Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Špicfajer
| Član od: 09 Pro 2009 | Poruke: 312 | Mjesto: Kastela,Croatia |
|
Upisano: Sub Tra 02, 2011 2:36 pm Naslov poruke: ASDA Split ožujak 2011. sve ostalo |
|
|
Noćna kamera
Sa Heklerovog štanda
Nešto iz Alana
I drugi štand s hrpom HS i VHS-ova
Neka izraelsko-njemačka firma zaboravih ime. Na vrhu prve slike onaj tromblon na puški služi za razbijanje vrata.
Makete s Austalovog štanda
Još neke 'sitnice'
Slikano s Canon Powershot A 470, 7.1mp. Znao me je prilično iznervirat jer posli okidanja bi mu tribalo nekoliko sekundi da 'dođe sebi' što mi se prije nije događalo. Možda zbog baterija koje su riknule, bilo je još nešto stvarčica za uslikat, međutim i zamjenske baterije su bile riknute.
Zaključak: Sve 5, nemam zamjerke, predstavnici uljudni, jedino mi nije bilo svejedno - nakon što bi primjetili da se razumim u neke stvari - gledati razočarenje na njihovim licima - nikakav potencijalni kupac  |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | Član od: 11 Jul 2006 | Poruke: 1021 | Mjesto: Osijek |
|
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Groff
 | Član od: 12 Lis 2010 | Poruke: 138 | Mjesto: Bakarac |
|
Upisano: Sub Tra 02, 2011 10:25 pm Naslov poruke: |
|
|
Fala špicfajeru na raportu ! _________________ Ploviti je potrebno, živjeti nije ! |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|