Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Mario Raguž
 | | Član od: 09 Stu 2005 | | Poruke: 1284 | | Mjesto: Dubrovnik |
|
Upisano: Pet Ožu 17, 2006 7:32 pm Naslov poruke: Vojni muzej u Pragu |
|
|
Par fotkica iz praskog muzeja...
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
|
Upisano: Pet Ožu 17, 2006 7:41 pm Naslov poruke: |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario Raguž
|
Upisano: Pet Ožu 17, 2006 7:44 pm Naslov poruke: |
|
|
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
Upisano: Sub Ožu 18, 2006 12:13 am Naslov poruke: |
|
|
e ljudi sori što je ali jel vidio tko onu tetku34 što je izložena tam negdje na cesti kak se ide prema Glini ili Topuskom, mislim kak vam to izgleda? Ja sam taj tenkić vidio pred, več, dosta, dugo pa me zanima u kakvom je stanju, od kud taj tenk tamo....itd. itd.  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| domagoj
| | Član od: 26 Lip 2006 | | Poruke: 212 | | Mjesto: Sisak |
|
Upisano: Pon Lip 26, 2006 9:54 am Naslov poruke: |
|
|
| traljo Napisao/la: | e ljudi sori što je ali jel vidio tko onu tetku34 što je izložena tam negdje na cesti kak se ide prema Glini ili Topuskom, mislim kak vam to izgleda? Ja sam taj tenkić vidio pred, več, dosta, dugo pa me zanima u kakvom je stanju, od kud taj tenk tamo....itd. itd.  |
Da, to ti je na izlazu iz Gline prema Topuskom, idući put stani pa pročitaj ploču i bit će ti sve jasno. Naime tenk je postavljen kao spomenik na mjestu predaje Kordunskog korpusa vojske krajine u Oluji.
U odličnom je stanju, i kompletan; samo su svi pokretni dijelovi zavareni, zna se i zašto jer bi začas nestali . |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|