Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| barba
| | Član od: 05 Svi 2009 | | Poruke: 283 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Ned Lip 07, 2009 4:53 pm Naslov poruke: Piljenje letvica |
|
|
| Imam nekoliko dasaka od mahagonija, da li se može to negdje dati da mi naprave letvice? Da li se netko u okolici zagreba time bavi? |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dida
 | | Član od: 05 Velj 2007 | | Poruke: 1054 | | Mjesto: Sisak |
|
Upisano: Pon Pro 28, 2009 5:46 pm Naslov poruke: Stolar |
|
|
Možda bi ti bilo najbolje da odeš do nekog stolara, koji ima tračnu pilu. Isti problem muči i mene, pa ću poslije praznika potražiti nekog kooperativnog stolara. _________________ Pozdrav,
Dida |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Lale
 | | Član od: 03 Ruj 2008 | | Poruke: 436 | | Mjesto: Split |
|
Upisano: Uto Pro 29, 2009 12:48 am Naslov poruke: |
|
|
Daš slolaru da ti ispila na 5mm, a posli moš sam doma riješavat ako imaš mali cirkular. _________________ www.aquosus.net , u škveru Bounty i Cutty Sark, na čekanju Wasa i Royal William |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| barba
| | Član od: 05 Svi 2009 | | Poruke: 283 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Pro 30, 2009 6:51 pm Naslov poruke: |
|
|
| Probati ću! Šteta bi mi bilo to ne iskoristiti. Hvala. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| trpanj
 | | Član od: 24 Ožu 2007 | | Poruke: 40 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Čet Tra 28, 2011 4:27 pm Naslov poruke: |
|
|
Drustvo jeli se nasao kakav stolar za ispilit letvice? Topola je u pitanju. _________________ Cijeli svijet je totalni cirkus i svi se lančano drže za jaja. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Dida
 | | Član od: 05 Velj 2007 | | Poruke: 1054 | | Mjesto: Sisak |
|
Upisano: Čet Tra 28, 2011 6:08 pm Naslov poruke: Sigurnost prije svega |
|
|
Ja si sve to radim sam. Ako se i ti odlučiš za takvo riješenje, jako pazi na prste. Prosto je nevjerojatno kako prsti lako stradaju. Potroši puno vremena na osmišljavanje sigurnog rezanja letvica. Neka ti ne bude teško izraditi ručnim alatom pomoćne napravice (držače i sl.) kojima ćeš prste držati na sigurnoj udaljenosti od reznih oštrica pokretanih elektromotorom. _________________ Pozdrav,
Dida |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|