Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| von Stuck Administrator
| Član od: 08 Lis 2005 | Poruke: 3470 | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Sri Ožu 30, 2011 12:09 pm Naslov poruke: Autor: Ivica Aranza , Yak 7B , 1/48 , Alanger |
|
|
Htio sam napraviti nešto drugačiji Jak 7 od nekih koje sam viđao a vezano za masku, pa sam zagrizao u malo teži rad bez prof. AB-a. Gadnih sam problema imao, ali mislim da sam donekle uspio. Varijanta koju sam radio je (ispravite me ako pogrešim u činu pilota), od poručnika Orehova, Staljingrad, rujan 1942. U sastavnici je jako šturo prikazano bojanje ove sheme pa sam tražio po internetu te našao na stranici jedne Mađarske modelarske sekcije nešto o ovoj varijanti. Naime sve sheme bojanja prikazane su bočno, ništa odozgo. Druga stvar, u kutiji su dati samo decalli varijante, pilota asa, Vorozejkina. Tek kada sam izradio shemu sjetio sam se da pogledam. Imao sam sreće, jer čuvam stare decale te sam uspio naći broj 31. Eto, da ne duljim prosudite vi. Lijep pozdrav iz Pule.
|
|
Natrag na vrh |
|
|
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|