltretiranja ali bar znam da je ovo prva i zadnja Tamia koju sam radio. Na lošim maketama koje radim bar znam zašto su takve i nije mi žao potruditi se maksimalno no ovo nisam očekivao. Zadnja 4 dana radio sam na njemu bez volje i što je tu je. Vjerojatno sam vas razočarao ali i ja sam čovjek, pogriješim. Nema veze, idemo dalje. Wink
Jedna moja greška, dupla od proizvođača =

Natrag na vrh
Vidi profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Pokaži ranije poruke:   
Započni novu temu   Tema je zaključana od strane administratora    Otvoreni maketarski forum Forum Indeks -> Radovi Ivice Aranze Vremenska zona: EET (Europa)
Stranica 1/1

Idi na:  
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu
Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu
Ne možete izmijeniti vlastite poruke
Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u anketama foruma