Mjesto za sve maketarske teme i dileme
|
Vidi prethodnu temu :: Vidi sljedeću temu |
Autor |
Poruka |
| Branislav Musulin
| Član od: 26 Sij 2011 | Poruke: 17 | |
|
Upisano: Uto Ožu 08, 2011 8:49 pm Naslov poruke: Mercedes sa hladnjacom-samogradnja |
|
|
Evo nekoliko fotografija jednog mog ranijeg rada.Radi se o jos jednoj samogradnji od al-lima 0,5 mm debljine.Kao pomoc koristeni prospekti i podaci do kojih sam dosao preko interneta.
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Djole
 | Član od: 14 Pro 2010 | Poruke: 178 | Mjesto: Gospic |
|
Upisano: Uto Tra 05, 2011 10:23 pm Naslov poruke: |
|
|
Prijtelju jel prodajes sta ti od tih maketa....Odlicno izgleda sve pohvale.... _________________ T.T.A |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Bastardo
 | Član od: 18 Lis 2005 | Poruke: 1323 | Mjesto: Zalec - SLO |
|
Upisano: Sri Tra 06, 2011 8:20 am Naslov poruke: |
|
|
Svaka cast na samogradnji Malo mi fale detalji, ali overall je odlican
Koje je ovo merilo? _________________
 |
|
Natrag na vrh |
|
 |
| Branislav Musulin
| Član od: 26 Sij 2011 | Poruke: 17 | |
|
Upisano: Sri Tra 06, 2011 4:45 pm Naslov poruke: |
|
|
Makete su u principu na prodaju,ali prodaja tesko ide.Razlog tome je sto pojedini ljudi ne razumeju rucni rad i hteli bi dzabe makete.Konkretno ova maketa je bila na BG-sajmu 2006.godine i vlasnik preduzeca sa hladnjace je odustao od kupovine.Nema veze,maketa je kod mene u sobi i na internetu,ljudi su je videli,maketa se dopala i ja sam zadovoljan.Na neki nacin sam izasao iz anonime.Hvala onima koji su mi to omogucili!Sve je rucni rad,osim tockova,razmera je 1/19.Isto tako znam da ima neke nedostatke,ali svaka sledeca je malo bolja od prethodne. |
|
Natrag na vrh |
|
 |
|
|
Ne možete slati svoje poruke u ovom forumu Ne možete odgovoriti na teme ili poruke u ovom forumu Ne možete izmijeniti vlastite poruke Ne možete obrisati vlastite poruke u ovom forumu Ne možete glasati u anketama foruma
|