Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| Panzerfaust
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 467 | | Mjesto: Reich Istra |
|
Upisano: Pet Tra 01, 2011 2:04 am Naslov poruke: tenkovska strategija |
|
|
http://play.worldoftanks.eu/
evo link kome se da malo napucavat i taktizirat ... nadam se da se vidimo preko nišana ili gusjenicu uz gusjenicu XD |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario.R
 | | Član od: 11 Ruj 2010 | | Poruke: 165 | | Mjesto: Kostanje |
|
Upisano: Pet Tra 01, 2011 6:40 am Naslov poruke: |
|
|
| igram to već sedam mjeseci i nije strategija nego si u tenku i pucaš na druge igrače većinom tenkovi od 1929 do kraja 2 svjetskog rata i par poslije drugog svjetskog ratanapreaduješ na jače i jače tenkove ja sam otišao na njemačku liniju upravo sam uspijeo prijeći na novi tenk vk prije sam igrao tigera 2 imaš mnoge vrste tenkova tenk destroyera i artiljerije i imaš tri stabla tenkova njemački,ruski i američke.možeš taktizirat također s svojom ekipom možeš mijenatv vrste granata nadograđivat svoj tenk u svim pogledima ubrzo dolazu novi tenkovi francuzi japanci i britanci. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
 | | Član od: 27 Pro 2010 | | Poruke: 1489 | |
|
Upisano: Pet Tra 01, 2011 8:49 am Naslov poruke: |
|
|
| probat ce se,hvala na linku. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Panzerfaust
 | | Član od: 21 Lis 2005 | | Poruke: 467 | | Mjesto: Reich Istra |
|
Upisano: Pet Tra 01, 2011 11:01 am Naslov poruke: |
|
|
jedino što mi je bezveze što su timovi mixani .. nije da se igra njemci vs rusi ili rusi vs ameri itd ali sve 5 mi je za sad  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario.R
|
Upisano: Pet Tra 01, 2011 12:57 pm Naslov poruke: |
|
|
| Panzerfaust Napisao/la: | jedino što mi je bezveze što su timovi mixani .. nije da se igra njemci vs rusi ili rusi vs ameri itd ali sve 5 mi je za sad  |
poslije ćeš moći igrati nijemci ili rusi jedan protiv drugog doć će još hrpa modova u sljedeća 3 mjeseca ako imaš premium možemo igrat u paru javi se |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
|
Upisano: Pet Tra 01, 2011 1:15 pm Naslov poruke: |
|
|
kaj i tu oni koji plate imaju pogodnosti  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario.R
|
Upisano: Pet Tra 01, 2011 1:24 pm Naslov poruke: |
|
|
| ne plaća se još 30 dana ali se nakon 30 dana poćije se premium plaćat iako ti premium ništa ne pomaže u borbi lakše zarađuješ exspirience i novce možeš također igrat klanove i platoon |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
|
Upisano: Ned Tra 03, 2011 9:59 pm Naslov poruke: |
|
|
| di se vidi kako napreduješ do sljedečeg levela, tj koliko ti još XP treba, kako se lova zarađuje ... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| werewolf
 | | Član od: 21 Velj 2008 | | Poruke: 694 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Tra 06, 2011 11:01 am Naslov poruke: |
|
|
Zaražen
Da li postoji neki site gdje se govori o slabim točkama tenkova, da znam gdje da ciljam, trošim pancirnoprobojna zrna a mislim da bi mogao i bez njih samo da bolje znam gdje je najslabija točka? _________________
 |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
|
Upisano: Sri Tra 06, 2011 11:16 am Naslov poruke: |
|
|
| mana kada te izbuše kaj moraš čekati da se partija završi, a kad se pogleda zna se desiti da me izbuše vrlo brzo ono brzo pa ostane vremana za čekati .... |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
 | | Član od: 08 Pro 2009 | | Poruke: 465 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Tra 06, 2011 11:17 am Naslov poruke: |
|
|
| nono_zg Napisao/la: | | mana kada te izbuše kaj moraš čekati da se partija završi, a kad se pogleda zna se desiti da me izbuše vrlo brzo ono brzo pa ostane vremana za čekati .... |
Ne moras cekati, mozes slobodno izaci iz bitke i ako imas drugi tenk u garazi krenuti sa njim u nove pobjede  |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| nono_zg
|
Upisano: Sri Tra 06, 2011 11:26 am Naslov poruke: |
|
|
e vidiš to mi ni palo napamet, hvala.
Love se skupilo za neki lakši tenkić kako bi rekao Gruber iz Alo Alo-a. |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| noname
 | | Član od: 24 Stu 2009 | | Poruke: 385 | | Mjesto: kod Rudi-a i Bobi-a |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Mario.R
|
Upisano: Sri Tra 06, 2011 12:39 pm Naslov poruke: |
|
|
| ovo nije strategija ovo je vožnja tenka i ubijanje drugih tenkova zaigrajte sve nacije da vidite koja vam paše ja nakon 7 mjeseci igre ja sam odlučio da ću ići na e series i eventualno arty i američki td ovo sam sve ostalo igrao kod prijatelja doć će hardwipe to znači sve se briše sve statistike i tenkovi hardwipe je za 5-6 dana |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| scarabei
 | | Član od: 08 Pro 2009 | | Poruke: 465 | | Mjesto: Rijeka |
|
Upisano: Sri Tra 06, 2011 12:48 pm Naslov poruke: |
|
|
| ja sam uspio dogurati do ruskog TD-a objecta i americkog T 30 a kod arty sam sa rusima dogurao do S 51.. poslije vajpa cu isto na americke a vjerojatno i ruske ponovo TD-ove i mozda jedna arty cisto radi para |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|