Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
| Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
| Autor |
Poruka |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pet Ožu 25, 2011 4:47 pm Naslov poruke: 1/72 AC 130 Airfix |
|
|
Evo da se i ja pokrenem malo,nažalost nisam bio aktivan što se tiče maketa a ni na forumu valjda od prošlogodišnjeg miga 29 ne svojom krivicom već zbog bolesti,kako sam se malo oporavio tako sam odmah uzeo neku plastiku pod ruke,i veliko hvala kolegi SPONGEU na stirenu,iako avioni nisu moje područije ja sam tenkist inače,ali sam se na početku maketarske karijere kao i većina maketara bavio sa avionima i helikopterima-većinu sam podjelio,ostala su samo 2,jedan on njih je i ovaj Airfixov AC 130 sastavljen sada već davne 1993,naravno avion je samo bio sastavljen i pofarban jer ko bi mi dao kit prije skoro 20god.danas je to lako uz internet sve se može saznati u ono vrijeme je to ipak bilo malo drugačije,
koliko god volim airfix jer su to počeci mojih maketarskih dana za ovo nema oprosta...avion je katastrofa ništa ne sjeda na mjesto i onaj koji je napravio taj kalup vjerovatno ima rezervirano mjesto u paklu...strašno kitanja oko motora,krila a to je tek početak,maketa sam htio baciti jer mi je smetala i nije bilo nekih djelova,ali ipak mi je bilo žao jer mi je taj avion drag,pa sam skinio boju i krenio nešto raditi,na kraju mi je palo na pamet da probam napraviti kao da se srušio ili tako nešto čisto isprobavanje nekih novih stvari više kao zezancija...uglavnom evo slika,ovo je jučer slikano sada je sve pokitovano gdje je spoj lima i plastike,sada krećem na oštećenja donjeg djela a nakon toga vodevo goriva u krilu i još masu žica kojekakvih,ima još posla ajme...vidićemo oće šta biti od toga.
 _________________ http://i208.photobucket.com/albums/bb46/dekybomber/l.png |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Miros
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 1046 | | Mjesto: Osijek/Tenja |
|
Upisano: Pet Ožu 25, 2011 5:22 pm Naslov poruke: |
|
|
Zanimljivo, pratim te  _________________ Miroslav |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| 0viking0 Moderator
 | | Član od: 17 Lis 2005 | | Poruke: 2977 | | Mjesto: Zagreb - Croatia |
|
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| dekybomber
 | | Član od: 11 Jul 2006 | | Poruke: 1021 | | Mjesto: Osijek |
|
Upisano: Pet Ožu 25, 2011 8:13 pm Naslov poruke: |
|
|
vidio sam,u biti to mi je i dalo ideju,meni da ispadne pola od toga kak je tom tipu ispalo ja zadovoljan,u biti mislim da bi još lakše bilo raditi u 1/48 mjerilu,ovo je patnja u 1/72,oči mi ispale već. _________________ http://i208.photobucket.com/albums/bb46/dekybomber/l.png |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Poky
 | | Član od: 16 Lis 2005 | | Poruke: 5416 | | Mjesto: Zagreb |
|
Upisano: Pet Ožu 25, 2011 8:32 pm Naslov poruke: |
|
|
Ovo će biti zanimljivo.......  _________________ Poky |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
| Antun Janković
 | | Član od: 04 Kol 2008 | | Poruke: 2300 | | Mjesto: Swansea |
|
Upisano: Sub Ožu 26, 2011 8:48 pm Naslov poruke: |
|
|
Za sada ti ide super. Samo tako nastavi!!! _________________ potpis |
|
| Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|